• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın ailesi acaba ben mi kötü fesat bir insanım diye düşündürüyor

Bnm canım kv. de düğün için ev düzülür ya onu bize yaptırıyor... Kızına damadına dayalı döşeli ev veriyor iyi mi :halay:bir kv. Zedesi olarak aramıza hoş geldin:KK200: Rab'bim tamamını erdirsin inşallah:KK200:

Artık dayanamadım ve buraya içimi dökmek istedim.1 yıl sonra düğünümüz var söz nişanvs. her seyi nişanlım tek başına yaptı ailesinden hiçbir şekilde destek görmedi.Diğer kardeşleri evlendiğinde her şeyleri anne babaları tarafından yapılmıştı.Ailesi destek olmadığı gibi sürekli bir şeyler istiyor diğer çocuklarının yaptığı borcu borç olarak nişanlımdan istemeye kalktılar.Bu çocuk düğün yapacak destek olamıyoruz kendi halinme bırakalım eksiğini görsün diyen yok.Para istemelerinden ziyade en çok buna kızıyorum yani destek olmuyoruz köstekte olmayalım demiyorlar.kızıyorum sonra durup düşünüyorum ben mi kotuyum anne babası sonucta dıye dusunuyorum ama onu bu şekilde düşünmemeleri de canımı yakıyor.Sizce bu durumun üstesinden nasıl gelirim
Bu konu buraya yazılarak çözüme ulaşacak konu değil. Bize değil git nişanlının ailesine açık açık söyle bu duruma son verdir. He nişanlın kalkıp sana ters bişey derse konusman ters teperse nişanı at ilişkiyi sonlandır. Çünkü ailesi için ilerde çok tartışacağınızın belirtisidir. Hiç boşuna yıpratma kendini. Biliyorum benim dediklerimi yapmayacaksın ama pişman olunca bu yazdıklarımı hatırla ;)

Back
X