- 12 Ağustos 2018
- 238
- 314
- 103
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Kaynana öncesi ve sonrası mı buAmaç sevdiceği ile bir hayat kurmak değil amaç evlenmek. O yüzüğü takmak.
Ama bilmiyor ki bundan
Eki Görüntüle 2997070
Buna döneceğini
Eki Görüntüle 2997071
Kıymetli olan yüzük işte. Konu sahibine ben bile taksam fark etmezHahahaha calci ya, öyle deme, kıymetlimiss
Ekimde askerdeki sevgilisinden ayrılmış. Aralık'ta başkasıyla nişanlanmış, iki ay var iki olay arasında.Amaç sevdiceği ile bir hayat kurmak değil amaç evlenmek. O yüzüğü takmak.
Ama bilmiyor ki bundan
Eki Görüntüle 2997070
Buna döneceğini
Eki Görüntüle 2997071
Bi laf da ben biliyorum fazla cinsiyetçi söyleyemem. Hapis, erkeklik, kadınlık falan var içinde.Sanırım buralarda tanınan birisiniz.
Neyse konumuz bu değil. Bizim buralarda bir laf vardır: "Yiğidin anası tez ağlar."
Her kavgaya belaya koşarak atlayan biriyle ben de yapamam. O yüzden size hak veriyorum.
Silahı var diyor bir de, ya biri çekip vursaydı ne olacaktı? Kim vurduya giderdi valla.
18 tane üyelik almış diyollaEkimde askerdeki sevgilisinden ayrılmış. Aralık'ta başkasıyla nişanlanmış, iki ay var iki olay arasında.
Arada kayınvalide ve cinsel sorunlar temalı konular da açmış. Bunları da sığdırmış hayatına.
Winrar gibi hayatı var üyenin, maşallah. 4 ayda neler olmuş öyle?
At avrat silah?Bi laf da ben biliyorum fazla cinsiyetçi söyleyemem. Hapis, erkeklik, kadınlık falan var içinde.
Yok değil.At avrat silah?
Değil, değil mi?
Kazen duvarına yazmış ya.18 tane üyelik almış diyolla
Az daha derinlere inip eski sevgiliyle olanlari da okuEkimde askerdeki sevgilisinden ayrılmış. Aralık'ta başkasıyla nişanlanmış, iki ay var iki olay arasında.
Arada kayınvalide ve cinsel sorunlar temalı konular da açmış. Bunları da sığdırmış hayatına.
Winrar gibi hayatı var üyenin, maşallah. 4 ayda neler olmuş öyle?
Ney ney?Yok değil.
En son üyeliklerini birleştirdi. Her konuda başlangıcı " bu konu için üye oldum "Kazen duvarına yazmış ya.
Bu kadarına da pes cidden de!
Çok üşeniyorum sister ya. Önceki hayatımda pandaydım kesin.Az daha derinlere inip eski sevgiliyle olanlari da oku
Ben de özetleyemeyecek kadar üşengecim neyse buldukların yeterli zaten asgahhaÇok üşeniyorum sister ya. Önceki hayatımda pandaydım kesin.
Bu işlerde iyi değilim ben, Katip Kudra falan dedektiflikte benden iyiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?