Evet, altınları almayacaklar dedi nişanlım, bize kalacak vs. O gece bir sürpriz yaşamazsak böyle. Ama artık pek güvenim de kalmadı açıkçası.Nasıl ortak yapıyorlar parayı ? Amaçları gelen altını mı almak acaba ? Size düğün yap baskısı filan da bundandır belki. Hiç konuştunuz mu?
Düğünü ailenin yapacağı konuşuluyor, kredi çekilecekti vs. Tee kasımda konuşuldu aileler arasında. Fakat kredi çekilmiyor. Ve ben de bilmiyorum şu an. Devamlı sorguluyorum, sorguladıkça da sıkıştırmış oluyorum onu, paragöz oluyorum. Ama net yanıt alamıyorum. Bir tahminim var sadece, nişanlım toplu paralar eline geçebilecek bir mesleğe sahip, alacağı da var, muhtemelen onu bekliyorlar diyorum. Çünkü kredi için çokk geç kalındı, 3 ay kaldı. Bana faiziyle ödenecek olansa benim kendi cebimden yaptığım ama aslında onların yapması gereken masraflar. (nişanda, çeyizde, takılmayan takılar vs.)
Evet, altınları almayacaklar dedi nişanlım, bize kalacak vs. O gece bir sürpriz yaşamazsak böyle. Ama artık pek güvenim de kalmadı açıkçası.
Nişanlım kaporasını ödedi ve tutuldu. Sorun yok o konuda. Tabi kalan parayı kim ödeyecek şaibeli. Muhtemelen o da bize kalır. Aratacağım, çünkü oturacağım evde de bir gelişme yok.Düğün 3 ay sonraysa salon işini ne yaptınız ? Toplu para olsa da salon için geç kalmış olabilirsiniz. Aileniz telefon etsin ne oldu bu işler diye. Siz biraz geri çekilin.
Gerçekten bunu yapıyorlar mı? Bu kadar da kötü olunamaz kiii.Nişanlınız da ailesine göre konuşuyor ama elinizden alabilir gibi duruyor. Balayı planınız varsa kasa açalım deyin. En klasik yalandır çalınır diye alır ve geri vermezler.
Nişanlım kaporasını ödedi ve tutuldu. Sorun yok o konuda. Tabi kalan parayı kim ödeyecek şaibeli. Muhtemelen o da bize kalır. Aratacağım, çünkü oturacağım evde de bir gelişme yok.
Bir de şu var, onlarda hediye ve takılar erkek evine düğün günü gün boyunca getiriliyormuş zaten. Sanırım onları hiç göremeyeceğiz zaten.Nişanlınız da ailesine göre konuşuyor ama elinizden alabilir gibi duruyor. Balayı planınız varsa kasa açalım deyin. En klasik yalandır çalınır diye alır ve geri vermezler.
Gerçekten bunu yapıyorlar mı? Bu kadar da kötü olunamaz kiii.
Bana da şu denildi, ayy yeni uyanıyorum ya. Bizim burada kına, onların orada düğün olacak. Kınada taktığımızı geri alalım düğünde bir daha takarız, dediler. Ben hiç çakallık düşünmedim, bu ne ya, neysen osun, neden iki yerde de bakın taktım gösteriyorlar vs. düşündüm ama belki de giden hiç geri gelmeyecekti. :/ Hemen söyleyim bizimkilere, bunu kabul etmesinler, amann.Tabii canım bak istersen sor buradaki üyelere. Geçen biri varsı kadına senelerdir vermemişler. En son da yarısını vermişler daha da sorma demişler. Buna şükür diyordu.
Benim evladım evlense ben de sorumlu hissederdim, ne halin varsa gör demezdim sanırım.
Benzer süreçlerden geçiyoruz. Düğün gûnû sakin altinlari kv teslim etme basina bisey gelir diye. Kendi annene ver ben oyle yapacagim.Evet, altınları almayacaklar dedi nişanlım, bize kalacak vs. O gece bir sürpriz yaşamazsak böyle. Ama artık pek güvenim de kalmadı açıkçası.
Bana da şu denildi, ayy yeni uyanıyorum ya. Bizim burada kına, onların orada düğün olacak. Kınada taktığımızı geri alalım düğünde bir daha takarız, dediler. Ben hiç çakallık düşünmedim, bu ne ya, neysen osun, neden iki yerde de bakın taktım gösteriyorlar vs. düşündüm ama belki de giden hiç geri gelmeyecekti. :/ Hemen söyleyim bizimkilere, bunu kabul etmesinler, amann.
