- 14 Haziran 2018
- 2.451
- 4.600
- 83
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Komutan deme dehayır başkasıAaa sen nişanlandın mı? Askerdeki çocuk mu bu?
Ortada haksiz olan yok. Ama bizim çoğumuzun sorunu tavır.Bugun saat 11 gibi nişanlımla evlerimize dağılmak için vedalaştık o sırada arkada bir kavga çıktı ben kendi arabama bindim nişanlımda beni uğurluyodu.
Kavga eden gençler sarhoştu ve ellerinde silah vardı nişanlım dur ben geliyom diyip koşa koşa adamları tutmaya gitti arkasından bağırdım ama durmadı döndü gitti .
Adamları tutuyo adamlar öbür arabayı yumrukluyo fln tabi nişanlım harç bir tane insan yaklaşmadı kavgaya .
Sonra geri geldi bende senin ne işin var sanane milletin kavgasından dedim oda Silahları vardı yazık olcaktı ayırıyım diye gittim dedi bende kapımı kitleyip çekil ben gidiyorum dedim gittim .
Kendisi insanlık yapmış sanki ölmüş mü ben onu bırakıp gitmişim demekki hep gidermişim büyük bi hata yapmışım . Yanında ben varken ilk işin beni uzaklaştırmak olcak silahlı kavgaya koşa koşa girmek değil diyorum anlamıyo küsüz şuan sizce kim haklı ?
Peki benİkinizde haksızsınız.
Delisin kizaammAmaç sevdiceği ile bir hayat kurmak değil amaç evlenmek. O yüzüğü takmak.
Ama bilmiyor ki bundan
Eki Görüntüle 2997070
Buna döneceğini
Eki Görüntüle 2997071
Aaayyyyy ayyyy ayyyy kopuyorumAmaç sevdiceği ile bir hayat kurmak değil amaç evlenmek. O yüzüğü takmak.
Ama bilmiyor ki bundan
Eki Görüntüle 2997070
Buna döneceğini
Eki Görüntüle 2997071
annenle aynıyım ve ikizler burcuyum, değişemiyorum. (o kadar çok isterim ki değişebilmeyi)Koç mu ikizler mi bu? Aynı benim annem. O da bayılır kavga olsun atlayayım diye , bıçaklı bile olsa gider kavgayı ayirma bahanesiyle.
En sinir olduğum insan tipi, asla değişmez de boylelelri..bak bizimki 60 yaşında, hala mahalle kavgasında iner sokağa:)
Mesaj at, koş gel mahallede silahlı kavga var bir eksiklik var gibi hissettm deBugun saat 11 gibi nişanlımla evlerimize dağılmak için vedalaştık o sırada arkada bir kavga çıktı ben kendi arabama bindim nişanlımda beni uğurluyodu.
Kavga eden gençler sarhoştu ve ellerinde silah vardı nişanlım dur ben geliyom diyip koşa koşa adamları tutmaya gitti arkasından bağırdım ama durmadı döndü gitti .
Adamları tutuyo adamlar öbür arabayı yumrukluyo fln tabi nişanlım harç bir tane insan yaklaşmadı kavgaya .
Sonra geri geldi bende senin ne işin var sanane milletin kavgasından dedim oda Silahları vardı yazık olcaktı ayırıyım diye gittim dedi bende kapımı kitleyip çekil ben gidiyorum dedim gittim .
Kendisi insanlık yapmış sanki ölmüş mü ben onu bırakıp gitmişim demekki hep gidermişim büyük bi hata yapmışım . Yanında ben varken ilk işin beni uzaklaştırmak olcak silahlı kavgaya koşa koşa girmek değil diyorum anlamıyo küsüz şuan sizce kim haklı ?
Nişanlınızın yaptığı çok çok çok yanlış ama keşke siz de onu öylece bırakıp gitmeseydiniz. Haklıyken haksız durumu düşmüşsünüz. Bu arada ben oyumu sizin haklılığınızdan kullanıyorum. Konuşup anlaşmaya bakın sizde ne kadar endişe ettiğinizi söyleyin çözülmeyecek bir şey değil.Bugun saat 11 gibi nişanlımla evlerimize dağılmak için vedalaştık o sırada arkada bir kavga çıktı ben kendi arabama bindim nişanlımda beni uğurluyodu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?