Nişanlımın annesi telefonda bana ister evlen ister evlenme diyor

ferhal

Guru
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
509
115
323
İzmir
arkadaşlar nişanlınızın annesiyle telefonda tartışıyorsunuz biraz, size ister gel,ister gelme (ister evlen ister evlenme)diyor, napardınız?

nişanlıma sorardım bu lafın manasını.
annenle beni karşı karşıya getirme derdim bi de. anneni ikna etmesi gereken ben değilim sensin derdim.
tabi bu kadın niye böle bişi dedi onu söylememişsiniz.

arkadaşlar nişanlınızın annesiyle telefonda tartışıyorsunuz biraz, size ister gel,ister gelme (ister evlen ister evlenme)diyor, napardınız?

B utarz bir şey benim başımdan geçti tam olarak aynısı değil de anlaşamıyorsanız ayrılıırsınız gibi sonuçta evlendik ve mutluyuz :)) ama o söz gerçekten sinrimi bozmuştu o ara şimdi umurumda degl evlenince de kaynvaldenle mesafeyi korusun olurr biter şmdi kafan taklır haklı olarak ama sonra boşverir gidersin cnm:))

nişanlının annesiyle bu muhabbete yol açacak bir ortamı yaratman hata

şimdiden yüz göz olma tartışmayla evlenene kadar çok yıpranırsın.evlendikten sonra faciaya dönüşür

nişanlıma sorardım bu lafın manasını.
annenle beni karşı karşıya getirme derdim bi de. anneni ikna etmesi gereken ben değilim sensin derdim.
tabi bu kadın niye böle bişi dedi onu söylememişsiniz.

niye söylediğini anlatmak çooook uzun sürer.sebep her nneyse ben haklı olayım ya da olmayayım,bu sözden sonra ne yapmam lazım ki haksız değilim.

Zamane kızlar resmiyet yani nişan olmadan erkeğin ailesine çok rahat gidiyor bence sende hata var gibi ,evlenene kadar ağırdan sat, benim kaynana uzatmak istediğinde nişanlıma söylediğim 6 ay içersinde evlilik gerçekleşmez ise yüzüğü atarım, o vakit acaip değerli oldum

Zamane kızlar resmiyet yani nişan olmadan erkeğin ailesine çok rahat gidiyor bence sende hata var gibi ,evlenene kadar ağırdan sat, benim kaynana uzatmak istediğinde nişanlıma söylediğim 6 ay içersinde evlilik gerçekleşmez ise yüzüğü atarım, o vakit acaip değerli oldum

bizim düğün tarihimiz belli.bir ay var.rahat gitme değil de telefonda konuşurduk.ve yüzüğü atarım desem bile umurlarında olmayacak.

Bir ihtimal daha var kaynananın aklında başka bir kıZ daha var,bozulursa kına yakacak!

önemli mi diyorum ama bana telde dediği şeyleri de sindiremiyorum.ben ne yapmalıyım.bu laflardan sonra gidersem,dilinden hiç kurtulamam ve iyice değerimi düşürmüş olmaz mıyım?

bizim düğün tarihimiz belli.bir ay var.rahat gitme değil de telefonda konuşurduk.ve yüzüğü atarım desem bile umurlarında olmayacak.

boşanma istatistiklerindeki rakamlar korkunç!!
valla öyle bir hale geldikki milletçe hiçbişeyin değeri yok.adamlar çoluğu çocuğu döküp kaç sene emek vermiş kadını sokaktaki bir paçavra için bile terkederken nişan yüzüğü dediğin nedir ki?

tabiki umurlarında olmaz

senin de olmasın seni umursamıyolarsa sende onları umursama

önemli mi diyorum ama bana telde dediği şeyleri de sindiremiyorum.ben ne yapmalıyım.bu laflardan sonra gidersem,dilinden hiç kurtulamam ve iyice değerimi düşürmüş olmaz mıyım?

kendini ezdirmede ne yaparsan yap! Kadın şimdiden baltalarını çıkarmış haberin olsun

kayınvalidenle evlenmeyeceksinki önemli olan nişanlının düşüncesi..ama yüzgöz olmuşsun sanırım bu iyiye alamet değil kk den bildiğim kadarı ile..

değerini düşürmüş olmazsın neden olasınki önemli, olan nişanlınla aranın iyi olup olmaması..

altın yere düşmekle pul olmazmış.bundan güç aldım hiç kendimi değersiz hissetmedim hata yapsamda

bende hata yaptım nişanlıyken sonradan toparladım insan kendi değerini kendi belirler

muhattap olmayacaksınız. sizin bir seviyeniz var ve aranızdaki mesafeyi koruyacaksınız. sevmek zorunda değilsiniz ama saygı duymak zorundasınız ve saygı duydurmak zorundasınız kendinize. bu nasıl olur yüz göz olmayarak olur. tavsiyem bu olayı yaşanmamış sayın şimdiden sonrası için farklı bir duruş sergileyin karşınızdaki kişinin size nasıl davranacağını siz belirlersiniz bunu sakın unutmayın olur mu bu benim hayat felsefemdir bir nevi. size söylediklerimde yüzde yüz garantili olumlu sonuçludur rabbimin izniyle...tecrübemle sabittir:))))

kayınvalideyle evlenmeyeceğim ama dedikleri şeyler çok üzdü beni ve ben de ona söyledim,susmadım.o dedikleri lafları yiyip gidersem halim nice olur?:5:

muhattap olmayacaksınız. sizin bir seviyeniz var ve aranızdaki mesafeyi koruyacaksınız. sevmek zorunda değilsiniz ama saygı duymak zorundasınız ve saygı duydurmak zorundasınız kendinize. bu nasıl olur yüz göz olmayarak olur. tavsiyem bu olayı yaşanmamış sayın şimdiden sonrası için farklı bir duruş sergileyin karşınızdaki kişinin size nasıl davranacağını siz belirlersiniz bunu sakın unutmayın olur mu bu benim hayat felsefemdir bir nevi. size söylediklerimde yüzde yüz garantili olumlu sonuçludur rabbimin izniyle...tecrübemle sabittir:))))

bundan sonra eğer devam edersek ona eskisi gibi davranmam ama yüz göz olduk bi kere.nasıl yaşanmamış sayabiliriz ki?kadın bana ister evlen ister evlenme dedi.sonra her seferinde kafama kakıcak sanıyorum.

Nişanlına bu durumu anlat. Ağır bir kelime bu. Ama nedeni de önemli. Hatalıysanız özür dilemesini de bilin. Ama hatalı olmadığınızdan eminseniz burnunuz yere düşse eğilip de almayın. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Sokakta gördüğünüz bir insan nasılsa o da öyle olsun. Saygınızda kusur etmeyin yine de. Büyüğünüzdür cevap vermeyin. Susarak savaşın bence.

Back
X