nişanlımın annesi bizi ayırmak istiyor ve amacına ulaştı belkide çok kötüyüm

meldaela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
619
1
0
İstanbul
yazmıştım yine kimlikte yaşım 82 doğumlu yazıyor ama asıl yaşım 24 diye..ama nişanlımın annesi bunu inanılmaz sorun yapmıştı..3 gün önce annesiyle annem karşılaştı yine bize ne hakaretler,ne suçlamalar..evinden kovmaktan beter etti bizi..3 gündür nişanlımada evde huzur vermiyormuş..senin gibi evledim yok,ben dinlemiyorsun,o aile seni mahvedecek,nasıl güveneceksin,inş mutlu olamaz sürünürsün diye hakaretler ediyormuş..nişanlım en son akşam 8 gibi aradı ve evde yine tartışma var diye kapattı..o andan belli ne gece nede şu saate kadar aramadı..benim sesimi duymadan uyumaz,aramadan duramazdı..sanırım annesi amacına ulaşıyor bizi ayırmak için nişanlımı yıldırac ak snunda ve beni aramadığından belliki nşanlımda pes etti çok kötüyüm kızlar..hayallerim,umutlarım,herşeyim yerle bir olmak üzere..yaa sadece bir yaş mevzusu yüzünden bunları hak ediyrmuyum ben yaa

canım sen 82li de olsan 82li olmayıp nüfusunda da öyle yazıyor olsa yaşadığın yılların ve yaşının arkasında dur.

50 yaşında değilsin ya neyi abartıyorlar? seven insan hiçbir şeyi duymaz gider sevdiğini alır. bahane isteyen insan da kaşına gözüne yaşına takılır.

bence arayacaktır, umutsuz olma.

cnm kadın bana takmış kafayı başından belli istemiyor bahane yapıyor bunu..ne hakaretler duydum bir bilseniz..nişanlımla düğün salonunu tuttuk,eşyaları aldık,hayallerimiz var ama annesi istemiyor..ya o ya ben diyrmuş..nişanlım akşam evdeyken,hep sesi berbat durumda arıyor beni..dünden bellide aramıyor..aramadan duramazdı beni..

Ya peki nişanlınla buluşsan güzelce konuşsan,çünkü senin terettüdde olduğunu farkettim yani beni terkmi edecek annesi yüzünden yoksa kalacakmı diye emin değilsin,buluş açıkca bunu sor en azından bu stresten kurtulursun.Onun görüşlerini bi al bakalım.Annesinin bahane ettiği kesin ama tavsiyem hiç yüz göz olma niyeti belli çünkü.Allah yardımcın olsun sıkıntılı bi durum.

sırf kendi bencillikleri yüzünden, çocuklarını mutsuz etmek nasıl anneliktir anlamıyorum gerçekten!
neymiş yaşı öyleymiş böyleymiş saçma saçma bahaneler..
napıcaksın oğlunu alıp koynuna ömür boyu onunlamı yaşıcaksın e be kadın..

gerçi tek taraflı dinliyoruz. sen kayınvalideye saygısızlık falan yaptınmı hiç? yoksa bişey yaptında o da ona mı taktı bunu bahane ediyor?

nişanlımda çok iyi bir insan beni kırmıyor elinden geldiği kadar ve üzmeyeceğini düşünüyrum..iyi bir eş ve baba olacağına eminim..aşk yok ama artık yaşım 27 ve istediğim tekşey huzurlu bir yuva ve anne olmak..ancak nişanlım biraz takıntılı yanii bir şaka bile yapsan,ciddiye alır,alıngan ve bir erkeğe göre aşırı hassas..4 gün önce izinliydi beni eve almaya geldi annemin yanında sürekli yaptığı bir şeyi yaptı yine..bir konu oldu annemle aralarında benden için (ama sevgi bana öyle söylememişti yalan söyledi demekki bana )diye kelime kullanınca sesimi yüksettim istemeden farkında olmadan( neden yalan söyleyeyim sana diye)çünkü normalde takıntılı ve şüpheci olduğu için yalan kelimesi ve benii yanyana koyması ki;annemin yanında söylemesi sinirlendirmişti beni.bende ani tepki göstermiştim..sonrasında konu kapandı özür diledim sesimi yüksettiğim için o gün güzel biitti güzeldi herşey ama ertesi ünden itibaren bana öylesine soğuk ve mesafeli olmaya başladıki,sanki zorla arıyor ve benimle değilde bir yabancıyla konuşuyor gibiydi..dün dayanamadım ve sordum bana kızdın ama sebebini bilmiyorum neden dedim..??

Burada da yaşım 27 yazmışsın...
Gerçi yaşının kaç olduğu önemli değil, akıl yaşta değil baştadır sonuçta.
Ama belliki kadında kendine bahane bulmuş, hakkınızda hayırlısı olsun...

cnm konuşuyorum devamlı,oda annesine karşı çıkıyor ama kadın evde huzur vermiyor,sürekli beddualar filan..ama yinede nişanlımın bunlardan yılacağını,pes edeceğini düşünmedende edemiyorum.sonuçta aynı evdeler ve girer beynine bir şekilde

ben hayatımda böyle saçma şey duymadım.
ya eksik anlatıyorsun ya anne ruh hastası..

cnm eksik anlattığım şu;bize anneme ve bana sarfettiği hakaretler eksik olan..buna karşı biz yine alttan aldık..ama nişanlımın babası ve anneannesi itiraf etti bize anneannesi kızım hasta ilaç kullanıyor ciddiye almayın dedi..hasta yanii

kesinlikle cnm o kadar içim içimi yiyorki..yaa ben ne yaptım annesine,ailem ve ben el üstünde tuttuk ben saygıda kusur etmedim hak etmedim bunları

O sizi istemiyor acıkcası yas mevzusu gibi basit birseyden dolayı oldugunu sanmıyorum.
Yani sadece bunu bahane olarak öne sürmüs.
O aile seni mahfeder falan ne demek neyinizi görmüs ki?
Nisanlınız bunu neye istinaden söylüyorsun dememis mi annesine?
Sanırım her kıskanc kaynananın davrandıgı gibi davranıyor .

Ah şu erkek annelerini anlamıyorum ya.Madem cocugun bir kız sevmiş neden kara calı gibi aralarına girersinki
Cok zor bir durum seninkisi gercekten ama bu kadın evlensenizde size rahat vermez.Baksana kendi ogluna bile yapmadıgını bırakmamış kimbilir size neler yapar

ben hayatımda böyle saçma şey duymadım.
ya eksik anlatıyorsun ya anne ruh hastası..

al bendende okadar bende aynen sen gibi düşünüyorum arkadaş eksik anlatıyo yani bana hiç mantıklı gelmedi tabi kadın gerçekten dediğin gibi ruh haatası değilse??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…