Nisanlimin ailesiyle beraber yasama istegi.

senin konunu hatirladim, paylasilamayan nisanli demistin, anne babasi ayri, bir de 4 tane yakasindan dusmeyen gorumce vardi.. senle birlikte kardesleri kiymete binmisti hani..
arkadasim gozden gecir ve iyi dusun.. herkesin ailesidir, degerlidir.. ama bu tip insanlarla nereye varildgini az cok biliyoruz.. nisanlilik olcme tartma anlama surecidir.. bile bile lades deme

Sakın kabul etme 10 yildir birlikte oturuyoz kafada sac kalmadi psilojik sorunlar cocuklarin olunca da ayri bi sorun sakin bastan kestir at mesafe herzaman iyidir

Isin cok ama cok zor ! ev ev ustune kesinlikle olmaz ! nisanlinda ailesine duskunse bagimliysa yandin sen benden soylemesi !

Canım buradaki konuları okuyorsun değil mi?

Çoğu sorunlar eşinin ailesine aşırı düşkün olmasından, beraber yaşamanın verdiği sıkıntılardan, eşin ailesinden başka birşey gözü görmeyip kadını ezmesinden, kızın kendi ailesiyle rahat rahat gorusememesinden kaynaklanıyor.

Sen bütün bunları göre göre nasıl bi ömrü, evliliği göze alacaksın?Bu kadar insan hep ayni şeylerden şikayetçiyse sen de ileride pişman olmaz misin sence ve sen nisanlilikta gormussun bunu. Nişanlılık tanıma dönemidir, şapkani önüne koy bi mantıklı düşün derim ben.

lutfen yaZilip cizilenleri ciddiye al ve dusun.. cok asigim, seviyorum olayini bi gec.. ailesi yuzunden seni uzdugu ezdigi zaman, o sevgin nelere donusuyo bi bilsen.. bu adamin bacilari anasi babasi dirdiri bitmez.. sen ablalarin pesini birakmamasindan sikayetcisin, nasil dayanacaksin ayni evde? sizin durduk yere birlikte yasamaniz demek, o gorumcelerinin de orayi iyice sahiplenmesi babaevi gormesi demek.. yok canim yok, aklini basina al.. bize soylemesi kolay saniyosun belki ama istersen herkesin eski konularina bi bak genel olarak..

Çok pişman olacaksın benden söylemesi..

Aman aman aman sakinnn ayri evlerde yasayan ama anankuzusu adamlardan cekiyoruz bi senede yiprandik neler yasadik ayni evde kafayi yersin..ayrica bunun beraber oturmaktan farki da yokki yazin tatile gidiyolar tatil bitince dönüyorlar gibi bi durum olmus..valla sana evli anankuzusu kocaya sahip ki evim ayri biri olarak söylüyorum ki asla boyle bi hataya dusme sessiz kalma seni ezmeye basladilarmi hicc cozUm bulamıyorsun yazik edrrsin kendine

konu sahibinin nişanlısı öğretmen sanırım. 9 ay kendi yanlarında kalacak geri kalan 3 ay da okul tatil olduğu için bunlar oraya gidecek.
Madem öyle neden evlenir ki bu insanlar? Ne yardan ne serden vazgeçiyorlar.

neden "senin ailen gelirse benimkiler gelemez, özlem çeken ben olurum" dedin ki?
siz artık ayrı bir ailesiniz. kimseyle beraber yaşamak zorunda değilsiniz.
illa bir ailenin sizinle yaşaması mı gerekiyor?

çok istiyorsa tutsun sizin civardan 1+1 kiralık daire..
ailesini oraya yerleştirsin 3 aylığına.. versin kirasını da..
hem gözlerinin önünde olmuş olurlar 3 ay...

