Nişanlımın ailesi düğün için bir şey yapmak istemiyor,(çok mutsuzum

Nişan alışverişinde tarafların tüm zıtlıkları ortaya çıkar.
Ha ben nişana gerek görmeden önceden ortaya döktürürüm o ayrı çünkü alışverişten falan nefret ederım. Alacağım donu kimse görmesin.

Gerçekten bunu yapıyorlar mı? Bu kadar da kötü olunamaz kiii.
Bak benim bi planım var kendi düğünümde de uygulayacağım sanırım.
Minik bi kasa yaptır takıları koymalık
Anahtarı sende olsun ya da annende
Takıdan sonra odaya geçiliyor ya gelin odasına
Şöyle dominant bir akrabanı tembihle (hala/teyze/yenge)
O an kurdelaları boynunuzdan aldığı gibi kasaya koysun kapağını da kapatsın.
Sende yengecim sende dursun madem de
Kv illa bende durcak derse de ses etme nasılsa açamayacak
Düğün sonunda al kasayı ondan ve bankada kasa açtırdık oraya koyucaz de
Oğlum öyle birşey söylemedi derse ben söylüyorum ya işte canım dersin
Al takılarını annene ver dönüşte alırsın

Arkadaşın dediğine katılıyorum ve aynısını yazmaktansa bu cevaba tütün sayın konu sahibi..

Acikcasi cimriler mi durumlarimi yok yoksa senden mi hoslanmiyorlar temelde ben oraya takildim.

Senin Nisan kıyafetini neden onun ailesi alsın bana çok saçma geliyor böyle şeyler birde çok ayıp geliyor ben mi garibim anlamadim

zayıf insanlar, obezlere göre çok daha zor kilo verir....

Nişanlınız sizi sürekli haksız buluyorsa sıkıntı. Bende aynı şeyleri yaşadım. Her şeyi yapacaklarını söylediler hiç bir şey yapmadılar eşimle ben yaptım. 1 liranin hesabını yaptı annesi olacak kadın. Ama eşim sürekli yanımdaydı ve istediğim her şeyi yapmaya çalıştı. Şimdiden hakaretler başladıysa bi düşünün derim..

Canım benim bazı kişiler yapmak zorunda değil dio ama ben buna katılmıorum.Herkes gördüğünü gösterır.Sana bişey dıyımmı bana da 2 pantolon 2 gomlek almışlardı.Yüzleri resmen düşmüştü.Annem bana o zamanda demişti at kızım nişanı diye.Ama ben atmamıştım 2 çul çaput için nişanmı atılır demiştim.Salak kafam.Nişanlınızda şimdiden sızın yanınızda degılse ondan koca moca olmaz bilesin.Tek bir laf etsen keza ınsanız bazen ıcımız yanıo adam senınle cengir cengir döğüşür.

Bende aynı sıkıntıları yaşıyorum, nişanlımin ailesi olacak olmaz olasıca insanlar yüzünden sürekli kavga ediyoruz, sanki 3 ay sonra düğün yokmuş gibi kimse arayıp tel laf etmiyor bende onları hiç bir özel ya da normal günde aramıyorum. Anne baba asla demiyorum ve ömür boyu da demeyi düşünmüyorum hatta nişanlımin söyledim evimin kapısından içeri dahi almayacağım onları dedim. Sürekli yalanlar sürekli boş vaatler sıkıldım artık açıkçası ne heves kaldı ne heyecan nefret ettim bu düğün sürecinden gemileri yakip herşeyi bitirmek istiyorum ama işte nişanlımi çok seviyorum o bütün bunlara engel oluyor yoksa çoktan atardım yüzüğü

Sizin 3 ay kalmış benim 1 ay 10gunn sonra düğünüm var ve bayramda gidip diğer oğluna nişana gidicekmis ve nişan alışverişi için beni çağırıyor biz istemedik çünkü 15gun içinde karar verip nişan yapmistik nişan sonrası yaparız demistik ama Smdi benim etim ne budum ne bide bu cıktı ben bisi yapamam diyo bana. Diğerine yapiyo bende oğlunu çok sevdiğim için susuyorum ama insallah benim elime muhtaç olmaz yeteri kadar stres içindeyken bide kv ile uğraşıyoruz allah yardimcimiz olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…