nişanlımın annesi bizi ayırmak istiyor ve amacına ulaştı belkide çok kötüyüm

iyi de sen doğmadan mı yazdırmıslar senı kimliğe nasıl olmuş bu iş

annem bizim velayetimizi babam alır diye ablmla beni büyük yazdırmış cnm..baba tarafıda küçük yaşta evlendirir diye korkmuş.reşit olmamızı istemiş erkenden.ama kadın bunun ardından neler çıkardı neler..

cnm seninle aynı şeyleri yaşıyorum öyleyse ama umarım bende senin gibi mutlu sona ulaşırım..çünkü kadın bizi ayırmak derdinde.takmış kafayı bana..nişanlım evde yemek bile yiyemeyecek durumda.kafasına girecek ve nişanlım pes edecek olursa,bu kadına insan denebilirmi..yaa o kadarda saygılı davrandım şimidye kadar..ne kadar üzüldüğümü anlatamam yüzüme bakıyorum tanınmaz halde üzüntüden cnm.eşyalarmızı bile aldık ama hiç hevesim kalmadı hiçbişeye..

arkadaşım yşadıkların çok kötü şeyler.nişanlında arkanda olmamış.seni savunmamış bile.bence nişanlında senin dediğin gibi hareket etmiyor.belkide zaamnala onunda fikri değişebilir.anneside olsa insan sevdiğine bu kadar hakaret ettirmez.yanında olur.annesinde evleneceğini adam gibi söyler.kız çocuğumu nişanlın sanki.ailesine bile rest çekebilir.erkek gibi hareket etmeli.
kaynana katıldığım tek konu acele ettiğinizi düşünüyorum.3 ay arkadaşlık 3 ay sonra nişan.çok erken değil mi.1 yıl falan geçseydi keşke.yaşlarınızda küçük.bu acele niye.birbirinizi iyice tanısaydınız.açıkcası oğlum 3 ay içinde tanıştığı bir kızza evlenmek istese ben biraz daha birbirinizi tanıyın derdim.kafamda benimde pürüzler olurdu.evlilik için 3-6 ay çok kısa değil mi.kaynananda biraz erteleyin diyormuş.belkid kadın oğlunun duygularından emin değil.seni gerçekten sevdiğine ve tanıdığına inanmıyor.nişanlında senin yanında olmayınca iyice emin oluyor olabilir.şuda varki hiç kimsenin kimseyede hakaret hakkı yok.seni üzmüş.yazık değil mi sana.duygularınla oynuyorlar.ben nişanlınada çok kızdım.oda seninle olmadığı için annesinden bile suçlu.insan sevdiğinin yanında dağ gibi durmalı.bence iyi düşün.bu adamdan ne köy olur ne kasaba.evlenip mutsuz olacağına şimdi mutsuz ol.

cnm o kadar çok örnek varki karşımda,4 yıl flört edip ayrılanlar,vs vs gibi..hem görücü usulü evlilikler bile uzatılmıyorki biz toplam 9 ay süreyi normal bulduk..yaşımız flört edeck yaşta değilki.cnm bende nişanlıma çk kızıyorum ama oda ben senin tarafında olduğum için,annemle konuşmuyoruz şu an,sofraya bana tabak bile getirmiyor diyor..ben işimi bile bıraktım nişanlım istemediği için,tüm kapılarımı kapattım.annesinin sözünden etkilenecek olursa zaten haklısın bana ne eş,nede çocuğuma baba olamaz..ama içimdeki huzursuzluk öldürüyor beni..akşam olupta eve gittiğinde acaba şu an evlerinde neler oluyor diye huzursuz oluyrum..off çıldırmak üzereyim

neden imam nikahlısın nişanlınla? acelen neydi?

