- 18 Şubat 2012
- 1.637
- 755
- 123
Oluyordu canım olmaz mı? Başlarda güç savaşı gibiydi ama ben taviz veremedim; şuan ki halimizi yüzdeye vurarak açıklayayım; eşim çağırmalarının %70 ine bahane uyduruyor(Bahane de değil aslında,çalıştığımız için 2 günümüz var. Planlarımız olabiliyor ya da evde işler oluyor. O kalabalığa karışmak cazip gelmiyor), %20sine katılıyoruz ya da eşim kızımla beraber gidiyor, %10una da kavga ediyoruz "sen niye gelmiyorsun,gitmek zorundayız bak bu önemli dıdımın dıdısı gelmiş" vb.tartışıyoruz.Ben kalabalık bir ortamda büyümediğim için mantıklı gelmiyor bu durumlar. Bayram havası gibi yöresel sofralar,o kalabalık,anlayamadığım sohbetler,tanımadığım insanlar hakkında dedikodular filan ev sahibine nasıl mutluluk veriyor anlayamıyorum. Ben mesela stres olurum ama onlar curcunayı seviyorlar. Herkes birbirine saygı gösterse hallolmayacak bir şey yok aslında
Bende algılayamıyorum hem konuşacak bir şey kalıyor mu ki devamlı beraberler zaten onlar bunlara bunlar onlara... Ee bir de toplanma günleri var ... Ne konuşuyorsunuz yani her gün görüyorsunuz birbirinizi konuşacak neyiniz var ki çok saçma geliyor bana bu... Fazla abartı . Benim de nişanlımla senin gibi olacak büyük ihtimal , bende bahanelere başvurucam ama bahane de sayılmaz pek haftaiçi çalışınca haftasonu evde işler birikiyor temizlik yap , çamaşır ,ütü . İnsan boş vaktinde biraz kocasıyla gezmek ister . Ben neden gireyim o hengamenin içine stress olayım ki...