O sizi istemiyor acıkcası yas mevzusu gibi basit birseyden dolayı oldugunu sanmıyorum.
Yani sadece bunu bahane olarak öne sürmüs.
O aile seni mahfeder falan ne demek neyinizi görmüs ki?
Nisanlınız bunu neye istinaden söylüyorsun dememis mi annesine?
Sanırım her kıskanc kaynananın davrandıgı gibi davranıyor .
al bendende okadar bende aynen sen gibi düşünüyorum arkadaş eksik anlatıyo yani bana hiç mantıklı gelmedi tabi kadın gerçekten dediğin gibi ruh haatası değilse??
Bazı kayınvaldeler var böyle ne yazıkki, benim arkadaşımın başına buna benzer bir olay geldi zamanında tek farkı yaş olarak büyük olmasıydı arkadaşımın ve herşeye rağmen kayınvaldesinin tüm kötü davranış ve istememelerine rağmen evlendiler hatta aynı evde yaşıyorlar eşiyle hiç bir sorunu yok arkadaşımın ama hala ve hala kabullenebilmiş değil.. Çocukları bile oldu ama gavurun kızı diye seviyor torununu her türlü tersliği çıkarıyor karşısına eşi ise çaresiz kötü davranmıyor ama çarede olamıyor ne yazıkki biri eşi bir annesi iki arada bir derede kalıyor... Yani bu açıdan bakınca ömür boyu böyle bir evliliğin olacak eşin ise iki arada bir derede kalacak. Çok ciddi bir şekilde düşünmelisin bu konuyu canım ömür boyu pişmanlık çekmemen için..
kadın hasta ozman!!!ve oğlunu kaybetme korkusu yaşıyo bana göre..peki bu durumda ne yapıcaksınız nişanlın aradımı seni gün boyunca
evet düğünü erteleyin diyor zaten başından belli oğlundan ayrılmamak için..ben aradım işinde yoğunmuş arayamamış,sonrasında o aradı ama belliki çk bunalmış bu olaylardan,ve bende çok üzüldüğümü söyledim..üzülme biraz siniri geçsin diyor..yaa bilemiyorum cnm içim o kadar huzursuzki anlatamam
ben hayatımda böyle saçma şey duymadım.
ya eksik anlatıyorsun ya anne ruh hastası..
cnm bna benzer daha ne hakaretler anlatamam..nişanlım kavga etmiş söylediğine göre..kadın sabitleşmiş bana takmış durumda benim hatam sanırım aşırı saygılı davranmam oldu..anne diye değil annecğim diye hitap ettim şimdiye kdar işte mükafatı bu..
cnm nişanlının etkileniceğinden korkuyosun sanırım...yani annesinin etkisi altında kalıp senden ayrılmak istiyebiliceğini herşeyin bitebiliceğini düşünüp içini huzursuz ediyosun haklısında...
ama bence biraz nişanlını rahat bırak cnm ne istediğine ve napmak istediğine karar versin..
seni seviyosa zaten hali bir yol bulucaktır emin ol..
bu arada hayırlısıyla olsun hayırsızsa olmasın de evlenip gün yüzü göremiceksen bu adamın annesinden çekiceksen varsın olmasın demeyi bil..
çok kötü allah sabır versin sana bence bi ömrü harap etme biliyorum demesi kolay diceksin ama kendin için bu kadar ufak bi nedenden dolayı pürüz çıkarıyosa ilerde neler yapabileceğini düşün. eviniz ayrı dahi olsa rahat durmaz herşeyden önce sen bunları kaldırabilecekmisin onu bi düşün tart sevgi gözünü kör etmesin ömür boyu aşk sevgi kalmaz canım. gerçi salon tuttuk eşyada aldık diyosun. keşke herşeyi rayına oturtup ona göre hareket etseydiniz. yinede umarım kayınvaliden insafa gelir herşey yoluna girer aksi takdirde işiniz zor. buarada bişey merak ettim nişanlın tek çocukmu yada evin tek oğlumu??
Allahım ne ister böyleleri hic anlamıyorum.
Nisanlın senin yanındaysa hic üzülme.
Bundan sonrada hakettigi degeri ver kayınvalidecigine.
cnm konuşuyorum devamlı,oda annesine karşı çıkıyor ama kadın evde huzur vermiyor,sürekli beddualar filan..ama yinede nişanlımın bunlardan yılacağını,pes edeceğini düşünmedende edemiyorum.sonuçta aynı evdeler ve girer beynine bir şekilde
evt cnm yaa ne yazıkki kaybetmek istemiyorum onu..aşkla başlamadı ama çk saygılı çok güzel iletişimimiz oldu şimdiye kadar..tüm hayatımı ona bağladım onunla evimiz olacaktı,eşyalarmızı alırken öylesine hevesliydikki..hayallerimin yıkılmasından korkuyorum..babamı küçük yaşta kaybettim ve hep bir yuvam olsun sahiplenmek istedim..değer gördüm ondan..şimdi yere çakılmaktan korkuyorum..benden vazgeçerse diye korkuyorum..
peki nişanlım dediğine göre nişanınız oldu demektir dimi?
nişanlanırken de pürüz çıkardımı nasıl oldu nişanınız
cnm şuan bunları sölemek benim için çok kolay senin bunları duyman senin için çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum ama bu kaygıları yaşıyorsan aranızda güven sorunu var demektir..senden annesinin bu yaptıklarına rağmen vazgeçmeyi düşünebiliyosa zaten bu iş bence hiç olmasın..ve bu aileye hiç karışma neden biliyomusun çünkü evlilik 1 yıl 2 yıl sürücek bişi değil ömrünü veriyosun adeta..
ve evlilik inan bana sadece senin çabalarınla yürümezzzzz....
sen fedakarlık yaptıkça yorulan kişi sadece sen olucaksın ve sonunda hayal kırıklıkların keşkelerin kalıcak..bence nişanlın bi karar vermeli..ya annesine bazı yerlerde dur demeli yada bu işi seni üzmeden bitirmeli..senin anlattıkların şayet doğruysa ben bukadar saplantılı ruh hastası bi kadın daha görmedin görememde heralde..sen saygıda kusur etmedim diyosun nereye kadar sürer ki sendeki bu saygı biyerden sonra sendede tükenir buna emin ol..şahsen karşımdaki peki padişahının oğluda olsa onun annesi bana hakaret ediyosa yani ben buna nekadar katlanabilirimki..bünyem bunu nasıl hazmeder..evlilik tek kişi ile olmaz cnm..malesef evlendim eşimle kapımı kapatır otururum hayallerinede kapılma evlilik eşinin ailesiyle de evlilik gerektiriyo iyi düşün ve kendini lütfen ezdirme..
unutmaki nasıl alışırırsan öle gider..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?