Nişanlımın ailesi acaba ben mi kötü fesat bir insanım diye düşündürüyor

soguklarkralicesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
334
15
118
Artık dayanamadım ve buraya içimi dökmek istedim.1 yıl sonra düğünümüz var söz nişanvs. her seyi nişanlım tek başına yaptı ailesinden hiçbir şekilde destek görmedi.Diğer kardeşleri evlendiğinde her şeyleri anne babaları tarafından yapılmıştı.Ailesi destek olmadığı gibi sürekli bir şeyler istiyor diğer çocuklarının yaptığı borcu borç olarak nişanlımdan istemeye kalktılar.Bu çocuk düğün yapacak destek olamıyoruz kendi halinme bırakalım eksiğini görsün diyen yok.Para istemelerinden ziyade en çok buna kızıyorum yani destek olmuyoruz köstekte olmayalım demiyorlar.kızıyorum sonra durup düşünüyorum ben mi kotuyum anne babası sonucta dıye dusunuyorum ama onu bu şekilde düşünmemeleri de canımı yakıyor.Sizce bu durumun üstesinden nasıl gelirim

Haklisiniz tabikii
Ama klasik oğlan ana babası. Çok tanıdık geldi mevzu. Maalesef böyleler. Nedense bunlar hep kıymetli olurlar..

Haklisiniz tabikii
Ama klasik oğlan ana babası. Çok tanıdık geldi mevzu. Maalesef böyleler. Nedense bunlar hep kıymetli olurlar..
Diğer cocuklarına karşı böyle değiller onlar evli barklı kira vs düşünmüyorlar ama bi şey lazım olduğunda hemen nısanlımdan ıstıyorlar bi de onu cok sevıyorlar gıbı gorunuste ama destek yok olmadığı gibi köstek oluyorlar

Bi konu var bayan eşinin maaşına bile kayın pederinin el koyduğunu söylüyor. Evlenince öyle bi konu açarsınız eşiniz ailesinin yolundan giderse. Nişanlınız ne diyor bu konuya

Nişanlın neden mani olmuyor aklı Yok mu mesela bize para lazım diye düşünemiyor mu toksa güvendiği başka birşey mi var

Diğer çocuklarına yaptıkları masrafı düğün arifesindeki çocuktan istemek olmamış. Nişanlınızla ciddi olarak konuşun. Bu konu evliliğinizde sıkıntı olabilir.

Diğer çocuklarına yaptıkları masrafı düğün arifesindeki çocuktan istemek olmamış. Nişanlınızla ciddi olarak konuşun. Bu konu evliliğinizde sıkıntı olabilir.
yanlıs anlasıldı galıba onların dugun borclarını ıstemıyorlar kı zaten onların dugun borcları yok her şey pesın alınmıs hatta alınan evler bıle onlardan para almadan odenmıs.dıger cocuklarının ufak tefek borçlarını kastettım ben.bunu hıc dusunmeden yapmaları canımı sıkıyor

Henüz evli değil

Bu nedenle de borç ya da para istiyorlar işte

Evlenince isteyemezler diye düşünüyorlar

Boşverin nişanlınız yavaş yavaş yok demeyi bize lazım demeyi öğrensin

Henüz evli değil

Bu nedenle de borç ya da para istiyorlar işte

Evlenince isteyemezler diye düşünüyorlar

Boşverin nişanlınız yavaş yavaş yok demeyi bize lazım demeyi öğrensin
Başlarda veriyordu ben de ıhtıyacları var dıye dusundugumden ses etmedım anne baba sonucta uzerınde hakları var dedım.Baktım durum bu şekilde devam ediyor kardeşleri artık ıhtıyacı olanı degıl de olmasa da olur denecek seyler ıcın para ıstıyor o da tepkısını koydu ve ıstemeyın dedı.Hanı dedıgınız gıbı amacları evlenene kadar ne koparsak kar dıye bı dusunce mı dıye dusunuyorum ben de .Borç olarak alıp borcu vermeyıp ustune tekrar ısteme durumları bıle var kardesının

Sımdı mudahale etmesem evlendıgımızde onune gecmeye kalksam bu sefer evlenmeden once boyle degıldı dıyecekler dıye dusunuyorum .Durum bana rahatsızlık verıyor cunku bu konuda haksız oldugum bı yan var mı onu da merak edıyorum

