- Konu Sahibi RUZGARGULUU
-
Kendine Farklı Uğraşlar Bulabilirsin.. Herşey Netten İbaret Değil..
Resim Yapabilirsin.. Kitap Okuyabilirsin. Arkadaşlarınla Zaman Geçirebilirsin..
Yani Böyle Şeylerle Kafanı Dağıtmalısın Bence..
hergün aynı şeyleri konuşmaktan sıkılmıyor musun ya ? naber,nerden,iş okul bilmem ne :))
ben de bir ara giriyordum ama şimdi gerçekten çok sıkıldım ve anlamsızlığını anladım. Çünkü chatteki erkeklerin amacı belli o da sevgili bulmak...
arkadaşlar doğru söylüyor,buraya takıl :)) bir ton konu var.. cvp yaz,yorum yap valla saatler geçiyo başında anlamıyosun bile :))
hergün aynı şeyleri konuşmaktan sıkılmıyor musun ya ? naber,nerden,iş okul bilmem ne :))
ben de bir ara giriyordum ama şimdi gerçekten çok sıkıldım ve anlamsızlığını anladım. Çünkü chatteki erkeklerin amacı belli o da sevgili bulmak...
arkadaşlar doğru söylüyor,buraya takıl :)) bir ton konu var.. cvp yaz,yorum yap valla saatler geçiyo başında anlamıyosun bile :))
Bende arkadaşlara katılıyorum,
illa nete gireceksen gel KK'ya burda zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın. :enbuyukkk:
Chat bilmiyorum ama bana ters geliyor, tabiki arkadaşca sohbetler olabilir ona lafım yok ama yinede girmemeye çalış derim. Hem bak nişanlın sizin geleceğiniz için mesailere kalıyor çok çalışıyor sende boş zamanını farklı şekillerde değerlendir.
Ne bileyim çeyiz düz, farklı yemekler öğren, evinizin eşyalarını hayal et kafanda kur vs.
Gel buraya evlenmek üzere olan arkadaşlarla fikir paylaşımlarında bulun, inan ki çok daha zevk alacaksın. zemuszemus
dizi izle bence çok eğlenceli oluyor ve nasıl vakit geçiyor anlamıyorsun bile..
ben bir ara lost a sarmıştım,bı oturusta 10 bölüm izliyordum..zamanın nasıl geçtiğini anlamıyordum bile..film kiraladığın yerlere söyle istediğin diziyi bulup cdye atiyorlar,koy bilgisayarına izle..internetin sinirliysa internetten çok fazla dizi film indirme sonra fatura çok yüklü gelir :))) gossip girl diye bir dizi var cnbce de çok güzel bı dizi..baya da oldu baslayali,onu tavsiye ederim mesela :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?