Nişanlımı çözemiyorum,yardım edin lutfen

Canim o kararini vermis artik onu kararindan vazgecirsende siz evlenince tekrar ayrilmak zorunda kalirsin belki.
En iyisi ayril.Söyle bekle 1-2 ay eger kendisi sensiz yapamiyorsa geri gelir sana zaten ama arayip sormazsa yapilacak bir sey yok.

canım baskası var demez cunku ; bunalım da ıse baskanın varlıgı bıle bellı belırsızdır

o bıle bılmıyordur varmıdır yokmudur bılmıyordur.o yuzden var da dıyemez

zaten olan da emın ol cıddı nıyetlı dusundugu kısı olmaz

dedıgım gıbı sıkıntılarından kacmak ıcın sıgındıgı yada kacamak yaptıgı bırı olur

ama tabı boyle durum da kopekler gıbı de pısman olup kurkcu dukkana

donerler de .sen bırak ustune durma hıc .emın ol canım terkedıp de

donmeyen bır erkek yoktur su yeryuzun de .o yuzden hıc ustune durma

kendısı zaten gelecektır .

Zaten canim üstüne düşecek mecalim kalmadı ben yeteri kadar kostum pesinden.ama bitecek gibi görünüyor malesef

Canim o kararini vermis artik onu kararindan vazgecirsende siz evlenince tekrar ayrilmak zorunda kalirsin belki.
En iyisi ayril.Söyle bekle 1-2 ay eger kendisi sensiz yapamiyorsa geri gelir sana zaten ama arayip sormazsa yapilacak bir sey yok.

Haklisin canim seviyorsa doner,donmezse ben onu zorla benimle evlensin diye zorlayamam ya.kendisi bilir artik hayırlısını diliyorum Rabbimden

Zaten canim üstüne düşecek mecalim kalmadı ben yeteri kadar kostum pesinden.ama bitecek gibi görünüyor malesef

sen kendını topla canım .kafanı dagıt bı tatıle cık alısverıs yap

kendınle ılgılen .bak gor ne zaman onu hayatından cıkarmaya karar verıyorsun

ıste o zaman donuyorlar canım .aklın onda olmasın .suan bıtmıstır ama

pısman olarak donecegı bı kesın.

ben yınede bı konus derım zaman ver hayırlısı olsun canım

Kac kez konusmaya çalıştım konuştum ben bile hatırlamıyorum.inan elimden gelenin fazlasını yaptım,anlayissiz biri değilim bunu oda biliyor ama anlatmıyor derdini.evlilikten sogudugunu söyledi,ben yeteri kadar yaptım,fazlasını yaptım hemde

Haklisin zaten suan okuluma yoğunlaşmaya çalışıyorum,sınavlarım var konsantre olmaya çalışıyorum.sinavlarim bitsin 2 aylığına tatile gidiyorum Türkiye ye.orda kendimi toparlarım diye düşünüyorum

Şu erkekler ne saçmalar yaa nısanlan sonra sogudum de evcılık oynu oynuolar sankı
tatlım bak sen bı kendını cek senı bı kaybettıgını anlasın ozaman gorurum ben onu artık arama sorma merakta bırak bıraz
bu sızın sınavınz belkıde eger ınavı gecersenız omur boyu mutluluklar ama yok olmazsa kısmetın deılmıs ulaşmasın sana engelle
merak etsın ozlerse gelırse senındır

başka biri var.
bir hata işledi dönmeye yüzük yok.
istemiyorumun arkasına sığınıyor.
erkek milleti işte

Evet oda aklıma geldi.baskasi olmadıgından eminim demiştim ama tek gecelik bişeyden hic bir zaman emin olmam.dedigin gibi yüzü olmayabilir gururundan boyle yapıyordur

Haklisin canim zaten simdilik kafamda tamamen bitirdim.kalbimde bitiremiyorum tabiki ama hazırlıklıyim onun icin heran biterse yıkılmam diye düşünüyorum.kendi diyordu sen birgun hayatımdan bir sekilde çıkarsan ben depresyona girerim unutana kadar serseri gibi dolaşır icerim diyordu.kendimi tamamen geri çektim suan,bide turkiyeye gittiğim zaman üzülmeye fırsat kalmaz sagolsun kuzenler :) o yüzden suam kendime o tatili haketmek icin sınavını kazanman lazım diyorum sınavıma odaklandım

yaptığı açıklama çok saçma.ne olduğu ortaya çıkacaktır mutlaka.sabır diliyorum..

Bencede cok saçma.cünkü acele eden kendisiydi,adın çıkmasın biz iliskimizi adlandıralım dedi.ailemi ikna etmek icin o kadar çabaladı ki anlatamam.tam hersey yoluna girdi,babamda yavaş yavaş artik kabullenirken kendi vazgeçti.bu erkeklerin hepsi mi böyle acaba,dünya onların etrafında donüyor sanıyorlar galiba.onlar istesin alel acele nisanlan,onlar istesin alel acele ayril

Çok mu fesatça olacak bilmiyorum ama
Sanki daha önce bi kaçamak yapmış onun duyulmasından korktuğu için belki kızdan kurtulmak için hemen nişan vs diyip aileleri işin içine sokmuş..
Sonra kendi de o kızdan vazgeçememiş özlemiş bitirmiş gibi geliyor:S:S
Sonuçta kız onun derdiyle mi üzülcek hıı hıı diyip işini görüp gidecek sevgililk dırdırı sorumluluğu yok

Valla canim olurmu olur artik şaşırmıyorum,nisanı attık zaten bitti ama bittiğine degil de onlara deger verip insan muamelesi
Yaptığıma acıyorum.yeni konu actım nedeni orda yazıyor,su kadarını soyleyim bu devirde arkadasmis,yok namazında niyazindaymis güvenmiyceksin.

Madem kendini bu kadar uzaklaştırıyor. Kabullen canım, biraz ayrı kalmak iyi gelebilir ona. Seni gerçekten seviyorsa değerini anlar gelir, he yok gelmediyse hakkında böylesi hayırlı demektir. Gerçekten haline şükret. Beterin beteri vardır. Ya evlendikten sonra sıkıldım diye tuttursa napıcaktın? En azından nişanlıyken aklını başına topla. Evlilik bu güzelim, çocuk oyuncağı değil. Aynı yastığı paylaşacaksın bi ömür bu adamla geçer mi onu düşün ondan sonra kararını ver.
Hakkında hayırlısı olsun canım, Allah yar ve yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…