1- "gerçekten de maddiyata önem vermiyormuşsunuz :))" 2- evet sanırım ana kuzusu, görümcenize dikkat edin
öncelikle pahalı hediye karşıdakine ne kadar değer verdiğinizin göstergesi falan değildir.. doğum günü hediyesi için borca giren adam nişanlısını düşündüğünden değil, akılsız olduğundan borca girmiştir hem de bir hediye için.. maddiyata önem veriyorsunuz özetle.. o yüzden sizin için ölüp-biterken neden aniden gıcık olduklarını bir daha düşünün, kesin bir yerde kaçırdığınız bir şey var..
nişanlınız ana kuzusu mu bilemeyiz ama bir süre sonra kesinlikle taraf seçmek zorunda hissedecektir kendisini..
Ailesinin seni sevmesi değil, saygı göstermesi gerekiyor. Nişanlınınsa hem sevmesi, hem de saygı göstermesi.
Ailesinin ağzına bakarak nişanlısına davranan erkek ne seviyodur, ne saygı duyuyordur. Ailesine kızma, dua etki, nişanlın olacak adamın yarın senin nasıl arkanda duramayacağını göstermesine vesile oldular.
500 TL'lik hediyeyi boşver de, sana iftira atıran, yanındayken hadi gelmiyo musun diye arattıran adama adam demem ben..
dikkatli okursaniz basta vermiyorum dedim..Maddiyata önem vermiyorsanız 500 tl aldım değer verdim gibi bir bildirimde bulunmazdınız..Gayet güzel bir şekilde önem veriyorsunuz.Hediyenin maddiyatı olmaz.Değer biçilmez.
Bence içindekileri nişanlınla konuşmalısın paylaşmalısın..
İçine at at nereye kadar ki ?
Senin de haksız olduğun noktalar vardır elbet ama bunların konuşulması açığa kavuşturulması gerekir
Nişanlın Banada ana kuzusu gibi geldi ailesine baya bir düşkün anlaşılan..
Düşkün olması kötü birşey değil sonuçta Ailesi.. Ama sizi kıracak kadar yada bu sorunları yaşatacak kadar Düşkünse
O zaman sıkıntı var demektir.
Hediye konusuna gelincede bende o konuyu hiç açmayın.. Yanlış anlaşılabilir Öyle uygun görmüş onu vermiş size
Gelmiş geçmi Oradada haklısınız ama dediğim gibi o konuyu hiç açmayın bana göre..
Doğru diyor ailesiniz bugun küçük iftiralar atan yarın kim bilir neler neler yapar ya
Ayıp günah.. Hiç mi düşnmez bu insanlar ellerine ne geçiyor ?
Sen doğruları söylediğin için bırak kötü olacaksan sen ol ama hiç değilse
Şimdiki halinle olmassın içine böyle atmassın..
takmisti bi kere ve gormustum.. ve tasi dusmus belli yani eski ve kullanilmis..Takının anneSine ait olduğunu nereden anladınız?
Nasil bi iftira attilar?
haklisiniz veriyorum onem ama artik veriyorum.. insanin beklentisinden dusuk bisey yasamasi ders veriyor.. herkese hakketigi degerden fazlasini vermeyeceksinki hayal kirikligi yasamayasin..Hediyenin değeri olmaz.
Siz 500 liraya aldınız diye onun da 1000 liralık bir şey almasını bekleyemezsiniz. Bu beklenti içine girerseniz maddiyata önem veriyorsunuz demektir. Ki bazıları da pahalı hediye sever yapıları budur.
Nişanlının annesinin kolyesini sana getirmesi de yanlış. Evet belki kv söylemiş olabilir. Çok takıyorsanız bu durumu sorun madem. Ben bu kolyeyi annende görmüştüm aldığında taşı da düşüktü acaba annenin kolyesi mi de?
Son olarak görümceye dikkat. Sınırını koy şimdiden. Siz gezerken sürekli niye arıyor. Aramasın. Nişanlına rahatsız olduğunu hissettir. Ayıp yani.
cok haklisiniz .. aslinda hic bi zaman kendimi sevdirmeye calismadim onlara biraz sevgilerinden emindim, hani kendileri cok istedi.. simdi de artik baktim gorumce icin hele hic degmez.. simdi den sonra meraba meraba ne kotu olurum kendisiyle nede can ciger kuzu sarmasi.. benim nisanlimla arami acmak isteyen beni kotu gostermek isteyen art niyetli bi insan artik gozumde..bu dünyada maddiyata önem vermeyen kimse olduğuna inanmıyorum. bende önem veriyorum yoksa para kazanmak için bu kadar çalışıp didinmezdim.. didinmezdik... marka giyinmek yerşne evde kendimiz dikerdik. yani eşim el emeği anlamlı bir şey verdiğinde tabiki mutlu olurum ama 5 karat pırlanta alsa olmaz mıyım yani:)) dünya düzeni böyle boşa kendinizi savunmayın. kime nişanlısı annesinin eski takısını getirse mutsuz olur.. görümce kayın valide işleri kıskançlık paylaşamama gereksiz bir sahiplenme, herkesin bireysel bir karar olan evlilikte söz hakkı olduğuna inanması.. yani dünyanın sırrı çözülür bu çözülmez. oldukları gibi kabul edin fazla zıtlaşmayın mesafeli seviyeli olun en fazla elinizden bu gelebilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?