"bir yıl flört etseydiniz" derken kayınvalide adayın başka şeyler kastediyor gibi görünüyor.
bence sorun imam nikahınızda ve sen sürekli saygıda kusur etmedim diyorsun. alakasız.

ben bu konu için daha önce de yorumlarda bulunmuştum ama olayın seyiri değişti galiba..
imam nikahı falan çıkmış ortaya anlayamadığım bişi var sen nasıl buna razı geldin anlamadım ve bişeyi daha anlamıyorum benim eşim değil peri padişahının oğluda olsa onun annesi bana hakaret ediyosa eğer anneside kendiside benim için biyerden sonra biter yani..bu böle..neden çekiyim ki psikolojim buna dayanmaz bikere..
ve sana daha önce yazdıklarımda nişanlın annesine dur demeli demiştim ve sen annesiyle tartıştığını ve kendisininde çaresiz olduğunu annesinin hasta olduğunu ve intihar etmesinden korktuğunu sölemiştim ben şuandan sonra bu sölediklerini pek mantıklı bulmuyorum..
bana katılan varmı bilmiyorum ama herkezin aklı var ya bazı şeyler oturmuyo bana mantıklı gelmiyo gerçekten...

cnm mantıklı olmayan nedr anlamıyorum..imam nikahı nişan olurken yapmak onların adetiymiş..onla istedikleri için yaptık.evet annesinin sağlık problemi var buda belli bişey..haklısın tüm hakaretleri yutttum ben da nişanlımı sevdiğim ve kuracağımız yuvayı kimsenin bozmaması içindi..nşanlımın annesi beni istemiyor en ufak bişeyden bahane çıkarıyr..tüm olay bu...yaa bu kadın benden için nişanlıma,aslan burcu lider burç seni mutlu edemez evde senin sözün geçmez evlenince diye burçlara göre yorum yapan bir insan..bundan daha ötesimi var??

cnm imam nikahıyla alakalı bir konu yokki,bizim srunumuz bu değil..benim imam nikahlı olduğumuzu belirtme sebebim,annesi günahıma giriyor biz ALLAH katında evliyiz bakımndan bahsetttim..saygıda kusur etmediğim için,hatta tam tersi çok iyi davrandığım,elimden geldiğinden fazla saygılı davrandığım için bu yaşadıklarımı ve bana yaşattıklarını hazmedemiyorum..

yas bahanedir canim allah kolaylik versin ve hakkinda hayirlisi olsun iyi yapicam diyede kendini harap etme ama yani hele bunlari atlatalim ile sorun cözülücek gibi görünmüyor ileride huzursuzluk cikar evlenseniz dahi üzülerek söylüyorum eger anne istemiyorsa ne yapip edip sonucuna ulasir istisnalarda vardir tabi :26: Hersey gönlünce olsun

canım benim sana tavsiyem evli biri olarak eğerki ailede en büyük etkenlerden biri olan anne istemiyor ise ve bunu çoook çokk açık bir şekilde bu şekilde sana gösteriyor ise evlenme ve mümkünse sende gururunu bu kadar ayaklar altına alma ailende sen istediğin için onların karşısında ezilmesine izin verme sen üzülme diye belki bişey diyemiyorlardır ama bugün bunu yapan yarın farklımı olucak zannediyorsun inan bana dahada kötü olucak şimdi yanında değil bukadar canın sıkılıyor evlendiğinizde eşinle annesi yüzünden atıştığınızda daha çok moralin bozulacak ve bigün keşke evlenmeseydim diyeceksin o yüzden yol yakınken dön mutlu olamazsın bu şimdiden belli ((

cnm eşyalarmız alındı,düğün tarihi belli sırf böyle saçma bir sebepten dolayı herşeyi yakıp yıkmak ne kadar doğru ne kadar yalnış bilemiyorum..3 gündür yine uyku bile uyuyamıyorum..

sacma sebebmi?Cok ciddi büyük bir sorun canim olmazsa olmazlardan evliligin temeli ve sizin huzurunuz sözkonusu :83:

canim bir gelisme varmi? :26:

cnm annesiyle arası çok kötüydü yemek için tabak filan getirmiyor benim için,ütümü bile yapmıyor diyordu ama birkaç gündür konuşuyorlarmış.biraz düzelmiş araları..ama halen istenmeyen gelinim ne yazıkki..bugün nşanlım yine arkadaşıyla konuşmuş arkadaşı yine etkilemiş onu.güya benim için annesini kırmamalıymış...bende kim ne söylerse sen etkileniyorsun,en iyisi biz düğünü hazirana erteleyelim,kafandaki soru işaretleri gider belki o zamana kadar dedim ve nisanda olacak düğün özür dilerim seni kırdıysam dedi knu kapandı ama bilmiyorum cnm byle ne olacak..nişanlım herkesin lafından sözünden etkileniyor şimdilik olaylar bu şeklde..

