- 19 Mayıs 2020
- 47.403
- 212.942
- 598
- Konu Sahibi turuncu1809
Çoluk çocuk evleniyor vol. 95858857557.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ilişkiden bi cacık olmazöncelikle ben nişanlımın ailesiyle önceden cok mutluyduk ve ne olduysa sonradan aileler arası oluşan iletişimsizlikten dolayı nişanlımla benim kavgalar basladı o dedi benim ailem ben dedim benim ailem.. en son ankstre olaylarımız oldu onun eviinde ankstre vardı ve bizim adetimizde ankastreleri damat tarafı alıyor bende ailesine masraf olmasın diye yeniletmek istemedim. Tabi o arada ailesi benim ailem alsın diye nişanlımı doldururken benim ailemde sürekli kavga ediyoruz nişanlımla diye onun ailesini arayıp ufak bir tartısma yasıyorlar.. sonrasında biz nişanlımla bu durumlardan dolayı hiç anlasamamakla beraber benim kardeslerimle olan wspp grubunu karıstırıp onun ve ailesine ettiğimiz lafları yazısmaları görüyor. sonrasında tabi kıyamet kopuyor. bagırıp cagırıyor ve ailesiyle yüzlesmemi isteyip düğünü iptal etmek istiyor. Tabi ki annesine herseyi yanımda gözümün içine bakarak anlattı ve o kadar kötü hissettim ki kendimi anlatamam hala da cok kötüyüm telefonumu acmak bile istemiyorum kendimi odaya kapattım ve uyumak istiyorum söyleyin sizce ne yapmalıyım... beni rezil etmesine mi yanayım her kosulda yanımda oldugumun adamın gözlerimin içine bakarak benden nefret etmesine mi yanayım düğünüme 2 ay kala bunu yasadıgımamı yanayım siz söyleyin
Ya siz ne kadar komiksiniz yaaaa gerçekten! sorun ankastre mi acaba bi de küçük şeyler demiş ne komiksiniz.Ankastreler bile ne zaman erkek tarafı kız tarafı ayrımına uğruyor.bunu ilk defa duydum. Ankastreyi bile adetlerinize nasıl dahil ettiniz? 3 kuruşluk pekte önemi olmayan ankastre için kavga mı edilir? Çalışır karı koca eksiğinizi sonra alırdınız.
Hemen gidip çeyizime ankastre set ekleyeceğim. Böyle bir küçük şeyden ileride sorun yaşamak istemem.![]()
sizene arkadaş ya kız bi şeyin içinden çıkamamış yazmış. Siz niye herkesin başlığında varsınız. İşsiz tayfa boş atıyor vol.12315165465Çoluk çocuk evleniyor vol. 95858857557.
Ya siz ne kadar komiksiniz yaaaa gerçekten! sorun ankastre mi acaba bi de küçük şeyler demiş ne komiksiniz.
Siz kimin 959595858.hesabısınız bi baksınlar bakalım, maşallah nereleri gezdiğim hakkında pek bi bilgi sahibisiniz. Bana işsiz diyenlere bak ya.sizene arkadaş ya kız bi şeyin içinden çıkamamış yazmış. Siz niye herkesin başlığında varsınız. İşsiz tayfa boş atıyor vol.12315165465
bazı insanlar yetemiyor demek ki yine de yaş gelince evleniyorlar gerek aile baskısı gerek istek. Ankastre sadece bir sorun örneği..2 tane kendisine yetebilen, işi gücü olan, evlenip yuva kuracaklarının farkında olan 2 yetişkin evlenseydi farklı yorum yapardım.
