- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.009
- 278
2011 konusu neden hortladı?
Aynen ben de merak ettim Acep evlendilerse de boşanmadan durdular mı8 yıl olmus evlenmisler mi
Bak benim bi planım var kendi düğünümde de uygulayacağım sanırım.Gerçekten bunu yapıyorlar mı? Bu kadar da kötü olunamaz kiii.
Arkadaşın dediğine katılıyorum ve aynısını yazmaktansa bu cevaba tütün sayın konu sahibi..hah benim uzmanlık alanım canım eger maddiyattan hoşalnıyorsan almıyorlarsa bunlarda gözün kalır nişanlında ailem die tutturuyorsa sürekli kavga edersiniz evlenince sen bir baslarsın sunuda almadılar bunum eksikti şunda gözüm kaldı dersin eşin kes dırdırı bıktım usandım duymaktan der kavga döğüş gider eger nişanlını sevmiyorsa yürümez diyorsan ayrıl
yok sveyorum o canım ciğerim diyorsa sesini kıs otur
ben çöp görmedim kızım ama sevdim evlendim ama ne oldu her fırsatta eşime yada ailesine vuryorum kavga cıkıyor içimde kaldı bak 2 senedir evliyim hala uyuyamam bunalrın yüzünden istediğim gelinilği alamdığım için felan fişman o nedenle işene gelmiyorsa velenme ailene açık açık söyle yoksa hiçbişey bekleme canım açık net söylüyorum sana
zayıf insanlar, obezlere göre çok daha zor kilo verir....şuan nişanlıyım tam 2 hafta sonra düğünüm var ama ben şuan cok mutsuzum sebebıde nısanlımın ailesı...hepımız bılırız düğün hazırlıklarını gelıne iç çamasırı nıkah kıyafetı canta ayakkabı vs alınır...ama bunlar bana bırsey alırken kırkkere söylettıırıyolar.artık utanıyoruz...bız kız tarafı olarak uzerımıze dusen herseyı yaptık niaşnlımda mobılyalarımızı aldı gerıye kalanları bıle almaya zorsunuyolar.herseyı nısanlımın uzerıne yıkmaya calısıyolar bı nıkah kıyafetımı bıle almadılar((almasınlar sorun degıl ama nişanlım hep benı haksız buluyor anlayacagınız cok buyuk kavga ettık aileme laf söyletmem mantıgı var ama ben hakaret etmıyorum kı sadece yapmadıklarını söluyorum...bın turlu hakaret duydum bugun (((((((( evlenmek ıstemıyorumm napcam ben yaa
Nişanlınız sizi sürekli haksız buluyorsa sıkıntı. Bende aynı şeyleri yaşadım. Her şeyi yapacaklarını söylediler hiç bir şey yapmadılar eşimle ben yaptım. 1 liranin hesabını yaptı annesi olacak kadın. Ama eşim sürekli yanımdaydı ve istediğim her şeyi yapmaya çalıştı. Şimdiden hakaretler başladıysa bi düşünün derim..şuan nişanlıyım tam 2 hafta sonra düğünüm var ama ben şuan cok mutsuzum sebebıde nısanlımın ailesı...hepımız bılırız düğün hazırlıklarını gelıne iç çamasırı nıkah kıyafetı canta ayakkabı vs alınır...ama bunlar bana bırsey alırken kırkkere söylettıırıyolar.artık utanıyoruz...bız kız tarafı olarak uzerımıze dusen herseyı yaptık niaşnlımda mobılyalarımızı aldı gerıye kalanları bıle almaya zorsunuyolar.herseyı nısanlımın uzerıne yıkmaya calısıyolar bı nıkah kıyafetımı bıle almadılar((almasınlar sorun degıl ama nişanlım hep benı haksız buluyor anlayacagınız cok buyuk kavga ettık aileme laf söyletmem mantıgı var ama ben hakaret etmıyorum kı sadece yapmadıklarını söluyorum...bın turlu hakaret duydum bugun (((((((( evlenmek ıstemıyorumm napcam ben yaa
Canım benim bazı kişiler yapmak zorunda değil dio ama ben buna katılmıorum.Herkes gördüğünü gösterır.Sana bişey dıyımmı bana da 2 pantolon 2 gomlek almışlardı.Yüzleri resmen düşmüştü.Annem bana o zamanda demişti at kızım nişanı diye.Ama ben atmamıştım 2 çul çaput için nişanmı atılır demiştim.Salak kafam.Nişanlınızda şimdiden sızın yanınızda degılse ondan koca moca olmaz bilesin.Tek bir laf etsen keza ınsanız bazen ıcımız yanıo adam senınle cengir cengir döğüşür.şuan nişanlıyım tam 2 hafta sonra düğünüm var ama ben şuan cok mutsuzum sebebıde nısanlımın ailesı...hepımız bılırız düğün hazırlıklarını gelıne iç çamasırı nıkah kıyafetı canta ayakkabı vs alınır...ama bunlar bana bırsey alırken kırkkere söylettıırıyolar.artık utanıyoruz...bız kız tarafı olarak uzerımıze dusen herseyı yaptık niaşnlımda mobılyalarımızı aldı gerıye kalanları bıle almaya zorsunuyolar.herseyı nısanlımın uzerıne yıkmaya calısıyolar bı nıkah kıyafetımı bıle almadılar((almasınlar sorun degıl ama nişanlım hep benı haksız buluyor anlayacagınız cok buyuk kavga ettık aileme laf söyletmem mantıgı var ama ben hakaret etmıyorum kı sadece yapmadıklarını söluyorum...bın turlu hakaret duydum bugun (((((((( evlenmek ıstemıyorumm napcam ben yaa
Aynen yaaaKim hortlattı konuyu yaatam yorum yapıcam tarih 2011
Sizin 3 ay kalmış benim 1 ay 10gunn sonra düğünüm var ve bayramda gidip diğer oğluna nişana gidicekmis ve nişan alışverişi için beni çağırıyor biz istemedik çünkü 15gun içinde karar verip nişan yapmistik nişan sonrası yaparız demistik ama Smdi benim etim ne budum ne bide bu cıktı ben bisi yapamam diyo bana. Diğerine yapiyo bende oğlunu çok sevdiğim için susuyorum ama insallah benim elime muhtaç olmaz yeteri kadar stres içindeyken bide kv ile uğraşıyoruz allah yardimcimiz olsun inşallahBende aynı sıkıntıları yaşıyorum, nişanlımin ailesi olacak olmaz olasıca insanlar yüzünden sürekli kavga ediyoruz, sanki 3 ay sonra düğün yokmuş gibi kimse arayıp tel laf etmiyor bende onları hiç bir özel ya da normal günde aramıyorum. Anne baba asla demiyorum ve ömür boyu da demeyi düşünmüyorum hatta nişanlımin söyledim evimin kapısından içeri dahi almayacağım onları dedim. Sürekli yalanlar sürekli boş vaatler sıkıldım artık açıkçası ne heves kaldı ne heyecan nefret ettim bu düğün sürecinden gemileri yakip herşeyi bitirmek istiyorum ama işte nişanlımi çok seviyorum o bütün bunlara engel oluyor yoksa çoktan atardım yüzüğü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?