Nişanlımın anne babası

dahaneler8090100

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
15
2
1
Foruma üye olduğumdan beri bu ilk mesajım. Başka insanların benzer sorunlarını okudum ama kendimi yine de çaresiz hissediyorum. Biz 6 yıllık bi ilişkinin ardindan nisanlandik, nişanlım tek çocuk. Anne babası ona çok düşkün maddi durumları fena degil, modern görünümlü cahil görgüsüz ve kendini beğenmişler. Biz üniversiteden beri ailesiyle görüşüyorduk. Bu buluşmalar sırasında bazen iyilerdi bazen kötü bazen sıcaklardı bazen mesafeli. Biraz da ilk ilişkim yasımın küçük olması cahillik derken her seferinde görüşmeye evlerine ziyarete gitmeye devam ettim. Geriye dönüp bakinca onlarca aşağılanmaya maruz kalmısım tabi. Benim yanimda şaka yollu oğullarına başka kız beğenmeler, ailemi küçük görmeye çalışmalar, okuduğum üniversiteyi begenmemeler. Her seferinde nişanlım beni yanlış anladigima inandirdi ama biz bi süre sonra açıktan açığa anlasamamaya başladık. Nişanlım işe girince ayrı eve çıkmak istedi ben de rahat görüşürüz, ayakları üzerinde durmayı öğrenir diye cesaret verdim. O olaydan sonra eteklerindeki taşları döktüler. Bizi eve çağırdı gitmek istemedim ama nişanlımı da inandırmışlar güzel seyler konusacaklarina zorla da olsa gittik. Babası bana sen ne sıfatla evimize girip çıkıyosun siz sadece arkadaşsınız dedi. Benim oğlum ayrı eve çıkmayı düşünmezdi sen veriyosun bu akli, madem öyle evlenin de ne oldugunuzu bilelim dedi. Ben de küçüğüm daha karşımda kelli felli adam. Benim okulum bitmedi ama daha dedim. İsim yok dedim. İş bulunca bırakacaksin yani bizim oğlanı dedi. Ben o güne kadar anneyi kötü babayı iyi bilirdim ama o gün gördüm ki ikisi de birbirinden beter. Nisanlima olan sonsuz sevgimden her seyi unutmaya çalıştım sonra okulum bitti evlenme teklifi aldim. Ailesi bizi güya kutlama yemegine çıkardı. Babası orda önceden yaptıklarını anlatti. Akrabalarinin düğününde begendigi bi kızı dansa kaldırtmış, yanında çalışan çok begendigi bi kıza gelinim deyip durmuş bizim oglani ayır seni alcam on tane de burma takcam demiş, kız nişanlımın numarasını alıp defalarca aramış. Bunları o gece anlatti bana. Ben ağlamaya baslayinca da sevginizin büyüklüğünü anlatmak için anlattim gelinimsin artık bunlar geçmiş dedi. Nisanlandiktan sonra da durulmadı sular. Her seyimize karıştılar bizi yönetmeye çalıştılar. Nisanlim alışmış ama ben kabullenemedim. Biz yapariz kendimiz çocuk değiliz dedikçe sinir oldular bana. Daha birçok sey yasandı ama bu gece olandan sonra düğüne kadar ne yapcam bilmiyorum. Biz telefonda nisamlimla bi konuda tartışırken sesler yükseldi biraz. O da duymuş. Arkadan geldi evimin huzurunu bozamaz o kız ne bu bağrış çağrış dedi. Aninda kapatti nişanlım telefonu. Sonra evde olaylar çıkmış birbirlerinin üzerine yurumusler. Tut evini git bi an önce
demiş babasi. Nasıl cikcam ben bu isin icinden. Sevgim olmasa bi dakka çekmem bu aileyi ama oğulları benim her seyim. Defalarca özür diledi evlenince görüştürmem seni dedi ama nafile. Gururum çok kırıldı. Aileme de bi kelime anlatamiyorum. Bu konular arkadaşa da anlatilmaz. Ben bu adamla nasıl başa cikcam nasıl ezdirmiycem kendimi. Çok korkuyorum çok

Son düzenleme:
Yürek mi yedin sen?
Aklın varsa kaç kurtul. Aile çirkef nişanlın da beş para etmez. Ne demek kızı arayıp konuşmalar filan...
6 yıllık ilişki onca emek sevgi. Nişanlımın hiç kabahati yok. Bunlar olurken en çok o acı çekti. Hep arada kaldı laf anlatamadı mahcup oldu bana. Mutsuz edecekler beni biliyorum. Ama ayrılırsam tüm hayallerim yaşama amacım seven aşık olan yanım son bulur. Ne yapcam ben. Yok mu ayrılıktan başka çare

