O aileden arkana bakmadan kaç bence. Nasıl uğraşacaksın bu kadar tantanayla
bak güzelim canını sıkmak istemem ama aklını başına al bu yoldan vazgeç sonra başını çok taşlara vurursun
daha nişanlısın ve kaynından şiddet görmüşsün
ve nişanlın bu abiyle barışmış
kusura bakma da canım aşk geçer gider
ama gurur ve saygı hep kalır
nişanlın için bile olsa senin onurunu hiçe sayan insanlarla katiyen görüşme
Görüşmek istemiyorum ama nişanlımdan ayrılmam. Annesiyle babasını da sevmiyorum zaten. Ben pek içlerine girmiyorum normalde. O gün istemeden tesadüfen orada bulundum yani bir arada bulunmuş olduk. Bu olay patlak verdi.
sus dedim susmuyorlar, gerizekalılar, gerek kalmadılar. kimsenin kimseye saygısı yok ki? bir onlar değil sizin de yok gibi görünüyor. bence bu iş sizi ileride çok yıpratır. bazı durumlarda katlanılır aileye ve bazı dış koşullara ama bu pek katlanılabilecek bir durum değil. saç saça girişebilirsiniz bile ileride bence çok mümkün.
Sen evlenince hepsine birçözümbulacağım diyorsun ama şunu bilmiyorsun, erkekler evlenince ailesine aşık oluyor, küstüğü kavgalısı varsa arasından su sızmıyor, sanki onları yaşamış olanlar onlar değil, sen hayretler içinde izleyip ne yapıp,kime nasıl davranacağını şaşırıyorsun, şimdi haklısın diyen sen nasıl aileme laf söylersine getiriyor olayı... Bu ihtimalide düşün, evlilikte politik olacaksın, bunun tek çözümü bu!
Ben bu olayda bir saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum.
Senin bu söylediklerini çoğu insan söylüyor. Erkekler evlenince ailelerine dönerler diye. Nasıl politik olacağım peki?
Tavsiyelerin için teşekkür ederim.Bir erkeğe ailesini kötülemeyeceksin, eşin kötülese bile hı hı diyip sadece dinleyeceksin yorumyapmayacaksın, kimseden kimseye laf taşımayacaksın, kaynanan yada birisi biri için yorum yaptığında ağızını aramak için yada olumsuz birşey söylediğinde haklı olabilirsin ama birde onu dinlemek gerek diyip mesafeni koruyacaksın. Aslında hepiniz iyi insanlarsınız ama neden anlaşamıyorsunuz,, bu durum çok üzücü diyip iyi kız, olumlu kız olacaksın. Abisi yada yengesi bir laf söylediğinde seni üzdüğünde koşa koşa eşine anlatmayacaksın, bunun zamanını bekleyeceksin, doğru zamanı anlarsın zaten bana da bunu yaptı çok üzüldüm, sana yansıtmak istemedim ama laf açıldı diye söyledim diyip olaylardan haberdar edeceksin vs vs.. Abisiyle barıştığına çok sevindim, ailede küslük olmaz vs diyeceksin, yasaklar insana cazip gelir, sen görüşmeyelim dedikçe aşkı artar, sen onlara doğru it ki o kaçsın
Hepsi bir kenara annesi sana gerizekali dediginde senin tepkin ne oldu? Hadi senide geçelim nişanlın annesi sana gerizekali deyince ne tepki verdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?