Nişanlımı yolun ortasında bırakıp gittim hangimiz haklıyız ?

Nişanlındaki iyi cesaret

Ben seni haklı buldum da

Nişanlımı da takdir ettim

Ortada haksiz olan yok. Ama bizim çoğumuzun sorunu tavır.
Nişanliniz dönünce ;
- sarilip ödüm koptu sana bir sey olacak.diye. sakın bir daha yapma . Lütfen cok korktum. Öpme ağlama
- kapiyi kilitleyip gitme

Yani ben de eskiden sizin gibi yapardim. Ama sanirim farkli yollar bulmali

Şimdi kendimi düşünüyorum nişanlım öyle silahlı bir kavgaya koşsa oturduğum yerden seslenip duymadı yeaaa diyip bırakmazdım. Gerekirse iner kolundan tutar çekerdim. Böyle yaşanmamış sizin olay ama nişanlınoz geri döndüğünde onu da arabaya alıp gitmemişsiniz. Gerçekten nişanlınıza bir şey olacak diye korktuğunuza emin misiniz? İnsanın aklı kalır ya hu öyle sevdicek bırakılır mı?

Kapını kitlemen de ne bileyim. Zaten olan olmuş gitmiş geri gelmiş, zamanı da geri alamıyoruz haliyle, bari bir daha olmaması adına güzelce uyarıp ne kadar endişelendiğini ifade etseydin.

yanında kadın olan adam kavgaya karışmaz bir kere nişanlınız bunu bile bilmiyor

hatta kavga edecek olan bile yanında kadın var o yüzden karışmıyorum sana der gider , bu sizi orada bırakmış bekçiliğe soyunmuş oradaki adamlar size de taşkınlık yapabilirlerdi

gerçekten bununla evlenecekmisiniz ya
yarın birgün kucağınızda çocuk varken de eşiniz böyle davranacak bebeyle bakakalırsınız öyle

Ben çok korkarım kavgadan panik olurum elim ayağım titrer nişanlın kafayı yemiş. Erkekler arasında çıkan kavgaya girilmez kim vurduya gider ne olduğunu anlamaz. Sizinde bırakıp gitmeniz komik ama bende olsam oradan uzaklaşırdım. ya şimdi gitsen o ortamdan nişanlını ayırsan sana yumruk bişey sallarlar korkarsın ayırmasan malak nişanlın gelmiyor kendi meselesi sanki üf bilemedim salakça bi ortam

Silahlari vardi yazik olacakti ayirmaya gittim diyen adamla evlenmezdim ben.

Helal olsun nişanlına mangal gibi yürek varmış. Haberlerde görsek kavgayı seyredenlere küfür edip armut gibi bakıyolar neden biri de çıkıp müdahale etmiyo deriz. Neden garipsendi ki, anlayamadım.

annenle aynıyım ve ikizler burcuyum, değişemiyorum. (o kadar çok isterim ki değişebilmeyi)
her kavganın ortasına ayırmak için dalarım. en son yürüyüş yaparken, kavga eden üç büyük köpeğin ortasına daldım. sahibi tekti ve çok zor durumdaydı, kimse yardım etmedi. öylece bakamazdım, yürüyüp gidemezdim.

Mesaj at, koş gel mahallede silahlı kavga var bir eksiklik var gibi hissettm de bence iyi yapmişsin

Nişanlınızın yaptığı çok çok çok yanlış ama keşke siz de onu öylece bırakıp gitmeseydiniz. Haklıyken haksız durumu düşmüşsünüz. Bu arada ben oyumu sizin haklılığınızdan kullanıyorum. Konuşup anlaşmaya bakın sizde ne kadar endişe ettiğinizi söyleyin çözülmeyecek bir şey değil.

Biz sevgilimle olayları uzaktan izleriz yorumlarız hele silah,bıçak varsa gitmek istese dahi tutarım asla bırakmam. Bu ülke Kadir Şekerci olayı gördü kimse kusura bakmasın

Nisanlim da olsa kimse icin canimi aptalca tehlikeye atamam, benim canim tatli valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…