Ayrılmazsan çok pişman olacaksın. Öyle bir an gelecek ki o kişiye aşık olup bu durumda olduğun için kendine çok kızacaksın. Allahım nolur zamanı geri alabileyim de bu adam bu aile hiç karşıma çıkmamış gibi yeniden başlayayım diyeceksin. Ama çok geç olablir çünkü artık bir evladın varsa kendinden çok onu düşüneceksin ! Bak bu söylediklerim roman değil tecrübe... Bırak aşk meşk olaylarını. Hayata bir defa geliniyor. Akıllı davran. Sende diyorsun mutsuz olacağım diye. Kendini hiç mi sevmiyorsun?

Foruma üye olduğumdan beri bu ilk mesajım. Başka insanların benzer sorunlarını okudum ama kendimi yine de çaresiz hissediyorum. Biz 6 yıllık bi ilişkinin ardindan nisanlandik, nişanlım tek çocuk. Anne babası ona çok düşkün maddi durumları fena degil, modern görünümlü cahil görgüsüz ve kendini beğenmişler. Biz üniversiteden beri ailesiyle görüşüyorduk. Bu buluşmalar sırasında bazen iyilerdi bazen kötü bazen sıcaklardı bazen mesafeli. Biraz da ilk ilişkim yasımın küçük olması cahillik derken her seferinde görüşmeye evlerine ziyarete gitmeye devam ettim. Geriye dönüp bakinca onlarca aşağılanmaya maruz kalmısım tabi. Benim yanimda şaka yollu oğullarına başka kız beğenmeler, ailemi küçük görmeye çalışmalar, okuduğum üniversiteyi begenmemeler. Her seferinde nişanlım beni yanlış anladigima inandirdi ama biz bi süre sonra açıktan açığa anlasamamaya başladık. Nişanlım işe girince ayrı eve çıkmak istedi ben de rahat görüşürüz, ayakları üzerinde durmayı öğrenir diye cesaret verdim. O olaydan sonra eteklerindeki taşları döktüler. Bizi eve çağırdı gitmek istemedim ama nişanlımı da inandırmışlar güzel seyler konusacaklarina zorla da olsa gittik. Babası bana sen ne sıfatla evimize girip çıkıyosun siz sadece arkadaşsınız dedi. Benim oğlum ayrı eve çıkmayı düşünmezdi sen veriyosun bu akli, madem öyle evlenin de ne oldugunuzu bilelim dedi. Ben de küçüğüm daha karşımda kelli felli adam. Benim okulum bitmedi ama daha dedim. İsim yok dedim. İş bulunca bırakacaksin yani bizim oğlanı dedi. Ben o güne kadar anneyi kötü babayı iyi bilirdim ama o gün gördüm ki ikisi de birbirinden beter. Nisanlima olan sonsuz sevgimden her seyi unutmaya çalıştım sonra okulum bitti evlenme teklifi aldim. Ailesi bizi güya kutlama yemegine çıkardı. Babası orda bana nişanlımı benden ayirmak için yaptıklarını anlatti. Akrabalarinin düğününde begendigi bi kızı zorla dansa kaldırtmış, yanında çalışan çok begendigi bi kıza gelinim deyip durmuş bizim oglani ayır seni alcam on tane de burma takcam demiş, kız nişanlımın numarasını alıp defalarca aramış. Bunları o gece anlatti bana. Ben ağlamaya baslayinca da sevginizin büyüklüğünü anlatmak için anlattim benim başımın tacısın gelinimsin artık bunlar geçmiş dedi. Nisanlandiktan sonra da durulmadı sular. Her seyimize karıştılar bizi yönetmeye çalıştılar. Nisanlim alışmış ama ben kabullenemedim. Biz yapariz kendimiz çocuk değiliz dedikçe sinir oldular bana. Daha birçok sey yasandı ama bu gece olandan sonra düğüne kadar ne yapcam bilmiyorum. Biz telefonda nisamlimla bi konuda tartışırken sesler yükseldi biraz. O da duymuş. Arkadan geldi evimin huzurunu bozamaz o kız ne bu bağrış çağrış ağzına ederim bak onun dedi. Aninda kapatti nişanlım telefonu. Sonra evde olaylar çıkmış birbirlerinin üzerine yurumusler. Tut evini git bi an önce evimde böyle şeylere müsade etmem demiş babasi. Nasıl cikcam ben bu isinden. Sevgim olmasa bi dakka çekmem bu aileyi ama oğulları benim her seyim. O da bana tapiyor. Defalarca özür diledi evlenince görüştürmem seni dedi ama nafile. Gururum çok kırıldı. Aileme de bi kelime anlatamiyorum. Bu konular arkadaşa da anlatilmaz. Ben bu adamla nasıl başa cikcam nasıl ezdirmiycem kendimi. Çok korkuyorum çok
Canım ya bunlar baya baya emek harcamış sizin aranızı bozmak için.evlenince dahice(!)planlar yapıp sizin aranızı bozmaya çalışabilirler.anladığım kadarıyla çok saygısız Bi Adam kp.
Bi bayana küfür edilir mi yaa .bak işte sinirlendim şimdi:KK11:En Büyük KK

