nişanlımın annesi bizi ayırmak istiyor ve amacına ulaştı belkide çok kötüyüm

canım bize söylemesi kolay geliyor ama durumunun ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum. ama inan bana bu kadın size ömür boyu rahat vermez. ayrıca ailen iyi dayanmış o kadar hakarete falan. benim ailem olsa çoktan birbirimize girmiştik. herşeyden önce sevdiğim insanın annesi bile olsa benim aileme tek kötü laf söyletmem. Nişanlım ağzını kapattıramıyorsa da ben kapatırım.senin ailen layık mı öyle bir kadın tarafından hakarete uğramaya? nasıl katlanabiliyorsun ki... nişanlın gerektiğinde annesi susturabilmeli ve bir dur diyebilmeli. şimdi susturamıyorsa siz evlenince de susturamayacak demektir ve bu da kesinlikle sizin aranızı açacak. ne olursa olsun şimdiden bu kadar alttan alırsan ileride bu kadın seni ve aileni iyice altına alacaktır. çok dikkatli ol ve bence nişanlın susturamıyorsa da yolları ayırmaya hazırla kendini. inan bana ailenin ve senin bu kadar üzülmenden ve ömür boyu mutsuz olmandansa böylesi daha iyi olur.

hem eşyaları hem de düğün tarihi alındı cnm..3 nisan ama sanırım ogün ben gelinlik giyemeyeceğim annesinin sayesinde..nişanlım anlattığı kadarı ile,rest çekmiş bu konuyu açma demiş bu kezde ağlamaya başlamış..intihar etmesinden korkuyoum diyor nişanlım..yaa inanamıyorum yaşadıklarıma kabus gibi..şimdi bana üzülme diyor ama ne olucak bilemiyorum..

cnm bende bundan bahsediyorum tükenmek...
annesinin bu tavırları aranızda kavgalara huzursuzluklara sebep olucak gibime geliyo ama nişanlın yanında olursa annesine dur demesine bilirse sende biraz rahat edebilirsin..hakkında hayırlısı ne diyim cnm..allah islah etsin annesini onunda kızı yokmu peki..gerçi olsa neolr kendi kızlarının başına böle bişiy gelmiceğini zannederler hep

kadın kimsenin lafından anlamıyor cnm kimsenin..herkesi bıktırmış..nişanlımın babası tekrar anneannesi hepsi bizi odaya çekip söylediler o hasta diye..ama zaten herşeyi burnumdan getirdi benimde..aileme değil bana hakaret ediyor cnm aileme de hakaret etmesin bir zahmet..zaten bana söyleyebileceği en ağır sözlri söyledi..herkesin söylediği o kadın hasta tek mazeretleri bu..

kızı yok cnm 2 oğlu var..ama çok günahımı aldı nasıl hesap verecek..üstelik ben babasız büyüdüm..yazık gnah değilmi bana yaa..nişanlım evlenince gitmeyiz diye ama evlenmemize fırsat vermeyeck bunun içinde çırpınıyor..

oooo ahh be canım hoca nikahını resmiden sonra yapsaydınız. biliyosun dini nikahda pat dedimmi ayrılırmıyo kayınvaliden bunu bilipde bu tavrı gösteriyo acilen bakırköy e götürün bence :) anlam veremiyorum böylelerine oğlunun mutluluğu onları neden tatmin etmiyo mutlu etmez. daha güzel bişey varmıdır onlar için hayatta şuanki mutsuz depresif halindenmi memnun. canım abisinin boşanmasından acaba kayınvalidenin parmağı varmı eşinede sana davrandığı gibimi davrandı acaba?

cnm hep bize eski gelinini atıyordu ve neler söylüyordu..1 ayda ayrılmış oğlu eşinden ama kesinlikle annesinin parmağı değil tüm varlığı bitme sebebi olmuş anladımki..yaa herkes kötü bu kadınmı iyi yani..az önce aradı nişanlım ve evde yemek bile yiyememiş cnm düşünebiliyormusun..bu ne zamana kadar böyle gidecek..hergün kavga kıyamet..

Allah yardımcın olsun canım işin gercekten cok zor...bende nişanlı biri olarak seni anlamaya çalısıyorum...siz birbirinize kenetlenip annesinn laflarına aldırış etmiceksiniz.anlamışsın artık nasıl bir karakter olduğunu...

ya ne diyim cnm..hayırlısı neyse o olsun...yani o kadar iyi anlaıyorum ki....benim evliliğimde kaynana yüzünden bitti...1 senelik evli bile değildim...

cnm kenetlenmeye çalışıyoruz ama nişanlım evde yemek bile yiyemiyor..her an bağırış çağırış evde huzur yok diyor..nisan düğün tarihi ve yaklaştıkça çırpınmaları artıyor..benim korkum ise nişanlımın benden vazgeçmesi..

ya ne diyim cnm..hayırlısı neyse o olsun...yani o kadar iyi anlaıyorum ki....benim evliliğimde kaynana yüzünden bitti...1 senelik evli bile değildim...

anlayamıyorum gerçekten nasıl insan bunlar..benimki düğün olmaması için ayırmak için diretiyor,sizinki resmen yuva yıkıyor..pes yaa bunlar insan olamaz..bu kadar kötü olunmaz artık..anne sıfatı çirkinleşiyor böyle insanlarla..

