Zamanında annem meslek sahibi babam işsizmis ama şu an durumumuz iyi diyorsun ya, o zamandan bu zaman bildiğin çağ atlandı çağ! Şu devirde lise mezunu meslek sahibi olmayan bir insanla aile mi geçindirilir, işi de yok diyorsun hadi bir yere girip çalışsa bir asgari maaş alsa neyse diyeceğim de o da yok. Benim kiz kardeşim de aynı senin kafadan kendisi öğretmen ama ortaokuldan beri görüştüğü sevgilisi lise mezunu işsiz, seninkinden biraz farklı ama çocuğun ailesinin lokantası var oraya ortak anlayacağın yine para gelecek bir kapısı var. Ya bilmiyorum da şimdi olur gider dersin sonra da olmuyor her şeye ben koşturuyorum diye konu açarsın ilerde buralarda. Bence sen nişanlının ailesinden önce kendi durumunuzu iyice bi değerlendir.
Değer verme konusuna gelecek olursam da evet okumuş etmiş insanlar olarak dışarıda bir başka değer görülürüz zanneder ama öyle olmuyor. Dışarıdakilere göre bu normal bişey yani kendi tercihin okumuşsun meslek sahibi olmuşsun banane der oturur adam. Ki öyle de yani saygın bir çevreye sahipsin meslek sahibi olacaksın diye de karşında el pençe divan duracak değiller.