Sen bunla evlenmeye kararlı mısın?Aklın hiç başında gibi gelmedi.Aranizda maddi,kültürel bir suru fark var.Hic geleceğini karartma,ayrıl derhal.Yaptigin tam anlamıyla çocukluk.Sen işin ciddiyetinin farkında bile değilsin.Aklini başına al.şöyle söylim ilk gelinim ve öğrenciyim hiç bir şekilde bana yardımı olmadı memleket de uzak olmasına ragmen beni yolcu etmeyede gelmedi köyde oturuyor ancak söz konusu kız kardeşleri olunca yeğenleri için bile defalarca geliyordu. Nişanlım benle gelmek istedi ancak parası yoktu ailesi para vermiyor. Ben onu kendi paramla okudugum şehre getirdim. Aynı şekilde yaz tatilinde yemeğe gidiceğiz mesela sonucta cok kısa bir zaman nişanlıyız eglenicez gezecegiz çocuga 50lira verip gönderiyorlar merkeze oda bir ay için. çoğu zaman ben ödüyorum problem bu değil Ama annesi yegenlerine daha farklı davranıyor ve ayrım yapıyor yani anneannesi teyzeleri falan dolduruyor oğluna çok para verme alışmasın falan diye
Sen zaten durumun farkında değilsin ki yanlış ifade etmiş olasın.Karakter,aşk bu devirde ev geçimi devreye girince uçup gidiyor canım.Pembe gözlüklerle ,ailenden aldığın harcliklarla hayatı toz pembe sanıyorsun.Adam lise diploması bile almayı becerememis hadi para kazanmayı bırak.Ailene çok üzüldüm.Ne kadar mutsuzlardir kimbilir.teşekkür ederim hepinize arkadaşlar beni yanlış anlayan arkadaşlar oldu yada şöyle düzelteim. Benim yanlış ifade ettiklerim. Ben nişanlımın durumu ile ilgili bir sıkıntım olduğunu söylemedim öyle olsa başlığı nişalımın ailesi değilde nişanlım olarak yapardım . Evet , işi yok Polyanna değilim beni bekleyen sıkıntılarıda biliyorum ama yaştan dolayı birlikte yeni bir hayata başlama umudu taşıyorum şuan. Ailesinden yana da o değeri hakkettiğim için değil annesinin neden farklı davrandığı şeklinde merak etmiştim yoksa özel bir saygınlık beklemiyorum. zaten saygınlığında sadece maddiyatdan oluştuğunda inanmıyorum. Bir insan ahlakıylada dini yaşayış biçimiylede dürüstlüğüylede yani değerlerlede saygın olabilir. Benim kastettiğimde en azından onun çevresinin saygı duyduğu bir çevre yi kastetmiştim. İfade etmek istediğimde ailesinin normal olarak arayabileceği kriter ve vasıflar bu kadar olağan ken neden herkese gösterdiği hassesiyeti göstermiyor diye merak etmiştim. Tekrar teşekkürler yinede sağolun.
şöyle söylim ilk gelinim ve öğrenciyim hiç bir şekilde bana yardımı olmadı memleket de uzak olmasına ragmen beni yolcu etmeyede gelmedi köyde oturuyor ancak söz konusu kız kardeşleri olunca yeğenleri için bile defalarca geliyordu. Nişanlım benle gelmek istedi ancak parası yoktu ailesi para vermiyor. Ben onu kendi paramla okudugum şehre getirdim. Aynı şekilde yaz tatilinde yemeğe gidiceğiz mesela sonucta cok kısa bir zaman nişanlıyız eglenicez gezecegiz çocuga 50lira verip gönderiyorlar merkeze oda bir ay için. çoğu zaman ben ödüyorum problem bu değil Ama annesi yegenlerine daha farklı davranıyor ve ayrım yapıyor yani anneannesi teyzeleri falan dolduruyor oğluna çok para verme alışmasın falan diye
Kaç yaşındasın merak ettim yani evlilik yaşına gelmiş bi erkek annesinin vereceği 50 lira ile mi nişanlısına gidiyor çalışmıyor muşöyle söylim ilk gelinim ve öğrenciyim hiç bir şekilde bana yardımı olmadı memleket de uzak olmasına ragmen beni yolcu etmeyede gelmedi köyde oturuyor ancak söz konusu kız kardeşleri olunca yeğenleri için bile defalarca geliyordu. Nişanlım benle gelmek istedi ancak parası yoktu ailesi para vermiyor. Ben onu kendi paramla okudugum şehre getirdim. Aynı şekilde yaz tatilinde yemeğe gidiceğiz mesela sonucta cok kısa bir zaman nişanlıyız eglenicez gezecegiz çocuga 50lira verip gönderiyorlar merkeze oda bir ay için. çoğu zaman ben ödüyorum problem bu değil Ama annesi yegenlerine daha farklı davranıyor ve ayrım yapıyor yani anneannesi teyzeleri falan dolduruyor oğluna çok para verme alışmasın falan diye
ilerdeki hayatinda bu sen un8versite bitirmis ve belkide isini eline almis bi insan olacaksin esin bigun calisip 5 gun yatacak muhtemelen elinde bir meslekte yok katlanabilecekmisin bu hayata ???ya nişanlım okumuyor, işi de yok bulamıyor bir türlü çabalıyor ama şu an düzgün bir iş malesef olmuyor çünkü üniversite mezunları dahi bulamıyor.Bir kaç şey deniyor ancak sermaye yok. E küçük çaplı işletmelerde karın tokluğuna çalıştığı zamanlarda da ailesi alıyor veya yetmiyor
şöyle söylim ilk gelinim ve öğrenciyim hiç bir şekilde bana yardımı olmadı memleket de uzak olmasına ragmen beni yolcu etmeyede gelmedi köyde oturuyor ancak söz konusu kız kardeşleri olunca yeğenleri için bile defalarca geliyordu. Nişanlım benle gelmek istedi ancak parası yoktu ailesi para vermiyor. Ben onu kendi paramla okudugum şehre getirdim. Aynı şekilde yaz tatilinde yemeğe gidiceğiz mesela sonucta cok kısa bir zaman nişanlıyız eglenicez gezecegiz çocuga 50lira verip gönderiyorlar merkeze oda bir ay için. çoğu zaman ben ödüyorum problem bu değil Ama annesi yegenlerine daha farklı davranıyor ve ayrım yapıyor yani anneannesi teyzeleri falan dolduruyor oğluna çok para verme alışmasın falan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?