Nişanlınız size pek tapıyor gibi değil Nasıl ailesinin sizin için öle konuşmasına izin verir. Siz normal sıradan birimisiniz evleneceği kişiyi böyle ezdiriyorsa şimdiden evlenince ne olur kim bilir. Sizi ayırmak için başka kızlarla telefonda konuşturmuş bunlardan daha önce haberiniz var mıydı yoksa babası anlattığında mı öğrendiniz. Eğer o zaman öğrendiyseniz bence güven sorununuzda olmalı.

Ne olursa olsun kimseninn bana böyle davranmasına izin vermezdim.Ve ayrılırdım.O yüzden sana mantıklı bişeyler söyleyemiyorum bile.Ama herkesin önceliği başka bu yüzden seni yargılayamamda.Mesela bende erkek arkadaşımla çok sinirlenip birbirimize ağza alınmicak laflar ettiğimiz bile oldu. 1. dünya savaşını ikimiz karşı karşıya yaptık geri vitesimde pek yoktur erkek haliyle elimden kendini zor kurtardığı zamanlar bile olmuştur. Başkasına sorarsanız oda bunu çok garipser yanlış bulur.Ama benim için bireysel olarak sorun yaşadığım insan benim sevgilim. Sorun ikimiz arasında benimle onu ilgilendirir.Onu affetmekte gayet kolay benim için.Aynı şekilde oda beni bütün gebertmelerime karşılık kolay affeder mesela.Ama annesinin babasınnın yada herhangi bir arkadaş yada akrabasının benimle bu tarz konuşması benim o ilişkiyi bitirmem demektir. Çünkü bana göre o kişi baba, benimde bir babam var.Onların oğlu onlar için kıymetliyse bende babamın kıymetlisiyim.Erkek arkadaşım dışında kimsenin bana laf söylemesini kabul etmiceğim için katiyyen böyle bir aileye gelin gitmem. Sen de farklı düşünüyor olabilirsin nişanlımın ne suçu var diyor olabilirsin o da farkllı bir bakış açısı.O yüzden bunun kararını vericek olan sensin.Her türlü seviyorum ben nişanlımı onun bi suçu yok evlenicem diyosan, evlendikten sonra kp kv ile görüşmiceksin eşinde senin arkanda olursa zaten sorun yok demektir.

Nişanlınız size pek tapıyor gibi değil Nasıl ailesinin sizin için öle konuşmasına izin verir. Siz normal sıradan birimisiniz evleneceği kişiyi böyle ezdiriyorsa şimdiden evlenince ne olur kim bilir. Sizi ayırmak için başka kızlarla telefonda konuşturmuş bunlardan daha önce haberiniz var mıydı yoksa babası anlattığında mı öğrendiniz. Eğer o zaman öğrendiyseniz bence güven sorununuzda olmalı.
Haberim vardı reddettiğini de biliyordum. Hatta zorla götürüldüğü düğünde zorla dansa kaldırdığı kızı bile biliyordum. Özür diledi kızin hasta dedesi ısrar etti diye kaldırdım sonra da yüzüne bile bakmadım dedi. Ama numarayi babasinin verdigini dansa kaldırmasini babasının istedigini o gün öğrendim. Ben burda her detayı yazamadim zaten çok uzun oldu diye ama. Sevildigimi biliyorum. Hayranlığını aşkını çırpınışini ben biliyorum en iyi. Sorunum onla değil ki zaten. Ailesiyle.

