Evlilik demek,yeni bir ev düzen yeni bir aile kurmak demek.
Ailesene bu kadar düşkünse neden evleniyormuş sordun mu?otursun ailesiyle yaşasın o halde..
Bu sana ters geliyorsa kesinlikle restini baştan çek.sonra çok üzülürsün..
Bana yapilan ayip mi ki mecburmusum gibi davraniliyor formalite icabi fikrim aliniyor yerleri hazir benim yanimda Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin kendi yaginda kavrulsunlar
Aynen oyle yapicam galiba cunku is baska yerlere gidiyo artik daha yeni acildi konu . Ben kendi aile duzenimi olusturamayacagim ondan sonra zararli cikan kendileri olacak yine huzur kalmayacak cunku ben sinirliyim biraz bazen sinirlenince agzimdan cikani bilmiyorum sonu kotu olur gibime geliyor onlemimi almam lazim:sly::sly::sly:
hasta degillerse, muhtac ve duskun degillerse, hic geregi yok.. kabul etmeye mecbur degilsin.. annesine babasina cok merakli ise, neden evleniyor? kabul edersen, sonradan hcbsy yapamazsin.. ha bi de bunca duskunluk, beraber yasamasaniz da sknti yapacak gibi gorunuyor..Merhaba kizlar
Nisanlim kislari ailesiyle beraber yasayacaginizi soyledi dun.Kendisi cok duskun ailesine onlarla ilgili bisey oldugu zaman gormez gozu bisey. Mesela 3 gun once babasi rahatsizlandi hastahanede falan ugrastilar ben anca annesiyle konusunca haber aliyorum babasinin durumunun nasil oldugunu kendisinin gozu baska bisey girmedigi icin konusamadik. Nese dun gece aradi babasi iyimis sukur bana dio ailem kislari gelip bizde kalacaklar ben onlari yalniz birakamam diyor. Tek erkek cocuk kendisi 4 tanede ablasi var hepsi ayri sehirde . Benim fikrimi aliyor guya ne diyecem diye .Kendisi kpssye girdi bu sene atamasi olunca gidecek bizde seneye evlilik dusunuyoruz kismetse. Bana kislari ailem yanimda kalir yazlari 3 ay evlerine gider kim ne derse desin diyo cunku onlar kirsalda yasiyor diyo bana. Bende bana neden soruyorsun o zaman iste formalite icabi soruyor. Bende dedim ailen gelirse benimkiler gelmez kalamazlar neyse aile ozlemi ceken ben olurum dedim. Bilmiyorum ne yapicam babasi istemez ama annesi allahtan ariyo onceden kararlasmis hersey.Kendisi asiri duskun ailesine bende aksine cok duskun deilim Allah basimizdan eksik etmesin hicbirini. Ne yapicam ben rahat rahat dolasamicam evimde maalesef kendinide kirmak istemiyorum bilmiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?