nişanlımın annesi bizi ayırmak istiyor ve amacına ulaştı belkide çok kötüyüm

Taze Yumurta sana katiliyorum tamamen hatta bende öyle demistim
anakuzusu olmayan (dahi) erkeklerin annesi sözkonusu oldumu özünde degil sözünde oluyor hersey üzülme canim sevgimm ikinizinde hakkinizda hayirlisi olur insallah siz ellinizden geleni yaptiniz sevgimm sira nisanlinda bundan sonra bekle ve gör ileride pisman olucak kisi varsa o da nisanlin olur ancak

okumuştum konunu hatırladım cnm.rabbim yardımcın olsun..bende üzülüyrum hemde nasıl anlatamam ama aynen dediğin gibi,bir ömür byu üzülmek ve pişman olmak var.ne yapıcam bilemiyorum.nişanlıma ayrılalım dediğimde şiddetle karşı çıkıyor ama başta annesi olmak üzere,başkalarının sözünden etkilenmedende yapamıyor..zaten düğünü erken buluyrdum bu olaylarda olunca daha çok soğudum herşeyden.

cnm babamı küçük yaşta kaybettim ve tek hayalim evleneceğim kişinin beni sahiplenmesi idi..nişanlım özünde iyi insan ve aşk olmadı hiç bende ama sevgi ve saygı duyuyordum hep ona..ancak beni sahiplenip,koruyabilirmi??beni taşıyabilirmi?evlilik sorumluluğunu kaldırabilirmi bilemiyorum..işi mesleği var kariyer sahibi ama bu yeterli değil psiklojik olarak bunları taşıyabilirmi emin değilim..

cnm şu an söylüyorum kendisine ve evlenincede annenle aram düzelmez,bu yaptığı haksızlığı unutamam dedim.kendiside mesafeli oluruz onlarla diyor ama değişirmi bilemiyorum..ben kesin tavrımı koydum annesine karşı..çünkü gerçekten annesine karşı çok sabırlı davrandım ve saygımı korudum..artık bundan fazlasını beklememesi gerektiğini syledim..şu an kafam karma karışık bir taraftan düğün her geçen gün yaklaşıyor..rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…