Ne olursa olsun kimseninn bana böyle davranmasına izin vermezdim.Ve ayrılırdım.O yüzden sana mantıklı bişeyler söyleyemiyorum bile.Ama herkesin önceliği başka bu yüzden seni yargılayamamda.Mesela bende erkek arkadaşımla çok sinirlenip birbirimize ağza alınmicak laflar ettiğimiz bile oldu. 1. dünya savaşını ikimiz karşı karşıya yaptık geri vitesimde pek yoktur erkek haliyle elimden kendini zor kurtardığı zamanlar bile olmuştur. Başkasına sorarsanız oda bunu çok garipser yanlış bulur.Ama benim için bireysel olarak sorun yaşadığım insan benim sevgilim. Sorun ikimiz arasında benimle onu ilgilendirir.Onu affetmekte gayet kolay benim için.Aynı şekilde oda beni bütün gebertmelerime karşılık kolay affeder mesela.Ama annesinin babasınnın yada herhangi bir arkadaş yada akrabasının benimle bu tarz konuşması benim o ilişkiyi bitirmem demektir. Çünkü bana göre o kişi baba, benimde bir babam var.Onların oğlu onlar için kıymetliyse bende babamın kıymetlisiyim.Erkek arkadaşım dışında kimsenin bana laf söylemesini kabul etmiceğim için katiyyen böyle bir aileye gelin gitmem. Sen de farklı düşünüyor olabilirsin nişanlımın ne suçu var diyor olabilirsin o da farkllı bir bakış açısı.O yüzden bunun kararını vericek olan sensin.Her türlü seviyorum ben nişanlımı onun bi suçu yok evlenicem diyosan, evlendikten sonra kp kv ile görüşmiceksin eşinde senin arkanda olursa zaten sorun yok demektir.
Ben de izin vermiycem zaten. Benim ailem bana üzeriz diye bi kelime laf etmezken ondaki bu hadsizlik çıldırtıyor beni. Yarın arayip açık açık konusmak istiyorum ama geri dönüşü olmayan bişey yapmış olmaktan korkuyorum. Bi de nişanlım sen bana bırak artık muhatap olmayacaksın dedi. Bunun üzerine böyle bi adim atmali mi bilmiyorum

üzüldüm canım senin adına çok kötü şeyler yaşamışsın daha evlenmeden.Burda birsürü şey okuyoruz senin gibi birsürü hikaye çoğunluk mutsuz sonuçlanıyo çünkü nişanlının annesi ve babası ayrlamazlar ve hep bi sorunun olur keşke vazgeçebilsen yapamıyosan katlanıcaksın başka çaren yok olabildiğince uzak biyerlerden ev tutun hiç olmazsa

Canım ya bunlar baya baya emek harcamış sizin aranızı bozmak için.evlenince dahice(!)planlar yapıp sizin aranızı bozmaya çalışabilirler.anladığım kadarıyla çok saygısız Bi Adam kp.
Bi bayana küfür edilir mi yaa .bak işte sinirlendim şimdi:KK11:En Büyük KK
Çok saygısız evet. Yaşlı başlı adam ama olgunluk yok. Oğlu da muzdarip :(

Haberim vardı reddettiğini de biliyordum. Hatta zorla götürüldüğü düğünde zorla dansa kaldırdığı kızı bile biliyordum. Özür diledi kızin hasta dedesi ısrar etti diye kaldırdım sonra da yüzüne bile bakmadım dedi. Ama numarayi babasinin verdigini dansa kaldırmasini babasının istedigini o gün öğrendim. Ben burda her detayı yazamadim zaten çok uzun oldu diye ama. Sevildigimi biliyorum. Hayranlığını aşkını çırpınışini ben biliyorum en iyi. Sorunum onla değil ki zaten. Ailesiyle.
Ailesinin dedikleri de yenilir yutulur bir şey değil ki. Çok terbiyesizmiş kayınpederin. O kadar lafı kaldırabilceksen eğer nişanlından eminsen evlendikten sonra seni savuncağını biliyorsan sorun yoktur

üzüldüm canım senin adına çok kötü şeyler yaşamışsın daha evlenmeden.Burda birsürü şey okuyoruz senin gibi birsürü hikaye çoğunluk mutsuz sonuçlanıyo çünkü nişanlının annesi ve babası ayrlamazlar ve hep bi sorunun olur keşke vazgeçebilsen yapamıyosan katlanıcaksın başka çaren yok olabildiğince uzak biyerlerden ev tutun hiç olmazsa
Teşekkür ederim mesajin icin. Ayrilamiyorum evet. Denemedim bile deneyemem. Aşktan da öte o bende artık. Benim ailemde onu sevmeyen yok. Efendilikte saygıda sevgide ondan üstününü tanimadim. Anlaşamadığı kimse yok. Kötü huyu yok. İdeal sevgili ideal koca ideal baba. Tek kusuru ailesi. Allahım sabır ver yol göster çıldırcam

