Ben 1,5 aylık nişanlıyım, kısmetse ekimde düğünüm var. Ama bazen nişanlımın ailesinin tavırları hoşuma gitmiyor. Alınganlık mı yapıyorum diye çok düşündüm fikirlerinize çok ihtiyacım var. Nişanlımın annesi ilk baştan beri bana yakın davranmıyor, beni istemeye geldiklerinde giyimimi tenkit etmişti mesela. Daha sonra bir gün nişan için konuşma yapmak için bizim evimize gelmişti yalnızca kadınlar, nişanlımın ananesi ve yengesi de vardı. Onların yanında anneme sanki biraz dalga geçer gibi davrandı. Ben öyle hissettim canım çok sıkıldı. Annem de fark etmiş hatta. Nişan yapıldıktan sonra tüm takıları da kendilerine tuttular, bize vermediler. İnanın bazen canım çok sıkılıyor bu nişana kalkışmakla hata mı yaptım diye düşünüyorum. Ama çevre baskısı ağır kaçıyor ve benim 2 tane abim var biraz da onlardan çekiniyorum. Gelinliğimi mesela kaynanam seçti, içine çamaşır ve ayakkabı almıycaklarmış. Olsun almasalar da ben alırım o sıkıntı değil ama sanki tam ısınamadılar bana o benim canımı sıkıyor.
Bir de nişanlımla eğitim seviyelerimiz aynı ikimiz de üniversite mezunuyuz ama onun daha geçerli bir mesleği var, benim çok güzel bir işim yok. Acaba bu mu etkili oluyor tavırlarında. Hani kızın çok iyi bir işi yok oğlumuza layık değil düşüncesi mi var diyorum. Bir de yanlış anlamayın ama benim ailem daha varlıklı ancak onların pek durumu yok, acaba bunu mu garipsiyorlar diye de düşünüyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var canım çok sıkılıyor.
Bir de nişanlımla eğitim seviyelerimiz aynı ikimiz de üniversite mezunuyuz ama onun daha geçerli bir mesleği var, benim çok güzel bir işim yok. Acaba bu mu etkili oluyor tavırlarında. Hani kızın çok iyi bir işi yok oğlumuza layık değil düşüncesi mi var diyorum. Bir de yanlış anlamayın ama benim ailem daha varlıklı ancak onların pek durumu yok, acaba bunu mu garipsiyorlar diye de düşünüyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var canım çok sıkılıyor.