Bunları Taksim Meydanına asacaksın ibret-i Alem olsun die..

Ya burda herkes yardım etmek istiyo biliyorsun aklıma bişey geldi saçma biraz ama şimdilik nişanlın numara yapsa annesine karşı,o belliki düğün tarihi yaklaştıkça deliriyo,oğlunu kıskanıyo,hani evlenmicez demesin tabi çünkü akrabalara felan gider laf,ne biliyim tamam annem sus bende pek istemiyorum havalarına girse bu ayı saymassak 3 ay kalmış oyalamaya çalışsa bi şekilde intahar düşüncesindende kurtulursunuz.evlendikten sonrada resti sen çekersin sen görüş ama ben görüşmeyeceğim diye,onunda yapabileceği hiçbişey kalmaz uzaktan sataşmak dışında.ne de olsa evin ayrı.
ya anlamıyorum cidden yani hadi seni istemiyo oğlunudamı düşünmüyo hadi sevgiden anlamıyo belli,eşyalarımız herşeyimiz hazır diyosun masraflarınızı emeklerinizide mi düşünmüyor? Deli.

cnm düğün salon bile tutuldu düşün artık..nişanlımdada suç buluyorum cnm dün kendisine tepki gösterdim yeter artık beni sahiplen diye..annesi benden kanıt istiyormuş yaşım gerçekten 24 olduğuna dair..yaa evlenincede benden çocuk olunca DNA testi bile ister bu kadın..nişanlımada anlatmaya çalışıyorum.her zaman bişey çıkaracak bişey sunacak bize..şimdide düğünü hazirana erteleyin diyormuş..yaa takıntısı bitmiyorki.nişanlım numara filan yapamaz cnm..oda erkek olup sahiplensin istiyorum ama annesinden etkileniyor işte.aynı evin içindeler ve beynine girecek en sonunda..

Kadının ya akli dengesi yerinde degil yada başka bir kızla evlendirmek istiyor oglunu.Ben olsam nişanlımı alır kadınla yüz yüze konuşurdum asabınızı bozmamaya çalışarak.
''Bakın annecigim biz birbirimizi seviyoruz bir yuva kuralım istiyoruz.Beni gelininiz degil bir kızınız olarak kabul edin'' tarzında cümleler kurarak.İşi ne kadar imkansız görünsede hal yola koymaya çalışırdım herhalde.Ve sizi ''Hakikaten ama bahaneyle degil'' neden istemedigini anlamaya calışırdım.
Ama kadın hakaten ısrarından şaşmıyorsa evliliğiniz için gelecek beklemek çok zor

canımbenim bunları hiç kafana takma salla gitsin .......yaş bence bahane kadının başka takıntısı vardır ben eşimden nüfusa göre 4 yaş büyük görünüyorum hım öyle değilde gerçektende büyük olsam yine eşimi seçerdim kim ne derse desin anası babası bacısı her kimse yorum yapan istemeyen ablam öldüğünde kimliğini öldü diye nüfusa bildirmemişler ben doğduğumda bana kullanmışlar kayınvaldemler gördü yüzüme sölemeselerde her laflarının arasında lafı çakıyolar ama inan ben duymuyorum istediklerini sölesinler umrumda değil ben eşimi seviyorum oda beni şuan 2 aylık dünyalar tatlısı birde aşkımızın meyvesi var konuşsun dursunlar güçleri yetiyorsa ayırsınlar hadi hiç kafana takma aşkın için sevdiğin insan için mutluluğunuz için mücadele et bak gör kazanacaksın ...daha sonra arkanı dönüp baktığında boşa üzüldüğünü görceksin gülüp geçceksin bunlara çok öpüyorum seni mücadeleye devammmmmmmmmmmmmmmmmmm kıskanç kaynanalar allah sizi bildiği gibi yapsın

cnm zaten hastanede yatmış ve intihar etmiş daha önce..annemle ben evlerine gittik ve kadın da bir surat anlatamam..annemle tartıştılar.kanıt istiyormuşmuş..belge ile yaşım 24 olduğuna dair..yaa hayatım byunca bu kadın benden hep kanıt isteyecek demekki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…