Nişanlımı çok seviyorum ama..

ee chatten niye sıkılmıyorsun o zaman..?
kimlerle sohbet ediyorsun oralarda,ne sohbeti ediyorsun..?
Oradaki seviye cinsel içeriklidir en kaliteli kanallarda bile...
Bütüngün netteyim bir kere bile aklıma gelmedi chate gireyim.
kendinizi durup dururken kötü yola sokmayın bu işin sonucu canınızı yakar..

o yapsa çok kızardım cunki zaten kıskanç biriyim.. Hem o yapmaz .. Sevgi arayışı deil aslında onun yokluğunu doldurma.. Önceden çok ilgileniyordu hiç böyle olmamıştım hatta 6ay hiç girmemiştim sitelere falan sadece msn.. Beni ihmal etmesi zoruma gidiyor ışte :s

Gozden uzak gonulden ırak mısalı ....

Ben sana sunu dıyım belkı yanlış düşünüyorum ama sen hala arayıs ıçerısındesın... Yanında bırısının olmasını aşkı yaşamayı elını tutmayı gezmeyı yanı sevgılınle sosyalleşmeyı ıstıyorsun ve bunları yaşayamıyorsun bu yuzdende sen bu sekılde bır ılışkı arayısına gırmıssın farkında değilsin bence bunu chatte arama barı... Chat çok rısklı her turden ınsan var orada hatta buluşup organlarını çalan öldürenler bıle var. Allah kotusunden korusun herkesı ama bunlar olan seyler,evlıler desen orda,sapıklar desen orada ,boş ınsan desen orada, zaten kalıtelı bırı chate neden gırsınkı o sekılde zamanını boşa harcasın?

Bende de var chat bağımlılığı chat ortamı hep kötü bildiğimiz şekilde değil. Yani sadece cinsel sohbetlerin filan yapıldığı şeklinde. Benim girdiğim ortamlarda benim gibi vakit geçirmek için gelenler filan oluyor. Yani belli bir yere gelmiş kişiler ha diğer türlüleri de var tabi. Chat kötü kişilerden dolayı değilde benim için vakti çok almasından dolayı şikayetçiyim hani alternatifte çok geliştiremiyorum. Bilmiyorum bakalım hayırlısı.

evet gözden gönülden o fikre katılıyorum ama diğerleri bana uymuyor benim reelm deli doludur belki farkında deilm dediğin gibi ama sanmıyorm cunki kalbimdeki his hep nişanlımı söylüyor ne yaparsam yapayım neyle olursam olayım .. Ama şu var bu ara öyle bi alıngan oldum ki her drama her söze ağlar oldum :s ne yapmam gerekiyor onu da bilmiyorm of kızlar..

Evet sanalda sen nasıl istersen öyle oluyo ben sadece boş zamanı değerlendirmeye çalışıyorm :s ya yanlış anlaşılmak istemiyorm ben

Acilen bir meşgale edin kendine , hayatını asla birine bağımlı yaşama , o olmadığında boşlukta hissetmezsin böylece .Arkadaşlarınla buluş hayatın nasıl bilemem ama ne seviyosan onu yap evlenince yapamayacağın mesela ...

bilmiyorumkismile Güzel fikir sona sinir hastası ol yorumlara kaydirigubbakcemile3 Şaka tabi de güzel fikir fidesinki yerimseniben

meşgaleyle olack şey mi ki galiba ben depresyona girdim kızlar :s tuhaf hallerim var :) insan zoraki gülümsüyor hayata of ya...

ışine gelene mi cevap veriyorsun Rüzgargülü..
Chat için harcadığın performansın %1 bana harcamanı isterdim :))

nişanlını çok seviyorsun AMA olmamış..sevginin icinde AMA varsa problem var demektir..
ben 6 sene önce msnle yatıp kalkardim,Facebook yoktu yonja diye bir site vardı aynı sekilde sürekli oradan insanlarla muhabbet muhabbet..erkek arkadaşımla çıkmaya başladık ve ne MSN kaldı ne başka bir şey..çevremdeki herkeste(anneannem bile) bir Facebook tur gidiyor..erkek arkadasım bir gün bile bana kalkipta MSN açma Facebook açma demedi..ama benim aklımdan da bir kere bile Facebook hesabı acmak geçmedi,çok acil bir durumda yeni msnim var(iki kuzenim ve Abi'm var sadece) o U acarım..6 senede hiç mı ilgisiz olmadı bu cocuk?hiç mı kavga etmedik?bu sebeplerden ötürü ona kızgınlığından ya da kırgınlığından ben Facebook acsam; beni orda birileri eklese ve ben obirileriyle muhabbet etsem?hoş mu?aklımda yokken,icimde yokken belkide sevgilimden daha çok soğumama,farklı arayışlar icine girmeme sebep olacak..bunu neden göz göre göre yapıyım?
ne geçecek elime??bende bilirim msni açmayı Facebook açmayı,milletle muhabbet etmeyi ama yapmıyorum..sırf senin durumuna düşmemek için..
sen nişanlın için saydığın bahaneleri chat olmadan daha mantıklı bir sekilde çözersin..ama bu isin zor kısmı tabii..sen kolaya kaçıyorsun,benimle ilgilenmiyor diyip chat e girip sahte ilgilerden medet umuyorsun ve nisanliyken..
bunu sana nişanlın yapsa demiş biri,çok kıskandım hem o yapmaz diye bir cevap vermissin..bu cevap hoş mu sence?sen yapıyorsun ya?o niye yapmasın?belki ona göre de sen ilgisizsin?o da girsin o zaman chate?
kendi kendini bir hataya bir yanlışa sürüklüyorsun..nişanlının ilgisizliği değil senin sebebin..tam tersi sıkilmissin bence ve böyle geçici,yapay bir seyin pesine dusmussun..
ben senin yerinde olsam iliskini ve duygularımı gözden geririm..böyle bir arayışa girdiğime göre ilişkimde bir problem var demektir..
her iliski her zaman ask böceği seklinde surup gitmiyor..hepimizin ilgiye ihtiyacı olduğu ama o ilgiyi alamadığı zamanlar oluyor..çözüm için chate mı girmek doğru olan?
yanlış yapıyorsun..hemde çok yanlış..

