Ama eşiniz evli hali ile arkadaşına başka kadınlar için at gibi dese, Allah hatrı için böyle olumlu karşılar mısınız? Sizi ne konuma düşürüyor bir düşünün bence. Ki at gibi kadın diyen adamın ağzından akan salya burdan görünüyor. Ben şahsen Kıvanç Tatlıtuğ u görünce at gibi adam diyorum meselagörülen biri hakkında yorum yapmak illa aldatmış olmak demek değil ki. kadınlar da sokakta gördükleri, tv de gördükleri bir sürü erkek için böyle yorumlar yapabilir.
Evet dediklerin doğru canım ama erkeklerin zihniyeti iğrenç olduğu için o at başka anlamdadir mide bulandirmasi normal.at gibi demek küfür değil ki. at denen hayvan kaslıdır, çeviktir, atik hareket eder, uzun bacaklıdır, vs vs..
yani kötü bir benzetme değil esasen.
ha insan rahatsız olabilir, rahatsızsa dile getirsin, tekrar ederse ayrılsın. ama at gibi demek terbiyesizce birşey değil asla.
erkeklere de dalyan gibi deniyor, uzun boylu yapılı ise mesela.
Durun tahmin edeyim.. gördükleri kadınlar üzerinden fanteziler mi yazmışlar? Aklıma öyle bir iğrençlik geliyor malesefYorum yapmak hakkı bence de ama ben daha devamını yazmak istemedim burada. Konu at gibi dedikten sonra daha kötü bir yere gelmiş. Başkasına bakıp beğenebilir belki ama konu daha ileriye gitmiş, zaten mide bulandırıcı kısmı orası
Hayır mesele hakaret değil mesele başka kadınlari at gibi diyecek kadar beğenmek.. siz de söylüyorsunuz at gibi uzun bacaklı.. Sizin nişanlınız at gibi güzel kadınları beğenip bı de arkadaşlarıyla bunu konuşsa aman terbiyesiz bı kelime değil ki içi gitmiş sadece mi dersiniz?
Evet dediklerin doğru canım ama erkeklerin zihniyeti iğrenç olduğu için o at başka anlamdadir mide bulandirmasi normal.
Tamda bu ve bu sözü çokta masum söylenildiği sanmıyorumhanımlar haklısınız bence de ama biliyorsunuz ki kelime anlamıyla kullanmıyor çoğu erkek bu lafı.. daha çok ağızlarının suyu akarcasına böyle bir cümle kullandıkları için, her zaman çok masum bir tabir olamayabiliyor :/
tabi konu sahibinin sevgilisi hangi duygularla söyledi bilemiyorum ama, benim sevgilim başka bir kadının bacaklarına bakıp ağzının suyunu akıtarak at gibi dese,pek hoş karşılayamazdım herhalde
yoksa dediğinizde haklısınız kesinlikle,at gibi-dalyan gibi,sık kullanırız hepimiz bunları. sadece söyleme şekli önemli burada bence :)
Ama eşiniz evli hali ile arkadaşına başka kadınlar için at gibi dese, Allah hatrı için böyle olumlu karşılar mısınız? Sizi ne konuma düşürüyor bir düşünün bence. Ki at gibi kadın diyen adamın ağzından akan salya burdan görünüyor. Ben şahsen Kıvanç Tatlıtuğ u görünce at gibi adam diyorum meselabenim ağzımdan salya akıyor. Ama ben bekarım. Bunu sokakta gördüğüm bir adam için demezdim evli olsam, ya da herhangi bir adamın muhabbetini arkadaşımla yapmazdım
Konu sahibi mesajlara bakmadan evvel hal hareketlerinden şüphelenmiş öyle bakmışbenim sevgilim at gibi dese ben onun mide bulandırıcı manada değil önceki sayfalarda başka üyelerinde yazdığı gibi uzun bacak vs için kullandığını bilirim.
sıkıntı konu sahibinin güvenmemesi zaten. ki güvense alıp telefonuna bakmak istemez.