Ayrılın ve bir daha telefonda mesaj tutmayınöncelikle ben nişanlımın ailesiyle önceden cok mutluyduk ve ne olduysa sonradan aileler arası oluşan iletişimsizlikten dolayı nişanlımla benim kavgalar basladı o dedi benim ailem ben dedim benim ailem.. en son ankstre olaylarımız oldu onun eviinde ankstre vardı ve bizim adetimizde ankastreleri damat tarafı alıyor bende ailesine masraf olmasın diye yeniletmek istemedim. Tabi o arada ailesi benim ailem alsın diye nişanlımı doldururken benim ailemde sürekli kavga ediyoruz nişanlımla diye onun ailesini arayıp ufak bir tartısma yasıyorlar.. sonrasında biz nişanlımla bu durumlardan dolayı hiç anlasamamakla beraber benim kardeslerimle olan wspp grubunu karıstırıp onun ve ailesine ettiğimiz lafları yazısmaları görüyor. sonrasında tabi kıyamet kopuyor. bagırıp cagırıyor ve ailesiyle yüzlesmemi isteyip düğünü iptal etmek istiyor. Tabi ki annesine herseyi yanımda gözümün içine bakarak anlattı ve o kadar kötü hissettim ki kendimi anlatamam hala da cok kötüyüm telefonumu acmak bile istemiyorum kendimi odaya kapattım ve uyumak istiyorum söyleyin sizce ne yapmalıyım... beni rezil etmesine mi yanayım her kosulda yanımda oldugumun adamın gözlerimin içine bakarak benden nefret etmesine mi yanayım düğünüme 2 ay kala bunu yasadıgımamı yanayım siz söyleyin
Arkadaşım, bir şeyin adet olması için uzun yıllar süregelmesi gerekmez mi?bizim adetimizde ankastreleri damat tarafı alıyor
Pardonda biseyi anlamıyorum? İsinize gelince gelenekcisiniz isinize gelmeyince yenilikci. Ozaman olau gelenekse gelinin kaynana ile yasayıp hizmet etmesi de gelenekte var. Cok garip insanlarsınız. Evlenirken onu almak gelenek bunu almak gelenek nedir? Kimin durumu neye yetiyorsa o alınır karsılıklı anlasılır evde sonucta 2 kisi yasayacak dimi? Adamın ailesini Whatsap geyiği yapmısısnız bu hata, o da sizi ailenin önünde rezil atmıs bunda büyük hata.. Allah ikinizi de birbirinizden kurtarmıs.. Gelenekde nisanlanıp ayrılan kız icin de nahos tablo olusuyor, bu kısım da varmı geleneğinizde ? Hani bende nisanlandım, nisan attım ayrıldıkta hic bi zaman gelenek adı altında sunu al bunu alı dayatmadım… yıl 2023öncelikle ben nişanlımın ailesiyle önceden cok mutluyduk ve ne olduysa sonradan aileler arası oluşan iletişimsizlikten dolayı nişanlımla benim kavgalar basladı o dedi benim ailem ben dedim benim ailem.. en son ankstre olaylarımız oldu onun eviinde ankstre vardı ve bizim adetimizde ankastreleri damat tarafı alıyor bende ailesine masraf olmasın diye yeniletmek istemedim. Tabi o arada ailesi benim ailem alsın diye nişanlımı doldururken benim ailemde sürekli kavga ediyoruz nişanlımla diye onun ailesini arayıp ufak bir tartısma yasıyorlar.. sonrasında biz nişanlımla bu durumlardan dolayı hiç anlasamamakla beraber benim kardeslerimle olan wspp grubunu karıstırıp onun ve ailesine ettiğimiz lafları yazısmaları görüyor. sonrasında tabi kıyamet kopuyor. bagırıp cagırıyor ve ailesiyle yüzlesmemi isteyip düğünü iptal etmek istiyor. Tabi ki annesine herseyi yanımda gözümün içine bakarak anlattı ve o kadar kötü hissettim ki kendimi anlatamam hala da cok kötüyüm telefonumu acmak bile istemiyorum kendimi odaya kapattım ve uyumak istiyorum söyleyin sizce ne yapmalıyım... beni rezil etmesine mi yanayım her kosulda yanımda oldugumun adamın gözlerimin içine bakarak benden nefret etmesine mi yanayım düğünüme 2 ay kala bunu yasadıgımamı yanayım siz söyleyin