Cekhu'ya sonuna kadar katılıyorum bu konuda ..
Meşgale dediğim şey nişanlı olduğundan mütevellit yemek öğren efendim çeyiz yap ya da bunlarla ilgin yoksa kişisel gelişim kitapları oku bu ve buna benzer şeyler ...
İlgisiz de değilmiş nişanlın mesaiye kaldığında seninle meşgul olamaz pek tabi , sevildiğini biliyorsan hiç bu yollara sapma güzelim inan olan sana olur sen üzülürsün yine
mutluluklar

güzellik bakım moda yemek tarifi vb. blogları okuyabilirsin. video izleyebilirsin. müzik dinleyebilirsin.
tahsilin varsa bir konuda bilgin varsa onu geliştirmek adına bir şeyler araştırıp makale vb. okuyabilirsin.
ama yemek tariflerini tavsiye ederim okuyun ve deneyin. madem nişanlısınız şimdiden mutfağa hakim olun. güzel şeyler üretince zevk alıyor insan hem de tencere başında çok zaman geçiyorcokacimcoook
bir iş bulup çalışmayı da düşünün bence!

evet çok haklısın bana yapsa tahammül edemezdim.. Bunun için hakkına girmeyip soylicem, cunki bunu hak etmiyor O ama demem de yanlış cunki ondan hiç duymadım sahte ilgiler benimkisi ama dediğim gibi sadece normal kişilerle sohbet ettim çoğu kız zaten.. Velhasıl orada durdukça ondan daha çok soğumaya başladım bunun farkına varınca zaten bi silkinip ona daha çok ilgi gösterdim ben ondan soğumak istemiyorum her ne olursa olsun onu kaybetme korkusu sardı içimi ne kötü oluyor :s ve o kadar sık girmiyorum giriyorm da kızmayın bana yorumlarınızi da esirgemeyin cunki çok gerekli :s kızlar bu ara aşırı alıngan oldum ne yapsam bi çözüm

Kitap okuyorum bu ara.. Arkadaşlarımlayim yani boş durmuyorum uzak kalıyorum yanlız kalmak boğuyor sanki beni o kadar daralıyorum yani.. Evet mesai yapıyor çoğu zaman ama hiç birşey yapamiyorsa tek bi çağrı atsın istiyorum büyük birşey deil ki.. Üzerine gitmedim hiç neden böyle demedim üzülmesin yeter ki..

Bide bu ara sağlık problemlerim var tekrar amelyat olmam gerekiyor galiba bu omuzdeki ayın 10 nda randevum var çok da riskli bi amelyat ya sağlam çıkarım Allah nasip ederse ya ölü yada felçli.. Bunu nişanlıma söyledim dedi böyle bi risk varsa yaptırma sensizlige dayanamam dedi

Önce rahatsızlığın için geçmiş olsun dileyeyim,umarım başarılı ve kolay bir ameliyat geçirirsin.

Gelelim meselene;
Okuyoruz burada net yüzünden biten evlilikleri ilişkileri vs..
Adam bir kadınla konuşurken yakalanmış diye yakıyoruz tüm gemileri,destek oluyoruz hem cinsimize.
Eee size kim veriyor bu hakkı?Hani bir de kıskancım o yapamaz demişsiniz ya vay be dedim.
İlişkin varsa kimse ile hoş beş etme gerksinimi duymazsın.
Kimse her Allahın günü aşk nağmeleri ,incelikler iltifatlar duyarak yaşamıyor.
Bir çağrı ile kalbi yerinden çıkan sevgililer bilirim ben.Değer verin ilişkinize,zamanınızı fikren,yazışarak vs de olsa başka kişilerle konuşarak harcamayın derim ben acizane.

sağol.. Iyi dileklerini için haklısın.. Ben karar verdim söyleyeceğim ona bu durumu sizce tepkisi ne olur.. Fikrim o ki kızmaz zaman geçir canın sıkılmasn diyor bi ara ağız ucuyla chate gel sende dedim cunki çalışıyor cafeye gelecek zamanı da olmuyor ona demiştim ordan konuşalım ama telefonu internete girmiyor dedi kapattırmis girişi yani tel değişmesi gerekiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…