- 27 Mayıs 2012
- 2.785
- 3.607
- 208
- Konu Sahibi bella-donna
-
esra önceki konunda da yazmıştım
nişanlın zaten sana söylemesi gerekeni söylemiş baştan beri kafam karışıktı demiş
artık iyice soğumuş evlenmek istemiyor
şuan çok üzgün olduğun için anlamak istemiyorsun sanırım bunu
soğumak için nişanlanmayı mı beklemişbiraz onun tarafndan düşünmeye çalıştım ,acaba iş ciddiye binince baktı ona göre değil ,böyle yaparak kaçmaya çalışıyor olabilir mi ya belki de biraz senin burnun sürtsün diye yapıyordur, ne olursa olsun çok zor bir durum inş. en kısa zamanda aklı başına gelir
sana bu soğumanın 2 günlük bir şey olmadığını çok uzun zamana yayıldığını ama sana son zamanda aksettirdiğini yazmıştım ama neyse...
burda ne desek de inanmak istediğin şeye inanacaksın
umarım başka bir problemi vardır ve kısa zamanda çözer eski halinizi alırsınız
hakkınızda hayırlısı olsun.....
adam kararını vermiş....
şimdi bi hatun yazsa buraya kafam karışık nişanlımdan ayrılmak istiyorum soğudum fln diye...
biz ona o zaman evlenme derdik...
zamana bırak derim..
allah yardım etsin...
adam kararını vermiş....
şimdi bi hatun yazsa buraya kafam karışık nişanlımdan ayrılmak istiyorum soğudum fln diye...
zamana bırak derim..
allah yardım etsin...
Allah razı olsun,bende zamana bıraktım zaten yapacak baska bisey yok.bendede soguma olmustu birlikteyken ama 3-4 gün falan sürmüstü.bide bana dedigi pismanda olabilirim seni kaybettigim icin ama yapamiycam galiba dedi.artik zaman gösterecekadam kararını vermiş....
zamana bırak derim..
allah yardım etsin...
başka biri olma ihtimali olabılır mı acaba ?
bırden bire sogudum deyıp cekılmesı bana ,baska bır
kız oldugu ıhtımalını dusundurdu .
ne bıleyım ,erkekler degısık varlıklar evet dogrudur
bunalmıs daralmıstır da bunların bunalım donemlerı de
gercekten cok can sıkıcı olur .anlamak da zorluk cekersın
sen anlamaya calısırsın onu toparlamaya calısır onu bunalımdan
cıkarmak ıcın saklabanlık bıle yaparsın ama ,sonra ortaya
bunalımın yalan oldugu baska bı kız oldugu gercegı cıkar .
umarım boyle bır durum degıldır
bir müddet ayrı kalmayı deneyin
çok üstüne gitmeyin bence
Eğer seviyorsa iki gün sonra kapında olur sevmiyorsada niye siz kendinizi yıpratıyorsunuz ki bu kadar
Nişanlılık dönemi zordur iki taraf içinde nazarda çok olur bu tarz işlerde biraz zamana bırakın
ben bu durumu isteme gelices dediğinde yaşamıştım ben ben aileme dedim gelicekler diye onalrda buyursunlar gelsinler demişti bir süre sonrada ben yapamıcam dedi çekti ve gitti o dönmedi çook pişman oldu ama gururundan dönemedim he senın ki dönermi bilemiyorum ama hakkında hayırlısı olsun ikinizde biraz kafanızı dinleyin bu durumda..
Bence biraz sakin ol ve zamana birak.... Cok üzerine gitme üzerine gitdikce uzaklasir senden birsey deme seni bulabilecegi yeri biliyor belki anlatamadigi bir sikintisi vardir hayirlisi de sabret hayirlisi neyse o olsun insallah....
Amin canim insallah,Allah razı olsun. Haklisin uzerine gittikçe ters tepiyor,zamana bıraktıkta aile baskısı var üzerimde ne yapacağımı şaşırmış durumdayım,yoksa sabırlı biriyim normalde ama birsuru etken var beni boğuyor herkes resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?