Nişanlımın ailesi beni hiç çağırmıyor

pembepepe08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2018
3.615
4.664
83
Selam kızlar herkese iyi geceler dilerim;
Benim meselem şu nişanlımın ailesi beni hiç evlerine davet etmiyor.İstanbulda yaşıyorum nişanlım ile evimin arası çok uzak ben bir yakanın bir ucunda onlar diğer yakanın sonunda oturuyor.Bu sebeple kayınvalidemle çok görüşemiyorum.Ancak özel günlerde bile beni çağırmak akıllarına gelmiyor.Görümcelerimle görüşüyoruz her hafta mutlaka dışarıda görüşüyoruz.Çok iyi anlaşıyoruz.Ama mesela geçen kandilde hep birlikte bir yeri ziyaret etmeye gitmişlerdi hiç bana sen gelir misin demediler bile.Benim ailemle aramda 1000 km var.Yalnız yaşıyorum ve çalışmıyorum şuanda (düğün hazırlıkları dolayısıyla) evde tekim akşama kadar.Ne kadar uzak olursa olsun insan bir arayıp kızım bu akşam yemeğe gel zaten yalnızsın demez mi? Kayınvalidem hergün arar beni nasılsın napıyorsun kızım diye sürekli fındık,ceviz,tereyağ gönderir nişanlımla, beni çok seviyor eminin ama çağırmak aklına gelmiyor kadının.Bugünde küçük görümcemin doğum günü insan bir aramaz mı allah aşkına sende gel diye ? Nişanlıma söyledim geçen kandil günü insan beni çağırmaz mı diye akıllarına gelmiyor diyor anlamadım ben bu işi gerçekten bu tür insanlar var mı ? Yoksa beni sevmiyorlar mı ? Yani hiçbir sorun yok sürekli görüşüyorz ama dışarıda kimse eve çağırmıyor beni.

Acaba bunu sizi sıkmamak adina yapiyo olabilirler mi yada gelmeyeceginizi düşünüp hic teklif gereğı duymuyolar mi ben 15 senelik evli olunca kimseyle gorusmek istemedigimden belki de anlayamadim neden çağirmadıklarını aslında iyi bısey bu yani bana göre öyle
Konu sahibide daha sonra anlayacak iyi bişey olduğunu :))

Acaba bunu sizi sıkmamak adina yapiyo olabilirler mi yada gelmeyeceginizi düşünüp hic teklif gereğı duymuyolar mi ben 15 senelik evli olunca kimseyle gorusmek istemedigimden belki de anlayamadim neden çağirmadıklarını aslında iyi bısey bu yani bana göre öyle
Ya tabiki bende çok samimi olunması taraftarı değilim ama özel günlerde çağırsalar bari.Eltim nişanlıyken hergün onlardaymış.Ama evi 10 dklık mesafede gidip yemek falan yapıyormuş kendi gidiyormuş ama ben öyle biri değilim tabi.

Üstteki kullanıcı söylemis ama normalde aramalarına rağmen cagırmıyorlarsa henüz evlenmediğiniz icin resmiyet olmadıgı icin yüz göz olmak istemiyorlardır.Sevmeselere aramazlar bile,suan resmiyet yok tamamen aile icine davet etmemeleri cok normal
Sanırım öyle ne diyeyim artık bilemedim

Ya tabiki bende çok samimi olunması taraftarı değilim ama özel günlerde çağırsalar bari.Eltim nişanlıyken hergün onlardaymış.Ama evi 10 dklık mesafede gidip yemek falan yapıyormuş kendi gidiyormuş ama ben öyle biri değilim tabi.

Aslinda esin hatirlatabilirdi cagiralim diye.

Tek derdin o olsun kuzum yarin bi gun cok geliyolar diye sikayet etcen hep ordayiz onlar bizde diye benim kaynamam cok yakin bana ama bi gun cikip gelmiyo ben giderim anca sen dugunune hazirliklarina bak keyfini cikar o guzel duygularin yarin bigun dicen ben buna mi uzuldum diye inan bak her insan ayni olmuyo malesef

Tek derdin o olsun kuzum yarin bi gun cok geliyolar diye sikayet etcen hep ordayiz onlar bizde diye benim kaynamam cok yakin bana ama bi gun cikip gelmiyo ben giderim anca sen dugunune hazirliklarina bak keyfini cikar o guzel duygularin yarin bigun dicen ben buna mi uzuldum diye inan bak her insan ayni olmuyo malesef
Haklısınız :)) her insan aynı değil

Nişanlım çok çalışıyor kardeşinin doğum günü olduğunu ben hatırlattım ona ama söylemesi lazım bencede sinir oldum çağırsalarda gitmicem

Cagirirlarsa git canim daha bastan papaz olmayin.Sonra hep ters giderler sana.Davete icabet etmek lazim.Nisanlin mesgulmus olabilir unutmasi cok dogal.

Amannn buna mı takıldın ya :21: Uzak olduğun için de istemeyebilirler kendini zorunlu hissetme diye eltindeki de ne mıç mıçlık hiç hoşlanmam yarın öbür gün evlenince o tarafta oturursan ayyy bıktım sürekli çağırıyorlar gelmeyince surat yapıyorlar dersin bizzat deneyimle sabit 😂 bizim halasına (alt katımda oturuyo) misafir geldiğinde beni çağırırlardı sürekli gitmedim gitmedim surat yaptılar laf yaptılar olay eşime kadar gitti karın bizi küçük görüyo aramıza katılmıyo dediler 😂 daha neler neler sonra baktılar ben hakkaten böyleyim 2 senedir evliyim mıç mıç olmuyorum elini veren kolunu kaptırıyor çünkü onlarda vazgeçtiler böylece konu kapandı gitti görürsem konuşuyorum görmesem aramam tükettiler her şeyi malum 😌

Acaba özel günlerde siz aramıyor sadece teklif mi bekliyorsunuz... Kandil demissiniz ya arayıp kandillerini kutlamışmıydınız eğer aramadıysanız beklemenize gerek yok... eğer görüşmek istiyorsanız arayıp kandilde size gelmek istiyorum yada doğum gününde ne yapıyorsunuz diye kendiniz sorun... Ama bu günleri arayabileceginizi düşünerekde hareket edin... :KK16:

Bence sebep bulundu; elti bıktırmış onları 😂😂 bence sizin de hergün gideceğinizden korkuyorlar, şaka bir yana kv size küçük jestler yapıyormuş görümcelerle de aranız iyiymiş bu yüzden çok takılmayın.

Ondan sonra evlenince "ben sadece eşim ile geçirmek istiyorum özel günleri".

Önce bir birey olmayi ögren, ondan sonra evlen. Sen sevdigin biri ile evleniyorsun, yeni ailenin yeni üvey evladi değilsin. Ille onlar ile miçmiç olmak zorunda değilsin. Sadece saygi duymalisin.

Mesafe çok güzel birşey. Çok sik görüşülürse, çabuk yüz göz olunur, nerde çokluk orda var b... derler.

Görümcelerinlede fazla görüşme. Evlendikten sonra ayri aile olduğunuzu, o cizgiyi çekmek daha zor olur. Bu sefer onlarda hakli olarak "evlendi, gelin değişti" olur.

Senin tek bir ailen var. Uzakta olsalar bile. Kayin ailen senin ailen değil. Öyle bir mecburiyetleri yok.

Back
X