- 19 Mayıs 2020
- 47.403
- 212.945
- 598
- Konu Sahibi turuncu1809
-
Kendi konusundan dertli zaten, bu konuya da ikinci hesapla girmişti, fark edilip birleştirildi hesaplar.Bi sana yazsa ben de kişisel algılayacaktım da ters yapan herkese yardırmış kendi konusu gibi
Ha bu kaynanasiyla kayinbabasi kesenize bereket demedi diye triplenen miydi. Son başlığını da kendi için açmışKendi konusundan dertli zaten, bu konuya da ikinci hesapla girmişti, fark edilip birleştirildi hesaplar.
Sizin yasam tarziniz nasil, onlarin ki nasil? Ne fark var ki?Son zaman bende ona sesimi cikardim.Kalbimdekileri buraya yazmaktansa yüzlerine söyledim.Ben eşimi sevdim annesi dedim sustum.Susulmamasi gereken şeylere sustum.Benim ailem ile onların yaşam tarzı farklı.Bundan istememiş.Sebep buymuş.Bu eşimle benim aramda sorun olmadı.Beni de babamı çok dinlemekle suçladı.İlgili şefkatli bir adamdı.Uzerime titrerdi.Ne olduysa inanın sudan sebeplerle bahanelerle evliliğim bitti.
Galiba nurankalar daha kapali evef. Damat izmirliydi sanirim.Ciddi ciddi ayrıldnz mı? Ayrıca fark derken onlarn daha rahat sizin daha dindar olmanızı mı kasetti
Artk damat diil galibaGaliba nurankalar daha kapali evef. Damat izmirliydi sanirim.
Resmi olarak evliler halaArtk damat diil galiba
Dgru didin onu unuttuydum bian hep kavram anlam karmasası yasıyomResmi olarak evliler hala
Savunacak tabi Nur, sen ne sandın? Annesi olmadan o evi kurabilir miydi? O bacayı tüttürebilir mi? Anası elini çekse karnını doyuramaz şimdi. Senin yazdıkların değil bizim yazdıklarımız sıkmıştır onun canını. Oralardan yüzüne vurmuştur.Üyelige sadece iptal et dedi galiba ettim geçen baktım iptal olmamış görüyormusum diye sordu.Seninle ilgili paylaşım yapmıyorum.Bizim ayrılmak için sebeplerimiz aileler kültür çatışması annesinin abartmasi.Hatta eşim eskiden annesini savunmazdi.Ben şikayet etmeye başladıkca savundu.Bende de hatalar oldu.Esimin annesi beni istemediği için kötü davranmış.Sonradan söyledi.Pireyi deve yaptık.Simdi mahkeme gününü bekliyoruz.
Ayy cinselliği bile konustk herif hepisni okumussa skntıSavunacak tabi Nur, sen ne sandın? Annesi olmadan o evi kurabilir miydi? O bacayı tüttürebilir mi? Anası elini çekse karnını doyuramaz şimdi. Senin yazdıkların değil bizim yazdıklarımız sıkmıştır onun canını. Oralardan yüzüne vurmuştur.
Şöyle birşey var.Olayin iç yüzü ilk başta ailem yardım edecek dedi.Birde 3 sene bekle birikimim yok dedi.Sonra ailesi adet ya kız tarafı da yapsin etsin.Bizim.burada erkek tarafı daha çok masraf yapar.Hani sonra sorun olunca şunlar sonrada alınsın dedik.Gene sorunlar bitmedi.Bana kızdı.3 sene bekleseydin param olurdu dedi.Savunacak tabi Nur, sen ne sandın? Annesi olmadan o evi kurabilir miydi? O bacayı tüttürebilir mi? Anası elini çekse karnını doyuramaz şimdi. Senin yazdıkların değil bizim yazdıklarımız sıkmıştır onun canını. Oralardan yüzüne vurmuştur.
E bekleseydin hakkaten. Kaynanaya bagimli olucagina.Şöyle birşey var.Olayin iç yüzü ilk başta ailem yardım edecek dedi.Birde 3 sene bekle birikimim yok dedi.Sonra ailesi adet ya kız tarafı da yapsin etsin.Bizim.burada erkek tarafı daha çok masraf yapar.Hani sonra sorun olunca şunlar sonrada alınsın dedik.Gene sorunlar bitmedi.Bana kızdı.3 sene bekleseydin param olurdu dedi.
Seviyosan bekleŞöyle birşey var.Olayin iç yüzü ilk başta ailem yardım edecek dedi.Birde 3 sene bekle birikimim yok dedi.Sonra ailesi adet ya kız tarafı da yapsin etsin.Bizim.burada erkek tarafı daha çok masraf yapar.Hani sonra sorun olunca şunlar sonrada alınsın dedik.Gene sorunlar bitmedi.Bana kızdı.3 sene bekleseydin param olurdu dedi.
Nuranka deşifre olmuşsun sen şuan da da yazdıklarını okuyacağını biliyorsun değil mi? İşler sarpa sarmasın?Şöyle birşey var.Olayin iç yüzü ilk başta ailem yardım edecek dedi.Birde 3 sene bekle birikimim yok dedi.Sonra ailesi adet ya kız tarafı da yapsin etsin.Bizim.burada erkek tarafı daha çok masraf yapar.Hani sonra sorun olunca şunlar sonrada alınsın dedik.Gene sorunlar bitmedi.Bana kızdı.3 sene bekleseydin param olurdu dedi.
Artık bunların hiçbir önemi yok, yüz yüze bakamayacak hale gelmişsiniz. Sen en iyisi görücü usulü yörenden birini bul. Teyzenin kızlarına özenmekle geçmesin bari ömrün.Şöyle birşey var.Olayin iç yüzü ilk başta ailem yardım edecek dedi.Birde 3 sene bekle birikimim yok dedi.Sonra ailesi adet ya kız tarafı da yapsin etsin.Bizim.burada erkek tarafı daha çok masraf yapar.Hani sonra sorun olunca şunlar sonrada alınsın dedik.Gene sorunlar bitmedi.Bana kızdı.3 sene bekleseydin param olurdu dedi.
Kayınvalide falan çok iyiydi.Seni beğendim istiyorum derdi.Babam fazla muhafazakar gelmiş tanışınca.2 senedir tanıyorum.1 sene nişanlılık diyeyim.Son 6 aydır ipler kopmuştu.E bekleseydin hakkaten. Kaynanaya bagimli olucagina.
Teyzemin kızı 19 yaşında.Teyze kızım yok şuan daha evliyim.Evlilikten de soğudum.Artık bunların hiçbir önemi yok, yüz yüze bakamayacak hale gelmişsiniz. Sen en iyisi görücü usulü yörenden birini bul. Teyzenin kızlarına özenmekle geçmesin bari ömrün.
Detaya girmemeye çalıştım.Yazmicam artikNuranka deşifre olmuşsun sen şuan da da yazdıklarını okuyacağını biliyorsun değil mi? İşler sarpa sarmasın?
Bi ara kuzenlerden falan bahsetmiştin, yatak odalarını bile damat tarafı almış hani. Ona iç geçiriyordun. Ondan dedim. Sen böyle şeylere özenen birisin, içinde kalacak belli ki. Tertemiz yörenden birini bul geç işte.Teyzemin kızı 19 yaşında.Teyze kızım yok şuan daha evliyim.Evlilikten de soğudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?