nişanlımın annesine düşkünlüğü

Sana küfür ediyo sen sadece annesine olan düşkünlüğünü mü takıyosun
Bak mini mini minnoş kimse kimseye küfredemez ki aranızda saygı yoksa evlenilmez
Annesi sonra ki iş ki annesine düşkün olmayan bile evlenince anneci olur, oğlu evlenince kıymetlenir ya da
Bence sen nişanı filan boş ver oku çalış gez, vakti zamanı gelince zaten evleneceksin nasip olursa da artık evli kalacaksın bekarlığını yaşamadan evlenme
Minik bi kadın olmak uzaktan cazip gelse de en azından bu kazmayla evlenme

4 senedir birlikteyiz nisanlim askere gitti geldi nisan istediler 1 evin 1 oglu haklilarda gormek istiyolar boyle seyleri o yuzden erken oldu daha evlilige var yanide bu gidişle pek mümkün değil gibi

4 senedir tanıyorsun annesine düşkünlüğünü yeni mi fark ettin .Onlar istediler görmek hakkı . sen ne istiyorsun .

bana kufur ediyor kac kere uyarıyorum ama annesiyle ayni arabadayken kufur edince baskalarina annesi bi bakiyor tamam annecim ozur dilerim diyor daha bunun gibi cok sey.

Ama anladığım kadarıyla hem annesi hem sen küfürden rahatsızsınız .

Daha 19 yasindaki kiza nisan takmak isteyen erkek de ailesi de zaten tabiri caizse yilanin basini kucukken ezmek isteyen tiplerdir.

Seni simdiden ne sindirseler kar. Bakis acilari bu.

Daha cooook cekersin.

bu adamla evlenip hayatının en büyük pişmanlığını tatmak istiyorsan devam et.
kendi fikrim bu ailede mutlu olunmaz

Merhaba ben henuz 19 yaşındayım ve basimda oyle buyuk bir sorun var ko nisanlim annesine asiri derecede düşkün hic laf soyletmiyor onun yaptıklarını gormuyor annesi onun gozunde melek halbuki beni surekli denemeler icinde bi misafirlikte yemegimi yemeye oturunca bile suratini asip ertesi gun nisanlimi dolduruyor acikliyorum ama inanmiyor annesi gözünde melek ya henuz daha cok kucugum boyle seyleri yasiyacagimi hiç dusunmemistim bana kufur ediyor kac kere uyarıyorum ama annesiyle ayni arabadayken kufur edince baskalarina annesi bi bakiyor tamam annecim ozur dilerim diyor daha bunun gibi cok sey. Ne yapabilirim hic bir bilgim yok tavsiyelerinize ihtiyacım var ne konuda tavsiye istiyorum onu bile bilmiyorum neyse tecrübeli ablalarim siz anladiniz beni Teşekkürler simdiden :)
Canım benim sorunum da aynıydı hatta senden daha beterdim. Kaynanam tam bir yılandı yılan diyorum çünkü sıfatının hakkını vererek nişanı attırdı 8 senelik sevdiğime 8 sene bir kalemde silindi eski bir olay değil ayrıca 3 gün oldu daha yeni aynı sana yapılan yorumlar varya "kaç kurtar kendini vs vs " bana da yazdılar 2 gün önce kaale almadım hiç birini. Ne oldu ? Onlar attılar nisanı. Hem senin yasin daha kaç ki evlilik düşünüyosun gez toz eğlen biraz keyfine bak. Ve şimdiden böyleyse evlendikten sonrasını bi düşün derim ben.. şimdi bırakıcaksan bırak evlendikten sonra ayrilma şansın daha az olur 2 çocukla baba evine dondugunu dusun ? Bence kararlarını iyi daha 19 yaşındasın sen.. başka kimler çıkacak karsına kim bilir. Ha ille de istiyorum diyosan sen bilirsin. Evlendikten sonra ayni durumlar daha kotu hale gelip devam ettigi zaman boşanmak isteyeceksin belki de elin de bi güvencen var mı ? Bi mesleğin ?

Eger bu karakterde biriyle evlenirsen benim gibi bosanirsin .. benden soylemesi karsindakiler insan degil anlattiklarindan belli..

yaşın daha çok küçükmüş canım ya ben 24 yaşındayım mesleğim param var ben bile çoğu zaman bocalıyorum. nişanlılıkta böyleyse evliliğini düşünemiyorum bi kere asla ve asla kendine küfür ettirmemelisin. senin kendine saygın yoksa kaynananın nışanlının kimsenin saygısı olmaz bunu unutma. gözünü karart bikaç kere ikisinide tersle bakayım ne yapacaklar baktın düzelmiyolar kimse senden kıymetli değil evlenip boşanmak daha mı iyi

