iyi de sen doğmadan mı yazdırmıslar senı kimliğe nasıl olmuş bu iş
canımbenim bunları hiç kafana takma salla gitsin .......yaş bence bahane kadının başka takıntısı vardır ben eşimden nüfusa göre 4 yaş büyük görünüyorum hım öyle değilde gerçektende büyük olsam yine eşimi seçerdim kim ne derse desin anası babası bacısı her kimse yorum yapan istemeyen ablam öldüğünde kimliğini öldü diye nüfusa bildirmemişler ben doğduğumda bana kullanmışlar kayınvaldemler gördü yüzüme sölemeselerde her laflarının arasında lafı çakıyolar ama inan ben duymuyorum istediklerini sölesinler umrumda değil ben eşimi seviyorum oda beni şuan 2 aylık dünyalar tatlısı birde aşkımızın meyvesi var konuşsun dursunlar güçleri yetiyorsa ayırsınlar hadi hiç kafana takma aşkın için sevdiğin insan için mutluluğunuz için mücadele et bak gör kazanacaksın ...daha sonra arkanı dönüp baktığında boşa üzüldüğünü görceksin gülüp geçceksin bunlara çok öpüyorum seni mücadeleye devammmmmmmmmmmmmmmmmmm kıskanç kaynanalar allah sizi bildiği gibi yapsın
arkadaşım yşadıkların çok kötü şeyler.nişanlında arkanda olmamış.seni savunmamış bile.bence nişanlında senin dediğin gibi hareket etmiyor.belkide zaamnala onunda fikri değişebilir.anneside olsa insan sevdiğine bu kadar hakaret ettirmez.yanında olur.annesinde evleneceğini adam gibi söyler.kız çocuğumu nişanlın sanki.ailesine bile rest çekebilir.erkek gibi hareket etmeli.
kaynana katıldığım tek konu acele ettiğinizi düşünüyorum.3 ay arkadaşlık 3 ay sonra nişan.çok erken değil mi.1 yıl falan geçseydi keşke.yaşlarınızda küçük.bu acele niye.birbirinizi iyice tanısaydınız.açıkcası oğlum 3 ay içinde tanıştığı bir kızza evlenmek istese ben biraz daha birbirinizi tanıyın derdim.kafamda benimde pürüzler olurdu.evlilik için 3-6 ay çok kısa değil mi.kaynananda biraz erteleyin diyormuş.belkid kadın oğlunun duygularından emin değil.seni gerçekten sevdiğine ve tanıdığına inanmıyor.nişanlında senin yanında olmayınca iyice emin oluyor olabilir.şuda varki hiç kimsenin kimseyede hakaret hakkı yok.seni üzmüş.yazık değil mi sana.duygularınla oynuyorlar.ben nişanlınada çok kızdım.oda seninle olmadığı için annesinden bile suçlu.insan sevdiğinin yanında dağ gibi durmalı.bence iyi düşün.bu adamdan ne köy olur ne kasaba.evlenip mutsuz olacağına şimdi mutsuz ol.
cnm düğün salon bile tutuldu düşün artık..nişanlımdada suç buluyorum cnm dün kendisine tepki gösterdim yeter artık beni sahiplen diye..annesi benden kanıt istiyormuş yaşım gerçekten 24 olduğuna dair..yaa evlenincede benden çocuk olunca DNA testi bile ister bu kadın..nişanlımada anlatmaya çalışıyorum.her zaman bişey çıkaracak bişey sunacak bize..şimdide düğünü hazirana erteleyin diyormuş..yaa takıntısı bitmiyorki.nişanlım numara filan yapamaz cnm..oda erkek olup sahiplensin istiyorum ama annesinden etkileniyor işte.aynı evin içindeler ve beynine girecek en sonunda..[
Haklısın iş nişanlında bitiyor.
ben bu konu için daha önce de yorumlarda bulunmuştum ama olayın seyiri değişti galiba..
imam nikahı falan çıkmış ortaya anlayamadığım bişi var sen nasıl buna razı geldin anlamadım ve bişeyi daha anlamıyorum benim eşim değil peri padişahının oğluda olsa onun annesi bana hakaret ediyosa eğer anneside kendiside benim için biyerden sonra biter yani..bu böle..neden çekiyim ki psikolojim buna dayanmaz bikere..
ve sana daha önce yazdıklarımda nişanlın annesine dur demeli demiştim ve sen annesiyle tartıştığını ve kendisininde çaresiz olduğunu annesinin hasta olduğunu ve intihar etmesinden korktuğunu sölemiştim ben şuandan sonra bu sölediklerini pek mantıklı bulmuyorum..
bana katılan varmı bilmiyorum ama herkezin aklı var ya bazı şeyler oturmuyo bana mantıklı gelmiyo gerçekten...
neden imam nikahlısın nişanlınla? acelen neydi?
"bir yıl flört etseydiniz" derken kayınvalide adayın başka şeyler kastediyor gibi görünüyor.
bence sorun imam nikahınızda ve sen sürekli saygıda kusur etmedim diyorsun. alakasız.
allah yardımcın olsun.yaşadıkların çok üzücü.
cnm eşyalarmız alındı,düğün tarihi belli sırf böyle saçma bir sebepten dolayı herşeyi yakıp yıkmak ne kadar doğru ne kadar yalnış bilemiyorum..3 gündür yine uyku bile uyuyamıyorum..
canim bir gelisme varmi? :26:
canım onun için de çok zor bir durum.. biraz olsun bende de var böyle bir durum, taraflar farklı sadece iş çirkinleşmedi henüz..İkiniz de çok zor durumdasınız çok yıpranıyorsunuz. Herkes bir yerlerden bir şeyler söylüyor. İnsan belli bir süre sonra neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt edememeye başlıyor, sağlıklı düşünemiyor. Böyle zamanlarda tereddüt edebilirsiniz tabiki..Ama görünüşe bakılırsa evlenmeniz kurtuluş değil..Sizi yine de rahat bırakmayacak gibi. Nişanlın tam olarak annesiyle bağları koparmadığı sürece sorun bir şekilde devam eder. Kimsenin de kimseye annenden kop demeye de hakkı yok maalesef.. Sakin bir şekilde düşünmeye çalış olaylardan sıyrılıp biliyorum çok zor..Allah yardımcın olsun ne deyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?