Nişanlımın anneme babama tavrı

Canım ikili ilişkilerde eşlerin birbirinin ailesine duyacagı saygı çok önemli. Nişanlın anlaşılan rahat bir çocuk. Çözüme gelince aynını sende uygula yani ailesine gittiginizde merhaba de otur kalanı kayınvalidene bırak o nasılsa çocugun başının etini yer gelin bi elimizi öpmedi diye:)) Aklı başına gelir.

3 aydır tanıdığın biri ile nasıl nişanlandın :S
Sen de onun ailesine öyle yap aklı başına gelir...

bir erkek ansil giderse öyle gider, benim esimde nisanliyken öyleydi, yok utaniyorum cekiniyorum..simdi 3 sene oldu evli olali ve hala böyle..
yani bunlar hep palavra yalan...ya alisacaksin yada seni eger cok üzüyorsa, ki evlendikden sonra insan dahada üzülüyor, bu isi bitireceksin...

bizde büyüklerin eli öpülür canım bunun utanması olmaz ki :26:asıl nişanlının tavrı hoş değil
şimdiden bu konuda hassasiyetini göter ki evlenincede bu şekilde devam etmesin:97:

baban bi dahaki geldiğinde öpsün diye elini şööyle bi heybetli uzatsın bakalım ne yapacak damat efendi :)
bi ellerini de öpmeyecek mi canım ne tokalaşması iş arkadaşı mı bu

Canım sakın misilleme yapma . Yapıcı olmak zor yıkıcı olmak kolaydır . zaten sen 3 aydır tanıdığın biryle nişanlanarak her türlü zorluğa göğüs germişsin . Eğer çekinmeden söyleyebiliyorsan defalarca söyle yapması gerekenleri yok çekinirim ben ( bana kızar tersler vs ) diyorsan baban koysun ağırlığını . Ama sen misilleme yapma ilerde o düzelir snin annen baban onun yaptıklarını unutur da snn kayınvaliden unutmaz adın çirkef geline çıkar

canım bence dikkat et evlendikten sonra görüşmeyi kesmesin sanki şimdiden ayarlıo gibi uzak durarak bence bu konuyu iyice konuş seninde aynısını yapıcağını söyle

Bence cekiniyordur, yabanci goruyordur, ki boyle hissetmesini hakli buluyorum. Seni bile 3 aydir taniyorsa, aileni ne zamandir taniyor? Ben bir insani bile 3 ayda taniyabilecegime inanmazken, birine bu kadar kisa surede anne-baba denilebilecegini, o sekilde davranilabilecegini hic kolay bulmuyorum. Su da var tabii, zaman ne olursa olsun herseyin bir agirligi vardir. Artik sizin aileye girdiyse ona gore davranacak, artik ailene karsi sorunlu oldugunu bilecek. O konuda haklisin, el opmesi gerekir bence, ya da en azindan bu kadar yabanci durmamasi gerekir. Sen bir ara soylersin, boyle davranmasina uzuldugunu, anne-babanin ondan biraz daha yakinlik bekledigini anlatirsin.
Sakin kisasa kisas gidip de onun ailesine aynisini yapma. Bunun evliligi var, bir omur ailesinin yuzune bakacaksin, bosu bosuna huzursuzluk cikarir misilleme davranislar. Nisanlini uyarirsin, duzeltir davranisini. Sorun cozulur.

Bazı arkadaşlar sende aynısını onun ailesine yap demiş, bence bu şekilde davranman durumu kötüye götürmekten başka birşey değildir. 3 ay çok kısa bir zaman bazı şeyler zaman içinde olacak bunun içinde anne babana büyük rol düşüyor. Ben nişanlılık döneminde uzun süre eşimin anne babasın anne baba diyememiştim onlar bana yakınlık gösterdikleri için bunu hissedip söylemeye başlamıştım. Nişanlınıza bunu sürekli başına kakar şekilde söylemeyin ters etki yapıp ailenizden daha fazla uzaklaşmasın.

bence sen birazdaha sabret daha yeni 3 ay lık nişanlısınız sonuçta yeni bi ailenin içine giriyo utangaçdır.belkide sıkılıoda olabilir.zamanla geçer ama sne bence onun ailesine aynı şekilde davranma sorun çıkabilr ailesine öle davrandığında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…