Nisanlimin ailesiyle beraber yasama istegi.

Yerinde olsam yarim yil bile olsa neden beraber oturmak istemedigimi uzun uzun anlatirdim. Hala anlamazsa yol veririm gider. Herkesin anasi babasi var. Cok merakliysa evlenmesin.

Allam insan kafayı yer ya. Ben ki aileme çok bağliyimdir ama ailemin yanına yazları gidince bile kendi evomdeki o rahatlığı özlüyorum.

Ahahaha çok komik yahu. Madem anası babası o kadar önemli evlenmesin otursun dizlerinin dibinde. Zahmet etmiş haber vermiş beyimiz. Açık açık söyle, işine gelirse de. İnsanlar kolay kolay evlenmiyorlar, evliliğini ne kadar iyi olurlarsa olsunlar onun bunun yanında yaşayabileceğini sanıyorsan yanılıyorsun. Ablaları normalini yapmış evlerini kurmuşlar. Bunu kabul edersen mutlu olamazsın, haber verme huyundan da asla vazgeçmez. Çok sinirlendim! Böyle bir şeyi nasıl kendi kendine ayarlar!?

Ailesi kirsalda yasamak istemiyosa sartlarini ona gore olustusaymis kendilerine sehirde kislik ev alsaymis. Arada gelirler 15 gun kalir giderler de. Bildigin koydeki evi yazlik olarak kullanip size yerlesicekler. Cok sacma. Bu konuyu kapatma boyle. Ailenle ve onun ailesiyle konus. Belki nisanlin kendi kafasindan soyluyo. Belki aileainin oyle bi dusuncesi yok bilmiyorum. Ama yarin obur gun babaya bisey olsa anne sizle kalir mutlaka. Bu gibi seylere hazirlikli ol.

nişanlanmışsın zaten az çok tanırsın eğer iyi insanlarsa kalabilirler senin karar vermen lazım herşeye karışmıyorlarsa kalsınlar hastaymış üzüldüm

Önceden boyle kestirmesi aslında daha uzun kalacagina işaret
Yoğun kis 3 ay ama o 9 ay kalacak 3 ay gidecek diyor

Evlendikten sonra buraya yazacaginiz konulari simdiden gayet iyi biliyorum.Kolay gelsin isiniz zor.

Ailen ne diyor bu ise ? bence kizarlar zaten babani zor ikna etmistin degil mi? belkide ailen haklidir nisanlini istememekle... ayrica sana sormadan boyle bir karar cok sacma...

Kesinlikle böyle birşeyi kabul etmeyeceğini, ve illa ısrar ederse ayrılığı öne sür.
Ebeveynlerine bakıcı tutsun düşkünse az yesin

3 ay yaz tatilinde evlerinde olacaklar geri kalan 9 ay sizde öyle mi? Aman diyeyim. Kabul etmeyin. Şimdiden çalan tehlike çanlarını duyuyor olmanız lazım. Çok duyduk böyle olaylar. Sonuç: Hüsran.

9 ay ailesi sizde kalacak yani..
Bakıma muhtaç olsalar bi derece anlayabilirim. Eli ayağı sağlam , kendilerine bakacak güçte olup sırf ailesine düşkün olduğu için 9 ay sizinle aynı evde yaşamalarını anlamam , anlayamam .
Ben olsam sizin yerinizde açık açık konuşur böyle bişeyi kabul edemeyeceğimi söylerim . Böyle evlilik olmaz , böyle hayat geçmez kendinizi düşünün ve mantığınızla karar verin .

Sanki kadınlar ağaç kovuğundan çıkıyor. Bir onlar düşkünler ailelerine. İfrit oluyorum böyle adamlara. Geri kalan 3 ayda da benim ailemle yaşayalım o zaman ben de çok düşkünüm aileme sende.

bence Allahın sevdiği kulusun ve bazı şeyleri Allah sana gösteriyo. ev üstünde ev olmaz. Kaynanada oğluna düşkünse yandın sen iyi düşün arkadaşım şimdi iki gün ağlarsın üç gün ağlarsın ama evlendikten sonra hergünün zehir zıkkım olur

Bu ne allahini seversen ya kiz anneleri kizlarinin evine gitmez ama erkek çocuklarının da evlerinden cikmaz! Söyle nisanlina canim kendine hizmetçi istiyorsa az yesin Uşak tutsun ha eş istiyorsa eğer bencillik etmicek o ev sadece nisanlin evi değil emir verir gibi yasiycaklar falan filan ay gina geldi bana valla konuyu okumak bile yetti senin işin zor allah kolaylik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…