benim neden bitti o kadar karışık ki.ailesi çok probemli bi aileydi,ilgisiz,alakasız. annesi aşırı kıskançtı.benim yanıma iki üç haftada bir geliyordu yarım saat de bir bi annesi bi abisi ne zaman çıkıyorsun diye.bana ne bi selam göndermek nede başka birsey inanırmısın düğün salonunda nişan yaptım.ne kaynana ne bekar görümce yanıma gelmeyi bırak suatıma bakmadı.annesi oğluyla konuşmak için masaya teşvik etti ben gözünün içine bakdım kadının gözünü cevirmedi bana. sonradan annesi ile babası boşanacakmışda nişanlanmadan öncede vardı mevzu.yaşlı kadın dedim benimde annem var ddim bende anne kaynana olcam ne ekersem onu biçerim dedim. nişan olalı 7 ay geçti bi kez ailemin kapısı açılmadı. yüzüme bakılmadı allhın selamı verilmedi. yok dedim ben oturamam.hani arkamda kapı gibi nişanlım olsa ona da eyvallah nişanlıma da guvenmiyordum.ilk evlerine gittimde annesine mutfakda yardım ediyorum nişanlıma annesi tencereyi yukarı koy dedi nişanlımda benim için kazık kadar boyu var koysun dedi. kimseye güvenmiyordum.nişanlımda çok ilgisizdi sözlü iken bi kızla bi mesaj nişanlı iken farklkı biri ile mesaj. hersey üst üste geldi ve atıldı nişan. he canım bide onlar atmış nişanı herkese öyle diyorlarmış... :)