Nişanlımın ailesiyle yaşadığım durum..

Sizin yasam tarziniz nasil, onlarin ki nasil? Ne fark var ki?

Ciddi ciddi ayrıldnz mı? Ayrıca fark derken onlarn daha rahat sizin daha dindar olmanızı mı kasetti

Savunacak tabi Nur, sen ne sandın? Annesi olmadan o evi kurabilir miydi? O bacayı tüttürebilir mi? Anası elini çekse karnını doyuramaz şimdi. Senin yazdıkların değil bizim yazdıklarımız sıkmıştır onun canını. Oralardan yüzüne vurmuştur.

Ayy cinselliği bile konustk herif hepisni okumussa skntı

Şöyle birşey var.Olayin iç yüzü ilk başta ailem yardım edecek dedi.Birde 3 sene bekle birikimim yok dedi.Sonra ailesi adet ya kız tarafı da yapsin etsin.Bizim.burada erkek tarafı daha çok masraf yapar.Hani sonra sorun olunca şunlar sonrada alınsın dedik.Gene sorunlar bitmedi.Bana kızdı.3 sene bekleseydin param olurdu dedi.

E bekleseydin hakkaten. Kaynanaya bagimli olucagina.

Seviyosan bekle

Nuranka deşifre olmuşsun sen şuan da da yazdıklarını okuyacağını biliyorsun değil mi? İşler sarpa sarmasın?

Artık bunların hiçbir önemi yok, yüz yüze bakamayacak hale gelmişsiniz. Sen en iyisi görücü usulü yörenden birini bul. Teyzenin kızlarına özenmekle geçmesin bari ömrün.

Teyzemin kızı 19 yaşında.Teyze kızım yok şuan daha evliyim.Evlilikten de soğudum.
Bi ara kuzenlerden falan bahsetmiştin, yatak odalarını bile damat tarafı almış hani. Ona iç geçiriyordun. Ondan dedim. Sen böyle şeylere özenen birisin, içinde kalacak belli ki. Tertemiz yörenden birini bul geç işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…