canım onun için de çok zor bir durum.. biraz olsun bende de var böyle bir durum, taraflar farklı sadece iş çirkinleşmedi henüz..İkiniz de çok zor durumdasınız çok yıpranıyorsunuz. Herkes bir yerlerden bir şeyler söylüyor. İnsan belli bir süre sonra neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt edememeye başlıyor, sağlıklı düşünemiyor. Böyle zamanlarda tereddüt edebilirsiniz tabiki..Ama görünüşe bakılırsa evlenmeniz kurtuluş değil..Sizi yine de rahat bırakmayacak gibi. Nişanlın tam olarak annesiyle bağları koparmadığı sürece sorun bir şekilde devam eder. Kimsenin de kimseye annenden kop demeye de hakkı yok maalesef.. Sakin bir şekilde düşünmeye çalış olaylardan sıyrılıp biliyorum çok zor..Allah yardımcın olsun ne deyim..

cnm nişanlıma düğünü erteleyelim dedim çünkü o kadar kafam karışıkki..o ise şiddetle karşı çıkıyr buna..benim psikolojim o kadar bozulduki,3 ay var ve ben kendimi toparlayamam o zamana kadar..yanii kafam karma karışık..evlliktende herşeydende soğudum..işanlım şu an beni annesiyle görüştürmek istemiyor zaten.çünkü annsei istemiyor sanırım görüşmeyide..benim annemi ağlatan bir kadını bende grmek istemiyorum artık.ne yapacağımı nasıl devam edeceğimi,hiç hiç bilmiyorum..

canım ben yeni nişanlımdan ayrıldım bende istenmeyen gelindim bu çok kötü seni çookk ii anlıyorum, sana şöle söliyim ben eski nişanlımın ailesinn bütün kötü laflarını çektim annesi bütün akrabalrımın içinde anneme siz bize uygun aile değilsiniz tazeyumurta bize uygun değil demiş herşeyi sineye çektim sırff çççooookkk seviyorum die beni bütün sülalesi bir türlü isteyemedi kapanmadım ve doğulu değilim die ben herşeye rağmen bütün sülaleme seviyorum dedim istiyorum dedim... ama annesi naptı netti bizi ayırmayı başardı düğün tarihi yüzünden ayrıldık ve nişanlımda bi yerden sonra dayanamdı annesinin yanında oldu, ve bana ocakta olcaksa olcak dedi ve ayrıldık çok acı çekiyorum çok üzülüyorum ama ömür boyu üzülmekten iidir heralde die düşünüyorum şimdi... inşallah senin nişanlında bi yerden sonra annesine DUR diyebilir. ama şu bi gerçek ki erkekler bunu asla yapamıyor bir yerden sonra dayanamıyorlar (benim eski nişanlımı annesi sözlemiş bile akrabalarından biriyle).. ben daha erkek çıktım mesela ondan çünkü ben bütün bi sülaleye karşı geldim ailemle nasıl çatışmalar yaşadım... herneyse şunu demek istiyorum ki bütün bir ömür bu, tabi ki ne olacağını bilemeyiz ama bile bile lades demekte olmuyo, allah yardımcın olsun bu bir piyango inşallah şanslısındır inşallah senn piyangon yüzüne güler... ALLAH HAYIRLISINI VERSİN...

canım etraftaki herkes etkiler öyle şeyler söylüyorlardırki etkilenmek elde değil. bizde eşimle senelerce ayrı kaldık. kaynanam benimde boyumu bahane etmişti neler neler yapmıştı anlatamam. eşim tabi bu huzursuzlukla evlenemeyiz dedi ve bitirdik herşeyi ama benden vazgeçemedi hep yanımdaydı yalnız çarşıya inemiyordum bile. hemen arardı nerdesin işte şurdayım geziyorum derdim bekle beni orada hemen geliyorum derdi. seneler sonra evlendik yine ayırmaya çalıştı ve çok zor günler yaşadık eşimle halada bizi üzmek için elinden geleni yapıyor kadın.
bu yüzden ayrılacaksanız ayrılın bitsin ama ayrılmıyorsa kimsenin lafına bakmayacak bunuda sana yansıtmayacak. yaşananlar geçiyor gidiyor ama yarası insanın içini sürekli kanatıyor. hiçkimse vazgeçilmez değildir bunu asla unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…