Nişanlımı çok seviyorum ama..

RUZGARGULUU

Aşkım Ve Ben :)
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
72
0
86
Diğer
Ben yurt dışındayım.. Nişanlımla sadece msnde konuşuyoruz o olmayınca bunaliyorum ne yapacağımi bilmiyorum.. Ondan önce chate giriyordum ama bırakmıştım o kadar sık deildi.. Bu ara işleri daha yoğun ve onu hiç göremiyorum msj da yok.. Sadece çağrı.. Onun sevgisinden de eminim,, bi şekilde kendimi boşlukta buldum ve chate geri döndüm eski tanıdıklarla konuşmaya başladım.. Derken bu uzayıp gidiyor ne yapmalıyım kendimi kontrol edemiyorum bana bi çözüm

Kendine Farklı Uğraşlar Bulabilirsin.. Herşey Netten ıbaret Değil..

Resim Yapabilirsin.. Kitap Okuyabilirsin. Arkadaşlarınla Zaman Geçirebilirsin..

Yani Böyle Şeylerle Kafanı Dağıtmalısın Bence..

Chat yerine oyun sitelerine girip okey falan oynayabilirsin illa ki nette vakit geçirmek istiyorsan... film izleyebilirsin.. bir dizi takip etmeye falan başla netten... bunun seçeneği çok fazla... bunları kendinde düşünsen bulailirdin ama sanırım sen bu chat işinden hoşnutsun.. sigara değilki bu canım kurtulamayasın..

Bence de chat yapacağına Buraya gireBilirsin insan Burda zaman nasıl geçiyor anlamıyor Bile. eğer chat ortamında insanlarla seviyeli Bi şekilde konuşuyorsan Bunda da Bir proBlem yok.. ama muhaBBetin şekli ve yönü değişik yerlere kayıyorsa uzak durmanı tavsiye ederim. Benim de internette oturup sohBet ettiğim arkadaşlarım var. Bazıları Bu siteden tanidiğim Bayanlar Bazıları çok önceden Beri konuştuğum erkekler. onlarla konuşurum, zaten ilişkimi de Bilirler.. öyle sohBet ederiz sadece..

bencede illaki nette gezmek istiyorsa film izle,buraya gir,oyunlara gir veya kendine başka uğraşlar bul.veya nişanlınızla bunu konusun size biraz zaman ayırsın

İlla netle ilgili birşeylerle uğraşmak zorunda değilsin bence

Kitap okuyarak zaman geçirebilirsin hem bu sayede biraz kendini de geliştirmiş olursun.Kitap bir insanın kendini geliştirmesinde büyük rol oynuyor bence

İnternetten sinema filmi izleyebilirsin :1rolleyes:

Bu forum da boş zamanlar için çok iyi bir yer a.s buraya da takılabilirsin :içelim:

girdiğin siteleri engelle

bilgisayar başında durmak istiyorsan değişik şeylerle uğraş, program vs.

nette chatten başka yapılacak o kadar iş var ki...

yeter ki iste

nişanlın bu durumu öğrenirse nasıl davranır onu düşünürsen kendine hakim olabilirsinboshayallersmile

Kendine Farklı Uğraşlar Bulabilirsin.. Herşey Netten İbaret Değil..

Resim Yapabilirsin.. Kitap Okuyabilirsin. Arkadaşlarınla Zaman Geçirebilirsin..

Yani Böyle Şeylerle Kafanı Dağıtmalısın Bence..

haklısın ama ışte bi takıldım kurtaramıyorum önceden çok aktif biriydim şimdi sıkıntıdan chate girdim

hergün aynı şeyleri konuşmaktan sıkılmıyor musun ya ? naber,nerden,iş okul bilmem ne :))
ben de bir ara giriyordum ama şimdi gerçekten çok sıkıldım ve anlamsızlığını anladım. Çünkü chatteki erkeklerin amacı belli o da sevgili bulmak...

arkadaşlar doğru söylüyor,buraya takıl :)) bir ton konu var.. cvp yaz,yorum yap valla saatler geçiyo başında anlamıyosun bile :))

Bende arkadaşlara katılıyorum,
illa nete gireceksen gel KK'ya burda zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın. :enbuyukkk:

Chat bilmiyorum ama bana ters geliyor, tabiki arkadaşca sohbetler olabilir ona lafım yok ama yinede girmemeye çalış derim. Hem bak nişanlın sizin geleceğiniz için mesailere kalıyor çok çalışıyor sende boş zamanını farklı şekillerde değerlendir.
Ne bileyim çeyiz düz, farklı yemekler öğren, evinizin eşyalarını hayal et kafanda kur vs.
Gel buraya evlenmek üzere olan arkadaşlarla fikir paylaşımlarında bulun, inan ki çok daha zevk alacaksın. zemuszemus

hep nbr ne geçmiyo ki anlatıyorsun hayatın içinden oda anlatıyor iki sevdiğim insan var rahatça konuşa biliyorum ece ve diğer arkadasm :) ne bilim haklısınız uğraşıyorum sizin yorumlarınız da çok güzel saolun tskler hepinize chat e girmeden önce buraya mutlaka geliyordum ama takılınca azalttım burayı :s üzgünüm kızlar :) ama tavsiyelerinizi yapmaya çalışıyorum bugün 30 dk a girdim sadece toplam :) buda bi başarı demi

dizi izle bence çok eğlenceli oluyor ve nasıl vakit geçiyor anlamıyorsun bile..
ben bir ara lost a sarmıştım,bı oturusta 10 bölüm izliyordum..zamanın nasıl geçtiğini anlamıyordum bile..film kiraladığın yerlere söyle istediğin diziyi bulup cdye atiyorlar,koy bilgisayarına izle..internetin sinirliysa internetten çok fazla dizi film indirme sonra fatura çok yüklü gelir :))) gossip girl diye bir dizi var cnbce de çok güzel bı dizi..baya da oldu baslayali,onu tavsiye ederim mesela :)))

evet buraya takıldığımda zaman daha hızlı geçiyo :) göreceksiniz benden sıkılırsaniz şaşmam :)

yakın bi zamanda düğünü yapın derim:)
çalışmıyorsanız internetten düğün için araştırma yapın baya zamanın geçmesini saglıyor:)mobilyalara süs eşyalarına halı perde gelinlik ,gelin saç modeli ...gibi şeylere bak hem ne yapcagınada karar verirsin:)kkda iyi zaman geçiyor tavsiye ederim:)

bana gore yapdınız yanlıs..
bugun chatla zaman harcamak yarın ıstemedık sonuclara sebep olabılır..
zaman gecırmek ıcın en basıtı bı arkadasınızla bı kahve ıcmek bı kıtap okumak evde degısıklıkler yapmak bı cocuk yuvasını zıyaret etmek..okuma derneklerıne uye olmak hobı olarak meslek edınmek yoga plates spor yapmak yurumek..daha sıze bınlerce sey sayabılırım..
bı bayan konu acsa erkek arkadasım chat yapıyo bırak denılır..
sevgısınden emınsenız neden sevgı arayısı ıcındesınız?..

yaa arkadaşlarım k bakmayın karışık cevap veriyorum kimilerine veremiyorum emin olun hepinizi önemsiyorum :) yok tv den uzak kalmam lazım başka şeyler bulmam lazım başka şeylere sarmam lazım ama ne? Önceki yaptıklarımdan sıkılmışım kaçıyorum anlayın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…