Nişanlımın arkadaşı!!!

derdimederman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
46
0
86
37
İstanbul
merhaba arkadaşlar benim sorunum nişnlım ve arkadaşıyla ilgili.nişanlımın arkadaşının sağır ve dilsiz bi arkadaşı varmış ona hediye almış bunuda kızın kız kardeşi öğrenince abilerine söylemiş.onlarda öğrenince nişanlımında arkadaşının işyerine gelmişler 5 kişi sopalarla bunu dövmüşler onunda yanında çakı varmış.kendini korumak için 3 tanesini bıçaklamış ve hapishaneye girdi mahkemeler tatilde olduğu için 40 gün felan yattı sonra ilk mahkemede çıktı.ben arkadaşıyla görüşmesini istemiyorum ama nişanlım bu konuda ısrar ediyor en yakın arkadaşı 100 tane arkadaşım olucağına bi tane dostum olsun diyor ama ben görüşmelerini istemiyorum çok rahatsız ediyor bu konu beni.sizce ben abartıyormuyum yoksa rahatsız olmakta haklımıyım siz olsanız ne yapardınız?
bu arada kızın ailesi doğuluymuş o yüzden bu kadar abartmışlar.bide benim düşüncem kız sağır ve dilsiz olduğu için ondan faydalanıcak diye bi kaygıyada kapılmış olabilirler bilmiyorum kafam çok karıştı.biraz karışık anlatmış olabilirim kusura bakmayın.yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

nesini anlamadınız.nişanlımın arkadaşı sevgilisi olmayan normal bi kız arkadaşına hediye aldığı için kızın abileri bunu dövmüşler o da onları bıçaklamış ve hapise girdi.şimdi çıktı.bende nişanlımın arkadaşıyla görüşmesinden rahatsızım konu bundan ibaret anlaşılmayacak bişey yok bence

doğulular diye mi dövmüşler????? çok ilginç... batılı olsalardı dövmezlerdi o zaman!!!

arkadaşım doğulu batılı ayrımı yapmak için açmadım konuyu.sonuçta doğulu insanlar bu konularda daha dar görüşlüler biliyoruz ki töre cinayetleri vs oluyor.

görüşmelerinde sizce ne gibi bir sakınca var
sonuçta sorun arkadaşının sorunu
ne bileyim insanlara hayatlarında olan sorunlar yüzünden tavır almamak gerekiyor
dost dediğiniz insanın kötü gününde yanında olur
nişanlınızda arkadaşına dost gözüyle bakıyor sanırım
onun yanında olması destek olmasından ne gibi bir sakınca var ben onu anlayamadım
nişanlınızın iyi gün dostu olmasını mı tercih ederdiniz yoksa

bilmiyorum yaa arkadaşının hapise girip çıkmış olması beni rahatsız ediyor.ve nişanlım arkadaşıyla sürekli beraber oluyo en yakın arkadaşı.kızın abilerinin ona da zarar vermesinden korkuyorum

bilmiyorum yaa arkadaşının hapise girip çıkmış olması beni rahatsız ediyor.ve nişanlım arkadaşıyla sürekli beraber oluyo en yakın arkadaşı.kızın abilerinin ona da zarar vermesinden korkuyorum

insanlar niye durduk yere nişanlınıza zarar versinler
sizce bu akla mantığa uygun bir şey mi
telaş yapmışsınız anlıyorum hapse girmiş olması sizi tedirgin ediyor
ama arkadaş yani daha fazla ne olabilir ki
bir kavga olur oda karışır başına bir şey gelir diye mi korkuyorsunuz
bilemezsiniz ki böyle bir şeyin olup olmayacağını
hayatta hiç bir şeyin garantisi yok bence bu kadar telaş yapmanız gereksiz

İşte bunu yazmamıştınız yani sevgilisi olmayan kıza hediye olayını.nişanlımın arkadaşının arkadaşı diye başlamışsınız da anlamamıştım açıkçası..opuyorumnanaktan
Endişelenmenizi kendi adınıza doğru buluyorum ancak bir başkası ile olan durum yüzünden nişanlınız neden arkadaşına soğuk davransın ki bunu anlamadım..Ayrıca bıçaklanma tabii ki kötü ama arada bir nefsi müdafaa olayı var..Yani durumsal anksitiye..

