- 27 Mayıs 2012
- 2.785
- 3.607
- 208
- Konu Sahibi bella-donna
-
Kimseyi dinleme en önemlisi o zaten insan disariya kulak verdimi iyice kafasi karisiyor sabret allah hakkinizda herseyin en hayirlisini versin nasip degilse mutsuz olursan engel ciksin ama yok hayirlisi onunla ise sana dönsün insallah...Amin
Bir derdi varmış gibi sanki.
Sabretmek ve beklemekte fayda var. Acele etmeyin yeter ki..
Severken vazgeçilmez zaten .Evet sabretmek zor olsa da, öyle yapmak zorundayim.aslinda 2 haftadır bitirdim tamam istemiyorum diyorum kendime,ama severken vazgeçmek zor oluyor.hayirlisi artik
Severken vazgeçilmez zaten .
Umarım herşey istediğiniz gibi olur. Şu anda aklınız karışıktır bin türlü tilki dolaşıyordur kafanızda ama cevaplar karşı tarafta. Anlaşılan o ki paylaşmak ta istemiyor kimse ile.
Genelde insanlar ayrılığa giden yolda daha öncesinde ipuçları verirler. Sonuça herşey sabretmek üzerine.
Üzülmeyin fazla kendinizi yıpratırsınız. Allah yardımcınız olsun. Sonuçta karşınızdaki de insan mutlaka onun için de zordur.
Canim benim oncelikle cok uzuldum durumuna. Ama cok benzer bi durum kardesimin basina geldi. Sadece tersi. Hersey cok iyi giderken soz nisan planlari yaparken kiz arkadasi kardesime bi anda ayrilalim sogudum dedi. Seni seviyorum seni unutamam belki cok pisman olcam ama ... Falan dedi. Bir gun once canim cicim derlerken bi gun sonra ayriliverdiler. Hepimiz cok sasirdik. Kardesim de dahil. 4 seneyi geckin iliskileri vardi. Biz de bile kalmisti kiz. Okulu cok yogunken bile kardesim askerdeyken nerdeyse her pazar ziyaretine gitti. Bir ask dolu mektuplar yazmisti kardesime anlatamam. Ama bitti. Bi anda. Kardesim de cok uzuldu. Biz de. Ama atlatti artik. Ayrilali 8-9 ay oluyor. Ve barismadilar da.. Hala cok saskinim. Ve neden oyle oldugunu da anlayamadik..
Umarim sizin icin hersey yoluna girer. Evlilik fikri sogutmus olabilir sevgilini ama acele etmezdiniz o zaman da. Herseyin bi caresi vardir. Yeterki birbirinizden vazgecmeyin. Umarim senden vazgecmemistir. Vazgectiyse yapacak birsey yok canım malesef.
Acaba bi baskasindan mi etkilendi? Yada Sen ne olsa ondan vazgecmezsin diye mi dusunuyo? Gercekten evlilikten korkmus da olabilir?
Canim yasiniz kac bu arada? Sevgilinin ve senin yasin? Ve sevgilinin maddi durumu iyi mi?
Yerinde olmak istemem ama benimde aklıma ilk önce başka birisi ihtimali geldi .. Bilemiyorum bir anda bu soğukluk olmamamlı
Kesinlikle Yok demem cünkü ne insanlar gorup duyuyoruz sonucta.ama 99% yok,cünkü zaten son zamanlarda cok asiri calisiyor işyerine sadece erkekler gelip gider.internete hic takılmaz.etrafindaki arkadaşları serseri tıpli değiller,hepsi ya evli ya nisanli.bide cok durust biridir,sordum onu kac kez,anneside sormuş yeminler etti kesinlikle öyle bisey yok,sadece kafam karisik evliliğe hazır deilim dedi
Eskiden uzun soluklu bir ilişkisi oldumu,evlilik düşündüğü sonradan ayrıldığı vs..
Birden bire değişmesi aklıma nedense o soruyu getirdi.Kız ortaya çıktıta aklımı karıştı bazeı şeylerden?
Annesinin söyledikleriyle bu bi aanlık değişim çok ilginç çünkü.
nişanlın doktor mu
canım sen elınden gelenı yapmısın ayrılmak ıstemedın ıcın ama nısanlın bundan yuz bulup havalanmıs olabılır sen kendını gerı ceksen kıymetlı olursun emınım bı erkek evlenmeye karar verdıyse bı kızla gercekten sevıyodur derım ben bı anda sogudum dıyosa evlılık stresınden baska bısı deıldır bence
canım benım senı uzmek ıstemem ama ,erkeklerın baska bır kız maceraları genel de boyle donemler de baslıyor .
ıslerı guclerı yolun da olan hayattan keyıf alan kısılerın ,bunalım da olanlara oranla aldatmaları cok daha dusuktur .
erkekler gecım sıkıntısı ıs guc borc sıkıntısına gırdıgın de acayıp bunalıma gırıyorlar ve sapıyorlar resmen
o bunalımdan cıkmak kurtulmak ıcın farklı arayıslara gırıyorlar cunku ; bunalımın ıcın de boguluyorlar
sen onun gecım skıntısını borcunu harcını ne kadar anlasan da ona ne kadar destek cıksan da
o baska bır kızı secmeyı tercıh edıyor .cunku o surec de senın verecegın tesellı bıle onları boguyor
sana baktıgın da sorumluluklarını hıssedıyor cunku .o yuzden kacacak delık arayıp
kendısını hıc tanımayan sorumluklarından sıkıntılarından bır nebze de olsa kacmak ıcın farklı kısılerı tanımaya
yonelıyorlar .bunu da genel de sanal ortamın da yapıyorlar .yakalayıp ve sordugun da o bıle ne yaptıgını
bılmedıgı ıcın sana cevap veremıyor .o kadar zayıf gucsuz varlıklar bunlar .zorluklara karsı mucadele ruhları yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?