- Konu Sahibi buldumcukk
-
arkadaslar nisanlimla 7 senedir beraberiz. 1 yildirda nisanliyiz. Kendisini seviyorum fakat ailesini hic begenmiyorum. Benim hayalimde hep kendi ailem gibi veya bizden daha modern daha gun gormus gecirmis bir damat ailesi vardi. Fakat bu insanlar ise bize gore daha az sey bilen cok insan icine karismamis cok bisey gormeyen insanlar. Kendi ailemle gorusmelerini bile istemiyorum nerdeyse. Nisanlimada durumu anlatamiyorum. Kafam cok karisik evlenince sehir disinda bile oturabilirim onlardan uzak olmak icin yardim edin nolur. Bize gore fazla kaba saba insanlar. Anca para konusuyolar temmuzda dugunum olucak hem herseyi onlarin istedigi gibi yapiyorum kusluk olmasin die, babasi tutmus bugun bizim evdeki koktuklar daha 1 senelik onlari alin kullanin dio. Benim ailemse boyle seyler bir kere oluyo nasil isterseniz ne isterseniz alin biz arkanizdayiz diolar. Nolur yardim edin...
Sen niçin tasalanıyorsun ki?
Akıllı olup işini bilenlerin hiç başı ağrımıyor var ya..
Sen ben gibi her şeyi içinde sıkıntı edip kişilerle yüz göz olanlar
yaşadıkları sıkıntıyla kalıyorlar hiç bir şeyde istedikleri gibi olmuyor.
Benim bir arkadaşım aynı senin durumundaydı.
Nişanlısının ailesini hiç beğenmezdi hala bile burun kıvırır.
Mesafesini her daim korur. İsteklerini bir bir nişanlısına aşıladı.
Bak bizde böyledir, bu yapılmalıdır. Şu olmazsa olmaz.
Ailem tepki gösterir. Falanca da böyle olmuştu da böyle yorumlamışlardı
diye diye kavgasız,gürültüsüz beklentilerini aşıladı oğlana.
Azcık hoşuna gitmeyen bir şey oldu mu trip attı olmaz dedi.
Çoğu zaman kendi cevap vermedi kızın annesi biz de böyledir dedi.
Sonuçta her şey gönlüne göre oldu.
Demem o ki sen nişanlının ailesiyle bu diyaloglara girme.
Bırak nişanlın yapsın bu konuşmaları.
El kızıyız biz hemenn aaa şuna da bak derler.
Sevmesen de saygını duy, isteklerini yaptıracak olan nişanlındır bunu unutma..
Ahhh ahhh ben uyandım da geç uyandım
arkadaslar nisanlimla 7 senedir beraberiz. 1 yildirda nisanliyiz. Kendisini seviyorum fakat ailesini hic begenmiyorum. Benim hayalimde hep kendi ailem gibi veya bizden daha modern daha gun gormus gecirmis bir damat ailesi vardi. Fakat bu insanlar ise bize gore daha az sey bilen cok insan icine karismamis cok bisey gormeyen insanlar. Kendi ailemle gorusmelerini bile istemiyorum nerdeyse. Nisanlimada durumu anlatamiyorum. Kafam cok karisik evlenince sehir disinda bile oturabilirim onlardan uzak olmak icin yardim edin nolur. Bize gore fazla kaba saba insanlar. Anca para konusuyolar temmuzda dugunum olucak hem herseyi onlarin istedigi gibi yapiyorum kusluk olmasin die, babasi tutmus bugun bizim evdeki koktuklar daha 1 senelik onlari alin kullanin dio. Benim ailemse boyle seyler bir kere oluyo nasil isterseniz ne isterseniz alin biz arkanizdayiz diolar. Nolur yardim edin...
nisanlim aramizi bulmaya calisiyo ama ne zaman onlara gitsek ya da onlar gelse tek dertleri para. Parasi cok olucakmus die dugunumu bile istedigim gibi yaptirtmiyolar ki dugunu nisanlimla benim ailem yapicak onlardan bisey istemiyoruz. Disari ciksak bisey baksam kendime hemen ne gerek var alma evdekileri giy durumlarinin olmadigini bilsem anlicam ama oyle degiller para gidicek die herseylerini kisitliyolar nisanlim ole degil cok sukurki dedigimi alir yapar ailesine solemeden. Ama ailemin yanindada boyle deyince uzuluyorum mahcup oluyorum aileme karsi. Annem artik kizim bunlar seni istemiyo galiba ondan bole yapiyolar demeye basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?