Nişanlımı yolun ortasında bırakıp gittim hangimiz haklıyız ?

Bişey olmadı sevgilisine söyledi ama komutan olduğu için sessiz kaldı. Sonra da o sevgilisinden ayrılıp nişanlısıyla devam etti. Sanırım sevgilisi varken bununla tanıştı
Ulen nasıl bir şey olmaz? Komutan yürümüş diyor. Mutlaka bir şey olmuştur.

Son düzenleme:
Bişey olmadı sevgilisine söyledi ama komutan olduğu için sessiz kaldı. Sonra da o sevgilisinden ayrılıp bu çocukla devam etti. Sanırım sevgilisi varken bununla tanıştı
Kız bide komutanmış bu? Baksana ciğer yemiş gibi silahlı adamlara atlıyor. Şüphelerim oluştu

İzlemeye gitse haklısın ama ayırmaya çalışmak için gitmiş. İyilik yapmaya çalışıyormuş sonuçta bence fazla tepki vermişsin.

Bişey olmadı sevgilisine söyledi ama komutan olduğu için sessiz kaldı. Sonra da o sevgilisinden ayrılıp bu çocukla devam etti. Sanırım sevgilisi varken bununla tanıştı
Yav aslında beni bir tık gerdi bu mevzu.
Katip, cled ve cal size soruyorum. Oldu ki böyle saçma bir durumun içinde kaldınız. Komutan size yürüdü ve sevgiliniz ölü taklidi yapıyor. Adamdan soğur muydunuz?
Erkeksiliğin bitiş noktası olurdu benim için herhalde. Buuzzzz gibi soğurdum yav.

Kırmızıruj için önemli olan yüzük yüzüğü kim takarsa kırmızıyı alır

Ben soğurdum. Başkasının telefonundan aramasına yazmasına da sinir olurdum önce. Hayır aradın yazdın bari geri de bir şey bırakma numaramı niye elalemin telefonunda bırakiyorsun saftirik. Zeka seviyesinden de şüphe edip uğurlardım herhalde Bu seviye saftiriğin komutana bir şey demesi beklenemez zaten

Yani ben sesimi çıkaramıyorum, buyur yürü sevgilime der gibi...
Benim hiç hoşuma gitmedi valla.

Hayali vakalar bile olabilir. Gündemden aparılmış bir mevzu gibi. Ünlü sunucu kocası silahla öldürüldü. Hmmm dur hemen nişanlım silahlı olaylara karışsın.
Hayali için çok renksiz konular yav, komutan konusu var bir tek. Diğerleri mantık aramadan tek hedefi evlenmek olan genç kızın çabaları kategorisine aday olur ancak.

Annesine söyle onu. Oğlunuz böyle böyle yaptı de. Evden dışarı bile salmaz daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…