- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.089
- 258
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Bu yenisi. O model çok tepki alınca yenisini bıçkınlardan seçtiYaa bu çocuk yılbaşını senin değil de annesinin yanında kuruyemiş yiyerek geçiren, sen bu duruma ağlayınca da ağlama annemin yanına geç kalıyorum diyen çocuk değil mi
Ne ara kavga ayıran biri kıvamına geldi
Her sevgilisi için yeni üyelik almış. Sonunda birine yüzük taktırmış, helal olsun onaAz daha derinlere inip eski sevgiliyle olanlari da oku
Kazen'i bile bezdirmeyi başarmış.En son üyeliklerini birleştirdi. Her konuda başlangıcı " bu konu için üye oldum "
Kayinvalideyi görünce arada artistlik yapip ayrilcam falan demişHer sevgilisi içni yeni üyelik almış. Sonunda birine yüzük taktırmış, helal olsun ona
He kadına deli muamelesi ne yapmış bir de.Kayinvalideyi görünce arada artistlik yapip ayrilcam falan demiş
Ama şekil a yememiş.
Hayali vakalar bile olabilir. Gündemden aparılmış bir mevzu gibi. Ünlü sunucu kocası silahla öldürüldü. Hmmm dur hemen nişanlım silahlı olaylara karışsın.Kırmızıruj sen buraya konuları niye açıyorsun?
İlk bir iki sayfadan sonra arazi oluyorsun genelde hele birde haksız görüldüysen tamam. Sonra yeni konu, yine doğru düzgün cevap yok.
Yapılan torunları de okuduğunu sanmıyorum.
Ama değişik bir motivasyonla konu açmaya devam ediyorsun.
Benim en çok aklımda kalan eski sevgilinin komutanının kirmiziruja yürümesi aafagahahHe kadına deli muamelesi ne yapmış bir de.Okumuştum konuyu açtığında, aklımda kalmış.
Haaa bu o üyeeeee!Benim en çok aklımda kalan eski sevgilinin komutanının kirmiziruja yürümesi aafagahah
Er miydi komutan mıydı ayy millet birbirine girmisti bir de
Kayinvalideyi görünce arada artistlik yapip ayrilcam falan demiş
Ama şekil a yememiş.
Ayy bak onu bilmiyorum zaten arkadaş bir süre sonra yok oluyorHaaa bu o üyeeeee!
Kız gitmiş ta nereleri karıştırmış.Eee sonunda ne olmuştu onun ya?
Ayy bak onu bilmiyorum zaten arkadaş bir süre sonra yok oluyorBilse bilse katip bilir aydınlat bizi katip
Bi şey olmamıştı öyyle kalmıştı o olay.
Aaaaaaaaa o bu mu? AhshdfBenim en çok aklımda kalan eski sevgilinin komutanının kirmiziruja yürümesi aafagahah
Er miydi komutan mıydı ayy millet birbirine girmisti bir de
Ta kendisiAaaaaaaaa o bu mu? Ahshdf
Ulen nasıl bir şey olmaz? Komutan yürümüş diyor.Bi şey olmamıştı öyyle kalmıştı o olay.
Yok ya hatırlamıyorum. Biz nişanlın denemiştir seni falan dedik. O da kimseden soramadı hesabını zaar. Öyle kaldı o.Ulen nasıl bir şey olmaz? Komutan yürümüş diyor.Mutlaka bir şey olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?