- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
cnm nişanlım daha bir haftalık sevgiliyken borçlarının olduğunu onu kabul edeceksem bu sıkıntılarını bilmem gerektiğini niyetinin ciddi olduğunu ve maddi anlamda herşeyi birlikte yapmak zorunda olduğumuzdan falan bahsetti ve ben onu böyle kabul ettim. benim maddiyatla hiç bir sorunum yok tek sorunum paylaşımsızlık ya mutluluklarımı paylaşsınlar bende sıkıntılarını paylaşayım ezik olmasınlar karşımda paraları olsa hava mı atacaklardı ki paraları yokken ezik oluyorlar bu bi suç günah değil ki inanın ufacık bişi bile beni çok mutlu eder annem babam için aramadığımız deva harcamadığımız para kalmadı ama olmadı ikiside göçtü gitti bu dünyadan hatırlanan sadece iyi günler bende öyle olsun mutlu olalım şu ölümlü dünyada diye düşünüyorum
doğru söylüyosun benimkilerde aynı şekilde mesela mobilya bakıyorum şöylemi alsam böylemi alsam hep sen bilirsin sen nasıl istersen , sanki kendilerinde yorum yapma hakkı görmüyorlar,içimizi bilseler , halbuki sevindiklerini belli etseler,yorum yapsalar mutluluğum 2 ye katlanıcakk . Onları da anlamaya çalışıyorum bazı şeylerde ben anlamıyorum siz fikir verin diyip onalrın dediğini yapıyorum vss kendilerini iyi hissetsinler diye. Ama artık bende bunaltım kafama göre takılıyorum canım ne istersee hayırlısı olsun ,güle güle kullan diyip geçiyorlarr... Ne bilim zatn evlilik psikolojisi var kendi stresim yetiyo bazen düşünüyorum ki belki böyle daha iyi karışan,dırdırcı olmasındansa çeksin kendini. Nasıl başlarsa öyle gider evlendikten sonra da hep arada sınır olur ,evime karışmaz
aynen cnm kendimizi yıpratmaktan başka bişi yapmıyoruz evlenincede aynı şey sürüp gidecek oysa annelik yapsalar sahiplenip fikirlerini söyleseler ah ah
bazen bende senin dediğin gibi düşünüp üzülüyorum ama bazende buradaki konuları okuyup halime şükrettiğim de oluyor. Çünkü bazı insanlar samimiyetin anneliğin derecesini bilemiyip,haddi olmadığı konularda gereksiz yorumlar yapıp huzur kaçırtabiliyorlar. O yüzden şükredip en azından aramızda sorun yok nasılsa sevip,sayıyorlar bende aynı şekilde diyip kendimi avutuyorum ve alıştım bu durumada. Boşver kalabalık kalabalık her kafadan ayrı ses çıkan alışveris olaylarına girmeyiveririz nişanımı nişanlımla gittik herşeyi aldık ettik kafama göre, düğün salonunu nişanlımla seçtik fikir bile sormuyoruz artık,,geçen gün gittim nişanlımla gelinliğimi beyendik aldık. Böylesi daha işime gelmeye başladı valla içimden geldiği gibi özgürce alıyorum herşeyimi. Yok rengi kötümü,şurası çokmu açık vs vs heves kaçırmıyorlar. İster istemez yaş gereği zevkler farklı olabiliyor çünkü. Boşver tadını çıkar... hayırlısı olsun bu arada
canım sabırlı ol. ama bır yere kadar. nısanlının aılesı kotu degıldır elbette ama cokta insiyatif tanıma. paraları yok dıye agırdan alıyorlardır senın de ceyizini kendın yaptıgını gorunce belkı de zaten yapıyor gıbı dusunup bı bosvermıslık vardır elbette. tabı paraları da yoksa nasıl yapacaklar ki bıde o yönü varbılemıyorum ki karısık bı durum. ben de nısanlanınca kendı esyalarımı kendım almayı dusunuyorum aılemıze yuk olmak ıstemıyoruz sevgılım de oyle dusunuyor. sen uzulme ama bak ben de nısanlanmak ıstıyorum ama bı turlu olmuyor en azından sevdıgınle nısanlsın ne guzel
cnm valla sevdiğinle birlikte olmak nişanlanmak evliliğe adım adım yaklaşmak çok güzel bişi allahım sana ve her isteyen genç kıza nasip etsin biraz sabır allah en doğru zamanı nasip edecek size
valla haklısın cnm galiba bizim yerimizde olmak isteyen çok kız vardır kaynanaları karışmasın yorum yapmasın isteyen galiba insanoğluna yaranılmıyo karışsa karıştı diyoz karışmasa karışmadı ortası yok heralde
eltim bizimkilerden görmüşte kendi ailesinden bişi görmemiş ailesi düğününe bile gitmemiş bide kişiliğinde kıskançlık var nedir benle derdi anlamıyorum ben o kadar iyi davranıyorum konuşmaya muhabbet etmeye çalışıyorum beni gözüyle bi süzüşü var anlatamam ya giydiğimi kıskanır işimi kıskanır aldığımı kıskanır bu kadın benim nişan bohçemdaki makyaj malzemelerimi aldı bişi demedim evinde gördüm şok oldum nişan yüzüğüm kayboldu onun evinden çıktı bişi demedim benim tek derdim kocaman bi aile olup mutlu olmak ama allah kimisini malla kimisini canla imtihan edermiş galiba benim imtihanımda insanlarla
Bence siz çok takıntı yapmışsınız.. Bunca şeyi kıskanmıyordur herhalde.. Bana kalırsa, siz eltinizi çok fazla takiptesiniz ki yaptığınız en ufak birşeyi kıskanıyor sanıyorsunuz.. Bu şekilde düşünceler barındırmaya devam ederseniz, ileride aranızda epey bir soğukluk olur, ve bu diğer aile üyelerine de yansır benden söylemesi..
28 senelik evliyim...eskiden nişan alışverişine kafile halinde gidilirdi...kuyumcuya girdiğimizde eşim ne istediğimi sordu bende beğendiğim seti gösterdim hiç unutmam rahmetli kayınvalidem hemen ''aynısından yengene de alalım oğlum kıskanmasın'' demişti...düğünde iki elti aynı seti takmıştık:))ertesi sabah hemen gidip değiştirmiştim...bu 28 senedir hiç değişmedi...aynı site de oturduk,aynı arabaya bindik zaman geldi aynı model giyindik aynı yemekleri yaptık...çok enteresandır ilk yıllar çok sinir olurdum ama sonra alıştım hatta hoşuma gitmeye başladıartık yaşlandık şimdi de çocukları yarıştırıyoruz okulları,işleri,arabaları bir örnek gülsem mi ağlasam mı
eltim bizimkilerden görmüşte kendi ailesinden bişi görmemiş ailesi düğününe bile gitmemiş bide kişiliğinde kıskançlık var nedir benle derdi anlamıyorum ben o kadar iyi davranıyorum konuşmaya muhabbet etmeye çalışıyorum beni gözüyle bi süzüşü var anlatamam ya giydiğimi kıskanır işimi kıskanır aldığımı kıskanır bu kadın benim nişan bohçemdaki makyaj malzemelerimi aldı bişi demedim evinde gördüm şok oldum nişan yüzüğüm kayboldu onun evinden çıktı bişi demedim benim tek derdim kocaman bi aile olup mutlu olmak ama allah kimisini malla kimisini canla imtihan edermiş galiba benim imtihanımda insanlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?