Merhaba ben henuz 19 yaşındayım ve basimda oyle buyuk bir sorun var ko nisanlim annesine asiri derecede düşkün hic laf soyletmiyor onun yaptıklarını gormuyor annesi onun gozunde melek halbuki beni surekli denemeler icinde bi misafirlikte yemegimi yemeye oturunca bile suratini asip ertesi gun nisanlimi dolduruyor acikliyorum ama inanmiyor annesi gözünde melek ya henuz daha cok kucugum boyle seyleri yasiyacagimi hiç dusunmemistim bana kufur ediyor kac kere uyarıyorum ama annesiyle ayni arabadayken kufur edince baskalarina annesi bi bakiyor tamam annecim ozur dilerim diyor daha bunun gibi cok sey. Ne yapabilirim hic bir bilgim yok tavsiyelerinize ihtiyacım var ne konuda tavsiye istiyorum onu bile bilmiyorum neyse tecrübeli ablalarim siz anladiniz beni Teşekkürler simdiden :)
yüzüğünü bohçasını ver eline git bir etüt merkezimi dersanemi neyse oraya sınava hazırlan üniversite oku ayakların yere bassın canım elinde mesleğin olsun koca bulunur bununla evlenmee

Sen o adamin stres topu musun? Kufurler falan. Nisanlandiktan sonra sanki onun bi esyasiymissin gibi davranmaya baslamis. ama sanslisin evlendikten sonra gorsen cok daha gec olabilirdi. Birak kurtul. O da kopek gibi pisman olsun sumugunu bile atma. Valla ilerde ask mesk seviyorum öluyorumlar yalan oluyo, igreniyorum öldurcemler basliyo benle hic ilgilenmiyo sadece seviscegi zaman yanasiyolar basliyo
aynen oyle noktasına kadar katılıyorum bizi dinle kendini yakma konu sahıbı

Canim benimde esim anne ve babasina cok duskun. Asik olarak evlendim bi sene sevgili kaldik bi kere bile kavga etmedik. Simdi diyorum ki boyle oldugunu bilseydim askimdan olsem bile evlenmezdim diye dusun artik. Surekli ailesi icin benimle kavga ediyo. Surekli onlar hakli ben haksizim. Ben ikinci plandayim. Bence hemen ayril. Yoksa cok cekersin. Evlendikten sonra ayrilacagina simdiden ayril gitsin cabuk unutursun

Haklısınız simdiden boyleyse ileride daha beter olur bir çözümü vardır diye düşündüm ama yokmus tesekkur ederim hepinize:)

Canım benim baktın senin değerin bilinmiyor sen kendi değerini kendin bildireceksin. Ne demek küfretmek gerekirse yıkacaksın ortalığı. Annesinin dolduruşuyla daha nişanlıyken seni ezen adam evlenince yerden yere çarpar seni.

Bunları iyi düşün kararını öyle ver. Ölüm mü var sonunda Allah aşkına anlaşamazsan atılır nişan ama evlenir bide çocuk yaparsan vay senin haline.

Şimdiden seni analı oğullu sindirmeye çalışıyolar sakın susma ezdirme kendini yoksa gelen vurur giden vurur benden sana tecrübeli abla tavsiyesi kim ne derse ver cevabını, sakın altta kalma. Olmazsada olmaz bozulur nişan senin kendine olan saygından, ömür boyu yaşayacağın mutsuzluktan daha önemli değildir herhalde ?

Defnehatun]Canım benim baktın senin değerin bilinmiyor sen kendi değerini kendin bildireceksin. Ne demek küfretmek gerekirse yıkacaksın ortalığı. Annesinin dolduruşuyla daha nişanlıyken seni ezen adam evlenince yerden yere çarpar seni.

Bunları iyi düşün kararını öyle ver. Ölüm mü var sonunda Allah aşkına anlaşamazsan atılır nişan ama evlenir bide çocuk yaparsan vay senin haline.

Şimdiden seni analı oğullu sindirmeye çalışıyolar sakın susma ezdirme kendini yoksa gelen vurur giden vurur benden sana tecrübeli abla tavsiyesi kim ne derse ver cevabını, sakın altta kalma. Olmazsada olmaz bozulur nişan senin kendine olan saygından, ömür boyu yaşayacağın mutsuzluktan daha önemli değildir herhalde ?
Cok haklısınherseye sessiz kalarak hatayi ben yaptim sanirim ama genel yapim oyle pek girisken degilim ama artik bende karsilik vereyim baktim olmuyor biter artik ne diyim teşekkür ederim :)

Yapacağın tek şey nişanı atmak
Yoksa çok acı cekersin
Ilerde bosanmayi düşünürsün bu dahami iyi
Küçüksun daha karşına çooook insan çıkacak

kac yavrum kacccc ana kuzusu bi erkekle evlenilmez evlenilse bile uzun surmez hem yasin daha 19 ne acelen varda nisanlanip evleniceksin acele etme daha simdiden boylelerse evlendikten sonra Allah korusun daha beter olurlar

Back
X