- Konu Sahibi derdimederman
-
bilmiyorum yaa arkadaşının hapise girip çıkmış olması beni rahatsız ediyor.ve nişanlım arkadaşıyla sürekli beraber oluyo en yakın arkadaşı.kızın abilerinin ona da zarar vermesinden korkuyorum
nesini anlamadınız.nişanlımın arkadaşı sevgilisi olmayan normal bi kız arkadaşına hediye aldığı için kızın abileri bunu dövmüşler o da onları bıçaklamış ve hapise girdi.şimdi çıktı.bende nişanlımın arkadaşıyla görüşmesinden rahatsızım konu bundan ibaret anlaşılmayacak bişey yok bence
katılmıyorum.nişanlısının arkadaşının başına gelenler,birgün dilsiz arkadaşın ailesinin cahil zihniyetinin yanlış algısı,burdaki arkadaşın nişanlısının başınada birşey getirebilir.:1closedeyes:görüşmelerinde sizce ne gibi bir sakınca var
sonuçta sorun arkadaşının sorunu
ne bileyim insanlara hayatlarında olan sorunlar yüzünden tavır almamak gerekiyor
dost dediğiniz insanın kötü gününde yanında olur
nişanlınızda arkadaşına dost gözüyle bakıyor sanırım
onun yanında olması destek olmasından ne gibi bir sakınca var ben onu anlayamadım
nişanlınızın iyi gün dostu olmasını mı tercih ederdiniz yoksa
katılmıyorum.nişanlısının arkadaşının başına gelenler,birgün dilsiz arkadaşın ailesinin cahil zihniyetinin yanlış algısı,burdaki arkadaşın nişanlısının başınada birşey getirebilir.:1closedeyes:
katılmıyorum.nişanlısının arkadaşının başına gelenler,birgün dilsiz arkadaşın ailesinin cahil zihniyetinin yanlış algısı,burdaki arkadaşın nişanlısının başınada birşey getirebilir.:1closedeyes:
ilk yazinizdan hicbirsey anlasilmiyor gercekten. Once biraz imla kurallarina ve turkcenize dikkat edin, sonra ukalalik yapin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?