Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar nişanlınızın annesiyle telefonda tartışıyorsunuz biraz, size ister gel,ister gelme (ister evlen ister evlenme)diyor, napardınız?
nişanlıma sorardım bu lafın manasını.
annenle beni karşı karşıya getirme derdim bi de. anneni ikna etmesi gereken ben değilim sensin derdim.
tabi bu kadın niye böle bişi dedi onu söylememişsiniz.
Zamane kızlar resmiyet yani nişan olmadan erkeğin ailesine çok rahat gidiyor bence sende hata var gibi ,evlenene kadar ağırdan sat, benim kaynana uzatmak istediğinde nişanlıma söylediğim 6 ay içersinde evlilik gerçekleşmez ise yüzüğü atarım, o vakit acaip değerli oldum
bizim düğün tarihimiz belli.bir ay var.rahat gitme değil de telefonda konuşurduk.ve yüzüğü atarım desem bile umurlarında olmayacak.
önemli mi diyorum ama bana telde dediği şeyleri de sindiremiyorum.ben ne yapmalıyım.bu laflardan sonra gidersem,dilinden hiç kurtulamam ve iyice değerimi düşürmüş olmaz mıyım?
önemli mi diyorum ama bana telde dediği şeyleri de sindiremiyorum.ben ne yapmalıyım.bu laflardan sonra gidersem,dilinden hiç kurtulamam ve iyice değerimi düşürmüş olmaz mıyım?
muhattap olmayacaksınız. sizin bir seviyeniz var ve aranızdaki mesafeyi koruyacaksınız. sevmek zorunda değilsiniz ama saygı duymak zorundasınız ve saygı duydurmak zorundasınız kendinize. bu nasıl olur yüz göz olmayarak olur. tavsiyem bu olayı yaşanmamış sayın şimdiden sonrası için farklı bir duruş sergileyin karşınızdaki kişinin size nasıl davranacağını siz belirlersiniz bunu sakın unutmayın olur mu bu benim hayat felsefemdir bir nevi. size söylediklerimde yüzde yüz garantili olumlu sonuçludur rabbimin izniyle...tecrübemle sabittir:))))