kış dedigi okul donemi galiba, 8-9 ayKış 9 aymıymış
Okumak iyidir dicem saçma olcak..kış dedigi okul donemi galiba, 8-9 ay
Tatlım sen de nişanlına "canım ben bu yaşıma kadar ailemden hiç ayrılmadım onlar da bizimle yaşasın sizinkiler de bizimle yaşasın " de bakalım acaba o da seni kırmamaya çalışacak mı ?Merhaba kizlar
Nisanlim kislari ailesiyle beraber yasayacaginizi soyledi dun.Kendisi cok duskun ailesine onlarla ilgili bisey oldugu zaman gormez gozu bisey. Mesela 3 gun once babasi rahatsizlandi hastahanede falan ugrastilar ben anca annesiyle konusunca haber aliyorum babasinin durumunun nasil oldugunu kendisinin gozu baska bisey girmedigi icin konusamadik. Nese dun gece aradi babasi iyimis sukur bana dio ailem kislari gelip bizde kalacaklar ben onlari yalniz birakamam diyor. Tek erkek cocuk kendisi 4 tanede ablasi var hepsi ayri sehirde . Benim fikrimi aliyor guya ne diyecem diye .Kendisi kpssye girdi bu sene atamasi olunca gidecek bizde seneye evlilik dusunuyoruz kismetse. Bana kislari ailem yanimda kalir yazlari 3 ay evlerine gider kim ne derse desin diyo cunku onlar kirsalda yasiyor diyo bana. Bende bana neden soruyorsun o zaman iste formalite icabi soruyor. Bende dedim ailen gelirse benimkiler gelmez kalamazlar neyse aile ozlemi ceken ben olurum dedim. Bilmiyorum ne yapicam babasi istemez ama annesi allahtan ariyo onceden kararlasmis hersey.Kendisi asiri duskun ailesine bende aksine cok duskun deilim Allah basimizdan eksik etmesin hicbirini. Ne yapicam ben rahat rahat dolasamicam evimde maalesef kendinide kirmak istemiyorum bilmiyorum ya
aman ne güzel çözüm .Her kış ev ara eşya taşı masraf et .neden "senin ailen gelirse benimkiler gelemez, özlem çeken ben olurum" dedin ki?
siz artık ayrı bir ailesiniz. kimseyle beraber yaşamak zorunda değilsiniz.
illa bir ailenin sizinle yaşaması mı gerekiyor?
çok istiyorsa tutsun sizin civardan 1+1 kiralık daire..
ailesini oraya yerleştirsin 3 aylığına.. versin kirasını da..
hem gözlerinin önünde olmuş olurlar 3 ay...
aman ne güzel çözüm .Her kış ev ara eşya taşı masraf et .
Konuştuğunuzda mantık var mı ?
yok ama yemezler ki böylesini .En iyisi altlı üstlü dairelerde oturmak .Çok ayrılamıyorsa dimi .Ben evimde geceliğimle iç çamaşırımla ya da çıplak dolaşamayacaksam başlarım o evliliğe dimiorada ima var hanımefendi.. hatta taşınma olayı hiç aklıma bile gelmedi 12 ay versin kirasını...
böyle adama böyle çözüm!
bir de esinle tartisinca o anacı erkekler ailelerinin yaninda iyice palazlanip surat sallarlar, tartismanizi asla tatliya baglayip bitiremezsiniz, fisir fisir konusursunuz, erkek cosmasin diye yalvarirsiniz, en sonunda beyefendi odadan cikar gider, sen de gelin oldugundan ve onlarin karsisinda yalniz oldugundan iyice ezilip kalirsin.. korkarsin, tartistik ama simdi annesi mi karisacak yorum yapacak, babasi mi? beni itip dislayacaklar mi, hakliligimi anlayacaklar mi? vs vs.. ve esinle git gide kopmalar, uzaklasmalar.. Rabbim korusun..aman arkadasim onceden yazmistim yine yaziyorum cok cok sinirleniyorum benim yasadiklarimi kimse yasasin istemiyorum nolur bu adami ikna edemezsen at yuzugu otursun anasinin dibinde sakin o adamin laflarina kanma yok boyle olucak soyle olucak diye sakin ama sakin beni hep kandirdi anasi babasida melek gibi gorunduler sonra ne mi oldu evlendigimiz gun gosterdiler yuzlerini yandim yandim kendimi ateslere attim simdi mi 5 aylik evliyim ve 3 aydir baba evimdeyim bosaniyoruz yakma kendini ev ev ustune olmaz sakinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bu hataya dusme ama sakin ben yandim kimse yanmasin sakin diyorum bak sakin Allah bilir egriyi dogruyu ama bu zamanda ev ev ustune olmuyor eskidenmis o 20 kisi ayni evin icinde zaman geliyor insan annesiyle kavga ediyor ama o anne alinmaz sana 5 dakika sonra gecer gider ama bunlar el alem ogullarini kiskaniyorlar sana karsi dolduruyorlar daha neler neler esinle rahatca bi kavga bile edemiyorsun rahatca dolanamiyorsun evin icinde bi odada yasamak mecburiyetinde kaliyorsun tuvalete giderken bile geceleyin ne giysem diye sasiriyorsun cunku kayinpederin her an her yerden cikabilir aman icim sisti valla cok uzulursun kendinle beraber ailende uzulur yapmaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?