- 27 Mayıs 2012
- 2.785
- 3.607
- 208
- Konu Sahibi bella-donna
-
canım dugune nekadar var yakınmı tarıh?
Düğünü konuşmadık henüz en son onlar Ekim falan dediler ama babam istemediği icin askıda kaldi
Son cümlen nokta atışı olmuş,gercekten erkekler güclü gibi görünse de zorluklara karsı cok güçsüzler.gercekten hic ihtimal vermiyorum,kesinlikle yapmaz demem herkesin aldatma potansiyeli vardır sonucta.en ufak bir yalanını yakalasam bugüne kadar şüphe duycam ama hic yalanını yakalamadım.yada cok profesyonel bilemiyorum...ama benden kurtulmak istiyorsa evet baskasi var demesi yeterli,ona da dedim bunu ağzımı bile açmadan sessizce çekip gideceğimi biliyor bu durumda
belkı bu belırsızlıklerde onun kafasını karıstırıyodur arkadasları evlendı zorluk cekıyo demıssın ya acaba onları gorupte evlılkten sogumusta olabılır canım
Bilmiyorum belki de öyledir canim ama çözemedim
Zaten canim üstüne düşecek mecalim kalmadı ben yeteri kadar kostum pesinden.ama bitecek gibi görünüyor malesefcanım baskası var demez cunku ; bunalım da ıse baskanın varlıgı bıle bellı belırsızdır
o bıle bılmıyordur varmıdır yokmudur bılmıyordur.o yuzden var da dıyemez
zaten olan da emın ol cıddı nıyetlı dusundugu kısı olmaz
dedıgım gıbı sıkıntılarından kacmak ıcın sıgındıgı yada kacamak yaptıgı bırı olur
ama tabı boyle durum da kopekler gıbı de pısman olup kurkcu dukkana
donerler de .sen bırak ustune durma hıc .emın ol canım terkedıp de
donmeyen bır erkek yoktur su yeryuzun de .o yuzden hıc ustune durma
kendısı zaten gelecektır .
Canim o kararini vermis artik onu kararindan vazgecirsende siz evlenince tekrar ayrilmak zorunda kalirsin belki.
En iyisi ayril.Söyle bekle 1-2 ay eger kendisi sensiz yapamiyorsa geri gelir sana zaten ama arayip sormazsa yapilacak bir sey yok.
Zaten canim üstüne düşecek mecalim kalmadı ben yeteri kadar kostum pesinden.ama bitecek gibi görünüyor malesef
ben yınede bı konus derım zaman ver hayırlısı olsun canım
sen kendını topla canım .kafanı dagıt bı tatıle cık alısverıs yap
kendınle ılgılen .bak gor ne zaman onu hayatından cıkarmaya karar verıyorsun
ıste o zaman donuyorlar canım .aklın onda olmasın .suan bıtmıstır ama
pısman olarak donecegı bı kesın.
başka biri var.
bir hata işledi dönmeye yüzük yok.
istemiyorumun arkasına sığınıyor.
erkek milleti işte
Şu erkekler ne saçmalar yaa nısanlan sonra sogudum de evcılık oynu oynuolar sankı
tatlım bak sen bı kendını cek senı bı kaybettıgını anlasın ozaman gorurum ben onu artık arama sorma merakta bırak bıraz
bu sızın sınavınz belkıde eger ınavı gecersenız omur boyu mutluluklar ama yok olmazsa kısmetın deılmıs ulaşmasın sana engelle
merak etsın ozlerse gelırse senındır
yaptığı açıklama çok saçma.ne olduğu ortaya çıkacaktır mutlaka.sabır diliyorum..
Çok mu fesatça olacak bilmiyorum ama
Sanki daha önce bi kaçamak yapmış onun duyulmasından korktuğu için belki kızdan kurtulmak için hemen nişan vs diyip aileleri işin içine sokmuş..
Sonra kendi de o kızdan vazgeçememiş özlemiş bitirmiş gibi geliyor:S:S
Sonuçta kız onun derdiyle mi üzülcek hıı hıı diyip işini görüp gidecek sevgililk dırdırı sorumluluğu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?