Boşver kemalim yapmaz diyenleri çok gördük fkdkfldldld
Konu sahibi mesajlara bakmadan evvel hal hareketlerinden şüphelenmiş öyle bakmış
Sohbet sırasında söylemekle mesajlara kadar yazılma durumuna gelecek kadar uzatılması farklı
Sohbette bak kadina at gibi demek ayrı söyler geçersin ama mesajlar isın içine girince başka boyut oluyor baya at gibi kadına ilgi beslenmiş
hanımlar haklısınız bence de ama biliyorsunuz ki kelime anlamıyla kullanmıyor çoğu erkek bu lafı.. daha çok ağızlarının suyu akarcasına böyle bir cümle kullandıkları için, her zaman çok masum bir tabir olamayabiliyor :/
tabi konu sahibinin sevgilisi hangi duygularla söyledi bilemiyorum ama, benim sevgilim başka bir kadının bacaklarına bakıp ağzının suyunu akıtarak at gibi dese,pek hoş karşılayamazdım herhalde
yoksa dediğinizde haklısınız kesinlikle,at gibi-dalyan gibi,sık kullanırız hepimiz bunları. sadece söyleme şekli önemli burada bence :)
Zaten güvenmemiş içine kurt düşmüş ve konuyu da bunun için açmış güvenmediği içindurup dururken mi anlatmış kadını ? arkadaşı hatırlatmış da üzerine yorum mu yapmış ?
bence zaten asıl sıkıntı konu sahibinin güvenmemesi.
Sizin adınıza üzüldüm Bi kadını beğenebilir bizde sokakta yakışıklı görünce gözümüz Bi takılıyor ama onu irdeleyip de vay be taş gibi çocuk onu şöyle yaparım böyle yaparım demiyoruz sonuçta sizin anlattığınıza göre iş daha pis yere gitmiş ben sizi haklı buldum iyice düşünün ne yapmak istediğinizi mideniz bulanmıştır ama haklısınızYorum yapmak hakkı bence de ama ben daha devamını yazmak istemedim burada. Konu at gibi dedikten sonra daha kötü bir yere gelmiş. Başkasına bakıp beğenebilir belki ama konu daha ileriye gitmiş, zaten mide bulandırıcı kısmı orası
Nişanlılar diye birbirlerinin her şeyini bilmek zorunda değiller. Arkadaşıyla konuştuğu bir şeyin bilinmesini istememesi çok normal.
Siz hiç mi özel şeyler konuşmuyorsunuz arkadaşlarınızla?
Ya da kendi kendinize "x kişi de erik gibiymiş maşallah kütür kütür" demiyor musunuz hiç?
Bunun sevgiyle, bağlılıkla bir ilgisi yok. İnsan doğası bu.
Bende siz gibi düşünüyorum her erkek öyle bel altı muhabbet etmiyor arkadaşlarıyla benim erkek arkadaşım da yapmazbence her erkek ayni degil, benim esim de esimin arkadaslari da oyle muhabbetlere girmez. bir kere karsidaki kadin evli olabilir mesela, hos bir sey mi?
Yorum yapmak hakkı bence de ama ben daha devamını yazmak istemedim burada. Konu at gibi dedikten sonra daha kötü bir yere gelmiş. Başkasına bakıp beğenebilir belki ama konu daha ileriye gitmiş, zaten mide bulandırıcı kısmı orası
Size de soruyorum yapmadığını nerden biliyorsunuz ? Daha gencsiniz galiba. Hiç kimseye guvenmemeyi öğrenirsiniz daha.Bende siz gibi düşünüyorum her erkek öyle bel altı muhabbet etmiyor arkadaşlarıyla benim erkek arkadaşım da yapmaz
ben 10 senelik evliyim. tarz meselesi. genel olarak bel alti muhabbetleri sevmiyor. bekarken de cok yaptigini sanmiyorum.Size de soruyorum yapmadığını nerden biliyorsunuz ? Daha gencsiniz galiba. Hiç kimseye guvenmemeyi öğrenirsiniz daha.
Çünkü konuşacak vakti yok sonsuz güven kimseye olmaz zaten sizde tüm erkekleri aynı bilmeyin bence herkes yapacak diye bişey yok kesin yapmaz da demiyoruz zaten yaşım küçük değil 27 ye gireceğim 5 senelik ilişkim var yorumumu ben başkasına yazmıştım size değilSize de soruyorum yapmadığını nerden biliyorsunuz ? Daha gencsiniz galiba. Hiç kimseye guvenmemeyi öğrenirsiniz daha.
Sizin yanınızda sevmiyorum diyecek tabiki. Arkadaşlarıyla yapmadığını nerden biliyorsunuz?ben 10 senelik evliyim. tarz meselesi. genel olarak bel alti muhabbetleri sevmiyor. bekarken de cok yaptigini sanmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?