Tatlım sen de nişanlına "canım ben bu yaşıma kadar ailemden hiç ayrılmadım onlar da bizimle yaşasın sizinkiler de bizimle yaşasın " de bakalım acaba o da seni kırmamaya çalışacak mı ?

aman ne güzel çözüm .Her kış ev ara eşya taşı masraf et .
Konuştuğunuzda mantık var mı ?

aman ne güzel çözüm .Her kış ev ara eşya taşı masraf et .
Konuştuğunuzda mantık var mı ?

orada ima var hanımefendi.. hatta taşınma olayı hiç aklıma bile gelmedi 12 ay versin kirasını...
böyle adama böyle çözüm!

orada ima var hanımefendi.. hatta taşınma olayı hiç aklıma bile gelmedi 12 ay versin kirasını...
böyle adama böyle çözüm!
yok ama yemezler ki böylesini .En iyisi altlı üstlü dairelerde oturmak .Çok ayrılamıyorsa dimi .Ben evimde geceliğimle iç çamaşırımla ya da çıplak dolaşamayacaksam başlarım o evliliğe dimi

durup durup baska bsy geliyo aklima.. onlar sizin evin daimi uyesi olursa ne ailen rahatca ziyarstine gelebilir ne de sen ozleyince kocanla gidebilirsin.. misafirin gelse o evin hanimi sahibi kaynanan olur, bi arkadasin rahatca gelemez oturmaya.. ay icim skldi cidden.. evli olsan daha baska konusurdum belki, olan olmus biraz çabala gibi.. ama simdi cok cok basindasin.. pisman olmani istemem..

Bu durumu çözmeden evlenirsen çok pişman olursun..şuan mesela benim annem, babam ve kardeşim zorunluluktan bir aydır bizdeler iki hafta daha kalıp yeni evlerine geçecekler ki ben onlara çok düşkün olmama rağmen ben bile sıkıldım artık bu durumdan kocamı özlüyorum resmen aynı evin içinde ikimizde rahat değiliz bence çok sıkıntı yaşarsınız iki kere ikinin dört etmesi gibi bir gerçek bu..

aman arkadasim onceden yazmistim yine yaziyorum cok cok sinirleniyorum benim yasadiklarimi kimse yasasin istemiyorum nolur bu adami ikna edemezsen at yuzugu otursun anasinin dibinde sakin o adamin laflarina kanma yok boyle olucak soyle olucak diye sakin ama sakin beni hep kandirdi anasi babasida melek gibi gorunduler sonra ne mi oldu evlendigimiz gun gosterdiler yuzlerini yandim yandim kendimi ateslere attim simdi mi 5 aylik evliyim ve 3 aydir baba evimdeyim bosaniyoruz yakma kendini ev ev ustune olmaz sakinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bu hataya dusme ama sakin ben yandim kimse yanmasin sakin diyorum bak sakin Allah bilir egriyi dogruyu ama bu zamanda ev ev ustune olmuyor eskidenmis o 20 kisi ayni evin icinde zaman geliyor insan annesiyle kavga ediyor ama o anne alinmaz sana 5 dakika sonra gecer gider ama bunlar el alem ogullarini kiskaniyorlar sana karsi dolduruyorlar daha neler neler esinle rahatca bi kavga bile edemiyorsun rahatca dolanamiyorsun evin icinde bi odada yasamak mecburiyetinde kaliyorsun tuvalete giderken bile geceleyin ne giysem diye sasiriyorsun cunku kayinpederin her an her yerden cikabilir aman icim sisti valla cok uzulursun kendinle beraber ailende uzulur yapmaaaaa

sen şimdi üzmiyim kırmıyım diyorsun ama evlendikten sonra yeter artık evlerine gits,nler dediğin vakit kocan olacak kişi seni nasıl da kırcak bir saniye düşünmeden.

bir de esinle tartisinca o anacı erkekler ailelerinin yaninda iyice palazlanip surat sallarlar, tartismanizi asla tatliya baglayip bitiremezsiniz, fisir fisir konusursunuz, erkek cosmasin diye yalvarirsiniz, en sonunda beyefendi odadan cikar gider, sen de gelin oldugundan ve onlarin karsisinda yalniz oldugundan iyice ezilip kalirsin.. korkarsin, tartistik ama simdi annesi mi karisacak yorum yapacak, babasi mi? beni itip dislayacaklar mi, hakliligimi anlayacaklar mi? vs vs.. ve esinle git gide kopmalar, uzaklasmalar.. Rabbim korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…