Aieleler tartışıyor ve bu size yansiyorsa işiniz zor diyeceğim ama yansimakla da kalmamış . Sizin konusmalariniz doğru omayabilir ama ne haddine telefonunuzu karıştırıp bir de sizi annesinin önünde rezil ediyor. Siz onlarin konuşmasını duysanız onlar ne demiştir acaba. Düğününüze isterse 2 gün kalmış olsun köprüden önce son çıkış. İyi değerlendirinöncelikle ben nişanlımın ailesiyle önceden cok mutluyduk ve ne olduysa sonradan aileler arası oluşan iletişimsizlikten dolayı nişanlımla benim kavgalar basladı o dedi benim ailem ben dedim benim ailem.. en son ankstre olaylarımız oldu onun eviinde ankstre vardı ve bizim adetimizde ankastreleri damat tarafı alıyor bende ailesine masraf olmasın diye yeniletmek istemedim. Tabi o arada ailesi benim ailem alsın diye nişanlımı doldururken benim ailemde sürekli kavga ediyoruz nişanlımla diye onun ailesini arayıp ufak bir tartısma yasıyorlar.. sonrasında biz nişanlımla bu durumlardan dolayı hiç anlasamamakla beraber benim kardeslerimle olan wspp grubunu karıstırıp onun ve ailesine ettiğimiz lafları yazısmaları görüyor. sonrasında tabi kıyamet kopuyor. bagırıp cagırıyor ve ailesiyle yüzlesmemi isteyip düğünü iptal etmek istiyor. Tabi ki annesine herseyi yanımda gözümün içine bakarak anlattı ve o kadar kötü hissettim ki kendimi anlatamam hala da cok kötüyüm telefonumu acmak bile istemiyorum kendimi odaya kapattım ve uyumak istiyorum söyleyin sizce ne yapmalıyım... beni rezil etmesine mi yanayım her kosulda yanımda oldugumun adamın gözlerimin içine bakarak benden nefret etmesine mi yanayım düğünüme 2 ay kala bunu yasadıgımamı yanayım siz söyleyin
Pahalilari karsi tarafa almak adettendir.Ankastre kaç yıldır yaygın bir şekilde binalarda var da kimin tarafından alınacağı âdet hâline geldi Allah aşkına?
Allah yüzünü erken gösterdi diye şükret. Bir süre acı çekersin sonra rahatlarsın. Ona mı kaldın ayol. Mahalle karıları gibi dedikoduculuk , ispiyonculuk yapan adam için değmez.öncelikle ben nişanlımın ailesiyle önceden cok mutluyduk ve ne olduysa sonradan aileler arası oluşan iletişimsizlikten dolayı nişanlımla benim kavgalar basladı o dedi benim ailem ben dedim benim ailem.. en son ankstre olaylarımız oldu onun eviinde ankstre vardı ve bizim adetimizde ankastreleri damat tarafı alıyor bende ailesine masraf olmasın diye yeniletmek istemedim. Tabi o arada ailesi benim ailem alsın diye nişanlımı doldururken benim ailemde sürekli kavga ediyoruz nişanlımla diye onun ailesini arayıp ufak bir tartısma yasıyorlar.. sonrasında biz nişanlımla bu durumlardan dolayı hiç anlasamamakla beraber benim kardeslerimle olan wspp grubunu karıstırıp onun ve ailesine ettiğimiz lafları yazısmaları görüyor. sonrasında tabi kıyamet kopuyor. bagırıp cagırıyor ve ailesiyle yüzlesmemi isteyip düğünü iptal etmek istiyor. Tabi ki annesine herseyi yanımda gözümün içine bakarak anlattı ve o kadar kötü hissettim ki kendimi anlatamam hala da cok kötüyüm telefonumu acmak bile istemiyorum kendimi odaya kapattım ve uyumak istiyorum söyleyin sizce ne yapmalıyım... beni rezil etmesine mi yanayım her kosulda yanımda oldugumun adamın gözlerimin içine bakarak benden nefret etmesine mi yanayım düğünüme 2 ay kala bunu yasadıgımamı yanayım siz söyleyin
Ankastreler bile ne zaman erkek tarafı kız tarafı ayrımına uğruyor.bunu ilk defa duydum. Ankastreyi bile adetlerinize nasıl dahil ettiniz? 3 kuruşluk pekte önemi olmayan ankastre için kavga mı edilir? Çalışır karı koca eksiğinizi sonra alırdınız.
Hemen gidip çeyizime ankastre set ekleyeceğim. Böyle bir küçük şeyden ileride sorun yaşamak istemem.![]()
3 harfli marketlerde 3lu set 4.750Ankastreler bile ne zaman erkek tarafı kız tarafı ayrımına uğruyor.bunu ilk defa duydum. Ankastreyi bile adetlerinize nasıl dahil ettiniz? 3 kuruşluk pekte önemi olmayan ankastre için kavga mı edilir? Çalışır karı koca eksiğinizi sonra alırdınız.