Benzer süreçlerden geçiyoruz. Düğün gûnû sakin altinlari kv teslim etme basina bisey gelir diye. Kendi annene ver ben oyle yapacagim.
Benimkilerin yarısı zaten otomatik onlara gidecek, düğün günü boyunca damat evine getiriliyormuş çünkü. Ama kalan sağlar bizimdir.Zateennn ne hikmetse kaynanaların evinin hırsız koruması oluyor Allah tarafındanBen de vermeyeceğim yaşasın gelinlerin kardeşliği
Benimkilerin yarısı zaten otomatik onlara gidecek, düğün günü boyunca damat evine getiriliyormuş çünkü. Ama kalan sağlar bizimdir.
Merhaba kendiniz çalışmıyor musunuz yanlış anlamayın benim nisanlimin ailesi de düğünde takı bile takamicaklarini sölediler ilk başta herşeyi yapicaklardi ole konusmustilar. Smdi araya bi nişan daha soktular ben kaldım acikcasi. Nişanlım herşeyime yardım eder alır da elinden geldiğince ama ona da solemek bi yere kadar ben kuaförümün parasını ödedim gelinlik dedim istediğim yerden alamam dedi kv bende kendim istedim yerden parasını verdim yaptırıyorum ayakkabı gerek dediler soledim 50 TL verim al dedi bende grek yok dedim kendim aldim nişanlıma silemedim bile aldıktan sonra bunu aldim onu aldim dedim.nikah ve kına kıyafetimi de almicaklar ki alisverise de ckkarmicaklar eminim. Onlara minnet etmektense kendim alıyorum. En azından bana aldıkları 1 çöp bile olmucak lafını edemiceklerşuan nişanlıyım tam 2 hafta sonra düğünüm var ama ben şuan cok mutsuzum sebebıde nısanlımın ailesı...hepımız bılırız düğün hazırlıklarını gelıne iç çamasırı nıkah kıyafetı canta ayakkabı vs alınır...ama bunlar bana bırsey alırken kırkkere söylettıırıyolar.artık utanıyoruz...bız kız tarafı olarak uzerımıze dusen herseyı yaptık niaşnlımda mobılyalarımızı aldı gerıye kalanları bıle almaya zorsunuyolar.herseyı nısanlımın uzerıne yıkmaya calısıyolar bı nıkah kıyafetımı bıle almadılar((almasınlar sorun degıl ama nişanlım hep benı haksız buluyor anlayacagınız cok buyuk kavga ettık aileme laf söyletmem mantıgı var ama ben hakaret etmıyorum kı sadece yapmadıklarını söluyorum...bın turlu hakaret duydum bugun (((((((( evlenmek ıstemıyorumm napcam ben yaa
Peki onları gerçekten sevebiliyor musunuz? Benimsediniz mi yani? :/ Anne baba demek geliyor mu içinizden?Merhaba kendiniz çalışmıyor musunuz yanlış anlamayın benim nisanlimin ailesi de düğünde takı bile takamicaklarini sölediler ilk başta herşeyi yapicaklardi ole konusmustilar. Smdi araya bi nişan daha soktular ben kaldım acikcasi. Nişanlım herşeyime yardım eder alır da elinden geldiğince ama ona da solemek bi yere kadar ben kuaförümün parasını ödedim gelinlik dedim istediğim yerden alamam dedi kv bende kendim istedim yerden parasını verdim yaptırıyorum ayakkabı gerek dediler soledim 50 TL verim al dedi bende grek yok dedim kendim aldim nişanlıma silemedim bile aldıktan sonra bunu aldim onu aldim dedim.nikah ve kına kıyafetimi de almicaklar ki alisverise de ckkarmicaklar eminim. Onlara minnet etmektense kendim alıyorum. En azından bana aldıkları 1 çöp bile olmucak lafını edemicekler
Hayır demiyorum zaten anne baba ama nişanlımı seviyorum ve beni kirmiyo ailesini bildiği için de bana bisi demiyor.Peki onları gerçekten sevebiliyor musunuz? Benimsediniz mi yani? :/ Anne baba demek geliyor mu içinizden?
2011 konusu oldugunu gormedim zaten benden once bikac yorumda yapilmis neden hortladi bilemiyorum2011 konusu neden hortladı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?