ewet tekrar arkadaşına bulaşırlar o da yanlarında olur ona zarar gelir diye korkuyorum.evet haklısın hiçbişeyin garantisi yok ne yaşayacağımızı başımıza ne geleceğini bilmiyoruz.ilgilendiğin için teşekkür ederim

Canım aynı şey diyelim senin başına geldi,diyelim ki sen nişanlınla gezerken meçhul kişiler sana zarar vermeye kalktılar nişanlın da birini bıçakladı o anki durum ve savunma mekanizması ile..Seni kurtarmaya çalışırken bu durum oluştu ve diyelim ki hapse girmek zorunda kaldı..O zaman da nişanlından mı soğuyacaksın,seni kurtardı diye ? Gerçi şu an sadece bi senaryo uydurdum ama sadece empati yapabilmen açısından..Allah kimseye vermesin böyle şeyler elbette..

katılmıyorum.nişanlısının arkadaşının başına gelenler,birgün dilsiz arkadaşın ailesinin cahil zihniyetinin yanlış algısı,burdaki arkadaşın nişanlısının başınada birşey getirebilir.:1closedeyes:

nişanlınızın arkadaşının sorunu o...Niye etkilesin ki nişanlını.Arkadaşı belalı birini de sevebilir,sağır dilsiz birini de.O kendi bileceği iş....Nişanlınıza kimse zarar veremez....

iki olay arasindaki muhtesem baglantiui cozemedim ben.
bi insanin basina arkadasi yuzunden birsey geldiyse bir daha arkadas sahibi olmamali mi
ya da disardaki insanlarin kararlari daha mi onemli oluyor?
karsinizdaki bir insan en onemli bir birey kararlarina saygi duyun.

kısacası evet.nişanlın o arkadaşından ve onun cahil ailesinden uzak dursun.bir hediye almış diye nişanlının arkadaşı ne yani,kızın duygularını istismar mı etmiş oluyor?ne kadar ayıp birşey bu.birde kalkıp bıçaklamışlar.konuşmak yerine şiddet neden?
kızın ailesi nişanlını iyi tanımıyorlarsa onun hakkındada hüküm verip bir zarar vermicekleri ne malum herhangi bir yanlış anlama durumunda?kaydirigubbakcemile

gelebilir her şey olabilir olmayabilirde
canım sen böyle bir durumda olan ve dostum dediğinin birinin başına böyle bir olay gelse
aman benden uzak ol belanı banada bulaştırma diyebilir misin
tamam direk bu cümleyi sarf etmen gerekmiyor ama sırf bu yüzden
arkadaşınla olan bağlarını koparabilir misin
birde çok yakınlarmış tek dostum diyormuş
biz kızlar için böyle şeyler pek önemli olmayabilir ama erkekler böyle bir durum olduğu zaman
hemen arkadaşını sahiplenir kardeşlik gibi bir bağ kurarlar
yani biz şu an ne desek iki arkadaşı bu sebepten ötürü ayıramayız
bence fazla kötümser düşünüyorsunuz
en başındada söyledim hiç bir şeyin garantisi yok
bak yukarda arkadaşım bir örnek vermiş
size tanımadığınız kişiler saldırsa napardınız diye
hayat bu insanın başına her şey gelebilir
ayrıca arkadaşı hırsızlık yapmamış kıza sarkıntılık etmemiş bariz bir suçu yok
birde bu açıdan bakın derim ben

bazı arkadaşlar konuyu net anlayamamış cnm herhalde,

nişanlına tekrar zarar vermelerinden korkuyorsun,evt bence de gözleriüzerinde olacaktır,anlaşılıyoki belalı insanlar,uzak durmak gerek aslında ama senin bütün çabalarına rağmen uzak da durmuyosa kendi sorunu artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…