Foruma üye olduğumdan beri bu ilk mesajım. Başka insanların benzer sorunlarını okudum ama kendimi yine de çaresiz hissediyorum. Biz 6 yıllık bi ilişkinin ardindan nisanlandik, nişanlım tek çocuk. Anne babası ona çok düşkün maddi durumları fena degil, modern görünümlü cahil görgüsüz ve kendini beğenmişler. Biz üniversiteden beri ailesiyle görüşüyorduk. Bu buluşmalar sırasında bazen iyilerdi bazen kötü bazen sıcaklardı bazen mesafeli. Biraz da ilk ilişkim yasımın küçük olması cahillik derken her seferinde görüşmeye evlerine ziyarete gitmeye devam ettim. Geriye dönüp bakinca onlarca aşağılanmaya maruz kalmısım tabi. Benim yanimda şaka yollu oğullarına başka kız beğenmeler, ailemi küçük görmeye çalışmalar, okuduğum üniversiteyi begenmemeler. Her seferinde nişanlım beni yanlış anladigima inandirdi ama biz bi süre sonra açıktan açığa anlasamamaya başladık. Nişanlım işe girince ayrı eve çıkmak istedi ben de rahat görüşürüz, ayakları üzerinde durmayı öğrenir diye cesaret verdim. O olaydan sonra eteklerindeki taşları döktüler. Bizi eve çağırdı gitmek istemedim ama nişanlımı da inandırmışlar güzel seyler konusacaklarina zorla da olsa gittik. Babası bana sen ne sıfatla evimize girip çıkıyosun siz sadece arkadaşsınız dedi. Benim oğlum ayrı eve çıkmayı düşünmezdi sen veriyosun bu akli, madem öyle evlenin de ne oldugunuzu bilelim dedi. Ben de küçüğüm daha karşımda kelli felli adam. Benim okulum bitmedi ama daha dedim. İsim yok dedim. İş bulunca bırakacaksin yani bizim oğlanı dedi. Ben o güne kadar anneyi kötü babayı iyi bilirdim ama o gün gördüm ki ikisi de birbirinden beter. Nisanlima olan sonsuz sevgimden her seyi unutmaya çalıştım sonra okulum bitti evlenme teklifi aldim. Ailesi bizi güya kutlama yemegine çıkardı. Babası orda bana nişanlımı benden ayirmak için yaptıklarını anlatti. Akrabalarinin düğününde begendigi bi kızı zorla dansa kaldırtmış, yanında çalışan çok begendigi bi kıza gelinim deyip durmuş bizim oglani ayır seni alcam on tane de burma takcam demiş, kız nişanlımın numarasını alıp defalarca aramış. Bunları o gece anlatti bana. Ben ağlamaya baslayinca da sevginizin büyüklüğünü anlatmak için anlattim benim başımın tacısın gelinimsin artık bunlar geçmiş dedi. Nisanlandiktan sonra da durulmadı sular. Her seyimize karıştılar bizi yönetmeye çalıştılar. Nisanlim alışmış ama ben kabullenemedim. Biz yapariz kendimiz çocuk değiliz dedikçe sinir oldular bana. Daha birçok sey yasandı ama bu gece olandan sonra düğüne kadar ne yapcam bilmiyorum. Biz telefonda nisamlimla bi konuda tartışırken sesler yükseldi biraz. O da duymuş. Arkadan geldi evimin huzurunu bozamaz o kız ne bu bağrış çağrış ağzına ederim bak onun dedi. Aninda kapatti nişanlım telefonu. Sonra evde olaylar çıkmış birbirlerinin üzerine yurumusler. Tut evini git bi an önce evimde böyle şeylere müsade etmem demiş babasi. Nasıl cikcam ben bu isin icinden. Sevgim olmasa bi dakka çekmem bu aileyi ama oğulları benim her seyim. O da bana tapıyor. Defalarca özür diledi evlenince görüştürmem seni dedi ama nafile. Gururum çok kırıldı. Aileme de bi kelime anlatamiyorum. Bu konular arkadaşa da anlatilmaz. Ben bu adamla nasıl başa cikcam nasıl ezdirmiycem kendimi. Çok korkuyorum çok
çok zorlanır sın evlenme bence

Back
X