nişanlımın annesine düşkünlüğü

ahh bu kaynanalar ne istiyorlar anlamiyorum ki ne diye dolduruyolar oglu asik oldugu kisiyle mutluysa niye karisiyorlar ki yanimdayken sorun yok ama eve bi gidiyor neler diyorsa kadin goren melek sanicak bi ben mi goruyorum kötülüğunu digerleri cok mu kör acaba anlayamayacagim gelinler hep kaynanadan şikayet ediyordu cevremde buyuklerim diyordum onlar mi cok uyumsuz ama simdi anladim alttan alincak gibi degiller allah yardim etsin ablalarim :)

Her erkek ailesine duskundur biz sadece fazla sahiplenmek isteriz.. ama bazilari annesine delidir.. cunku bazi anneler cocuklarini hic buyutmezler hep kucuk bebek gibi pohpohlamaya devam ederler.. Sonuc: Anne dogru diyosa dogrudur yanlis diyosa yanlis.. annesi izin vermeden esiyle bile yatmayan insanlar biliyorum afedersiniz.. kendi kiymetini bil. Onceden oyle degildi cnku anne faktorunuz aile faktorunuz yoktu nisanlaninca kokuyor da bazi seyler sineye cekiyoruz sonra da yumurta kapiya dayaniyor iste. Hayirlisi

Ağırlığını koy.sakın alttan alma bende erken yaşta sozlendm ilk başta dış geçirmeye çalışırlar baktı olmuo onlar senin ağzına bakar.bizde son durum böyle oldu.asla nişanlina annesine direk kotuleme onun yanindada bişe yapma sen masumlari oyna ama tehlikeli olduğunu bilsinler benden sana tavsiye kzuum

Ah ah yas 19 ama yol yol degil
Okusana be guzel cocugum daha kucucuksun evlilik yuku cekmek icin
Kendine ait paran var mi meslegin var mi ?yok tabiiki
Bunlar yoksa bir hicsin evlenirsen cooook ezerler seni

Merhaba ben henuz 19 yaşındayım ve basimda oyle buyuk bir sorun var ko nisanlim annesine asiri derecede düşkün hic laf soyletmiyor onun yaptıklarını gormuyor annesi onun gozunde melek halbuki beni surekli denemeler icinde bi misafirlikte yemegimi yemeye oturunca bile suratini asip ertesi gun nisanlimi dolduruyor acikliyorum ama inanmiyor annesi gözünde melek ya henuz daha cok kucugum boyle seyleri yasiyacagimi hiç dusunmemistim bana kufur ediyor kac kere uyarıyorum ama annesiyle ayni arabadayken kufur edince baskalarina annesi bi bakiyor tamam annecim ozur dilerim diyor daha bunun gibi cok sey. Ne yapabilirim hic bir bilgim yok tavsiyelerinize ihtiyacım var ne konuda tavsiye istiyorum onu bile bilmiyorum neyse tecrübeli ablalarim siz anladiniz beni Teşekkürler simdiden :)
Küfür ediyor ve sen de o adamla nisanlisin hala napablrm diyosun pes !ayrıca yasin 19

Onunla evlenmek istedigine emin misin ? Bence otur ve sağlıklı kararlar ver...her zaman annesini haklı gören birinden seni dinlemesini anlamasını bekleme...bir erkek annesi ile eşinin arasındaki dozu iyi ayarlamalı.mutlu olabileceğini düşünmüyorum...insan 7sinde neyse 70inde o dur.

Sana küfür etmiş daha ne olsun
Bana şakadan bile salak denilmesi ne tahammül edemez ken
Küfür eyvallah demek aklım almıyor
Yasin da 19 valla kıyma kendine oku parami kazan kendini geliştir. erken evliliğin bi artısını görmedim ben cevremde n .kendi gücün olursa evliliginde daha dik olursun .çocuklarına karşı bile daha iyi bir anne olursun.

Daha evlenmicem zaten ablalarim okuyorum daha okul bitmeden nereye evlilik :)) bir cogunuz asik olmustur asik oldugunuz zamani dusunun ne olursa olsun o iliskiyi kurtarmaya calismissinizdir senelerinizi vermissinizdir sizede ayril diyen olmustur bir cogunuz tecrubeli yasamistir ama tabikide dinlemediniz askin gözü Kördür ya hah oyle iste :) ben ayrilmak icin degil yokimu çözüm hic mi umut yok diye sormustum ama yokmus belki vardir belki biz yanlis taktik uyguluyoruzdur bir gun zafer kazanmis bir gelin cikar elbet :/

Bu yazdiklarima kizmayin ben sadece kör bir aşığım gercekleri gorupte kucuk bi umutla yasayan :)) ileride size hak veririm mutlaka ama denemeden bilinmez belki gorur gercekleri bugun az da olsa gordu umut var pes etmek yok En Büyük KK

Kör aşığım diyebiliyorsan yeterince kör değilsindir. Herkes kendi kaderini kendi yazar .hersey aşikar tabi ki karar senin
Yaşayıp görmen de bi seçenek tâbi ama akıllı insanlar başkalarının tecrübelerinden faydalanarak hata yapma riskini azaltır .uzulmeyecegin kararlar alman dileğiyle...

Bu yazdiklarima kizmayin ben sadece kör bir aşığım gercekleri gorupte kucuk bi umutla yasayan :)) ileride size hak veririm mutlaka ama denemeden bilinmez belki gorur gercekleri bugun az da olsa gordu umut var pes etmek yok En Büyük KK
inşallah gözlerin açıldığında çok geç olmaz kör aşık

inşallah gözlerin açıldığında çok geç olmaz kör aşık
evet belkı seviyosundur ama ne zamana kadar böyle devam ederbilir
ayrılamazsın belkı cok alıskınsan eger ama evlendıgınızdede annesıne duskunlugunden vazgecmeyecegınden emın olabılrıısn .
seni annesine karsı koruyacağına karsına gecer.

Merhaba ben henuz 19 yaşındayım ve basimda oyle buyuk bir sorun var ko nisanlim annesine asiri derecede düşkün hic laf soyletmiyor onun yaptıklarını gormuyor annesi onun gozunde melek halbuki beni surekli denemeler icinde bi misafirlikte yemegimi yemeye oturunca bile suratini asip ertesi gun nisanlimi dolduruyor acikliyorum ama inanmiyor annesi gözünde melek ya henuz daha cok kucugum boyle seyleri yasiyacagimi hiç dusunmemistim bana kufur ediyor kac kere uyarıyorum ama annesiyle ayni arabadayken kufur edince baskalarina annesi bi bakiyor tamam annecim ozur dilerim diyor daha bunun gibi cok sey. Ne yapabilirim hic bir bilgim yok tavsiyelerinize ihtiyacım var ne konuda tavsiye istiyorum onu bile bilmiyorum neyse tecrübeli ablalarim siz anladiniz beni Teşekkürler simdiden :)
Annesinin yanında sana küfretme noktasındaysa bu insanla evlenip intihar mı edeceksin bile bile?
Gözlerin gerçekten bu kadar mı kapalı?
19 yaşında arkadan kim kovalıyor seni?
Baba evinde rahat değil misin, azap mı çektiriyorlar sana?

Back
X