Siz simdi daha evlenmedrn mudahale ederseniz kotu olursunuz. Karismayin. Bu konunun muhatabi nisanliniz.
Sımdı mudahale etmesem evlendıgımızde onune gecmeye kalksam bu sefer evlenmeden once boyle degıldı dıyecekler dıye dusunuyorum .Durum bana rahatsızlık verıyor cunku bu konuda haksız oldugum bı yan var mı onu da merak edıyorum

Ailesiyle konusmaniz dogru degil. Nisanlinizla konusun. Ailesoyle konusmaniz ters teper. Nisanlinizi da doldurusa getirebilirler. Nisanliniz size tavir alanilir o zaman. O ailenin icine girmeden onlarin hesap kitabina karismayin.

Ailesiyle konusmaniz dogru degil. Nisanlinizla konusun. Ailesoyle konusmaniz ters teper. Nisanlinizi da doldurusa getirebilirler. Nisanliniz size tavir alanilir o zaman. O ailenin icine girmeden onlarin hesap kitabina karismayin.
hayır aılesıyle konusmadım hıcbır sekılde.Ozellıkle bu konuları cok samımı degılız yanı bu durumlardan bana bahsetmez hıssttırmezler ben de sunu yaptınız bunu ıstedınız demem onlara yanlıs anlasıldım galıba

hayır aılesıyle konusmadım hıcbır sekılde.Ozellıkle bu konuları cok samımı degılız yanı bu durumlardan bana bahsetmez hıssttırmezler ben de sunu yaptınız bunu ıstedınız demem onlara yanlıs anlasıldım galıba
nısanlım onlardan ayrı yasıyor ve bı sey ısteyeceklerı zaman yanında bırı var mı dıye soruyorlar

Demek istedigim su: onlarin kendi icletindeki hesap kitabi siz bilemezsiniz. Nisanliniz bazi seylere razi ise yapacak birsey yok. Sizin soulemenizin etkisinden cok kendisinin farkedip onlem almadi daha etkili olur. Bunun icin de bir kazik yemesi gerekir genelde. Uzgunum ama hayat boyle. Bir musibet bin nasihatten iyidir dedikleri bu. Sadece bir kez uygun dille bu konudan bahsedin. Bakalim ne tavir gosterecek.
Bir de anne gibi olmayin erkeklere asla. O tavir yanlis. Onlar anne degil es ariyorlar. Genelde bizim en buyuk hatamiz da bu zaten. Onlari cocugumuz gibi gormek. Koskocaman adam. Kendi de farkindadir bence bazi seylerin.

nısanlım onlardan ayrı yasıyor ve bı sey ısteyeceklerı zaman yanında bırı var mı dıye soruyorlar
Evet ailesinin yaptigi hata. Nisanlin da boyle durumlarda param yok diyebilmeli. Ya da bir bahane gosterebilmeli.
Uzgunum ama ailesi boyle ise siz evlendikten sonra da sizin haberiniz olmadan esinizin ailesi bu para isteme olayina devam edecektir.

Demek istedigim su: onlarin kendi icletindeki hesap kitabi siz bilemezsiniz. Nisanliniz bazi seylere razi ise yapacak birsey yok. Sizin soulemenizin etkisinden cok kendisinin farkedip onlem almadi daha etkili olur. Bunun icin de bir kazik yemesi gerekir genelde. Uzgunum ama hayat boyle. Bir musibet bin nasihatten iyidir dedikleri bu. Sadece bir kez uygun dille bu konudan bahsedin. Bakalim ne tavir gosterecek.
Bir de anne gibi olmayin erkeklere asla. O tavir yanlis. Onlar anne degil es ariyorlar. Genelde bizim en buyuk hatamiz da bu zaten. Onlari cocugumuz gibi gormek. Koskocaman adam. Kendi de farkindadir bence bazi seylerin.
Kendisi de bu duruma razı değil kı artık reddedıyor onların bellı ısteklerını .Benı dusunduren onların bu kadar pervasız davranmaları onu dusunmemelerı.Tesekkurler

Back
X