- Konu Sahibi derdimederman
-
Canım aynı şey diyelim senin başına geldi,diyelim ki sen nişanlınla gezerken meçhul kişiler sana zarar vermeye kalktılar nişanlın da birini bıçakladı o anki durum ve savunma mekanizması ile..Seni kurtarmaya çalışırken bu durum oluştu ve diyelim ki hapse girmek zorunda kaldı..O zaman da nişanlından mı soğuyacaksın,seni kurtardı diye ? Gerçi şu an sadece bi senaryo uydurdum ama sadece empati yapabilmen açısından..Allah kimseye vermesin böyle şeyler elbette..
kısacası evet.nişanlın o arkadaşından ve onun cahil ailesinden uzak dursun.bir hediye almış diye nişanlının arkadaşı ne yani,kızın duygularını istismar mı etmiş oluyor?ne kadar ayıp birşey bu.birde kalkıp bıçaklamışlar.konuşmak yerine şiddet neden?
kızın ailesi nişanlını iyi tanımıyorlarsa onun hakkındada hüküm verip bir zarar vermicekleri ne malum herhangi bir yanlış anlama durumunda?kaydirigubbakcemile
ehehhe delikafadulden beyefendi canımı yakıyorsunuz lütfen gelin size bir çay ısmarlayayım şurda konuşalım.biz kardeşinizle sadece arkadaşız dicekti vereliniortakEvet,adam dayak yerken diyecekti ki ayy beyefendiler çok rica edeceğim,canımı acıtıyorsunuz,yapmayın istirham ederim efendim diyecekti.Gelin konuşalım herşeyi..Dayak yerken bunları diyecekti..Karşısındaki insanlar da dur dan laftan çok anlayan insanlar değil mi-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
Evet,adam dayak yerken diyecekti ki ayy beyefendiler çok rica edeceğim,canımı acıtıyorsunuz,yapmayın istirham ederim efendim diyecekti.Gelin konuşalım herşeyi..Dayak yerken bunları diyecekti..Karşısındaki insanlar da dur dan laftan çok anlayan insanlar değil mi-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
ilk yazinizdan hicbirsey anlasilmiyor gercekten. Once biraz imla kurallarina ve turkcenize dikkat edin, sonra ukalalik yapin bence.
arkadaşım haklısın tamam ben arkadaşına birşey demiyorum kendini tabi ki savunucak ama yanında neden bıçak var?bu benim kafamı kurcalıyor.hem Allah korusun o kişilerden birisi ölseydi bunun hesabını nasıl vericekti ya da o vicdan azabıyla nasıl yaşayacaktı.
bence siz tekrar okuyun konuyu.anlaşılmayacak bişey yok bence.eğer olsaydı kimse anlayamazdı.bence sorun sizin algılamanızda
yalnız bu lafım ailesine karşıydı.konuşmak yerine kaba kuvvet neden diye.-tatlicadiarzu-Evet,adam dayak yerken diyecekti ki ayy beyefendiler çok rica edeceğim,canımı acıtıyorsunuz,yapmayın istirham ederim efendim diyecekti.Gelin konuşalım herşeyi..Dayak yerken bunları diyecekti..Karşısındaki insanlar da dur dan laftan çok anlayan insanlar değil mi-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
yalnız bu lafım ailesine karşıydı.konuşmak yerine kaba kuvvet neden diye.-tatlicadiarzu-
nişanlının arkadaşın sonuçta uyuşturucu kullanmıyor..çok özür dilerim ama kadın ticareti yapmıyor..kumar müptelası, alkol bağımlısı değil...hırsızlıktan dolandırıcıktanda içeri girmemiş...kaldı ki çok yakın biriyse doğru yolu göstermek yalnız bırakmamak için bunların bazılarında da duruma göre destek olunabilir o ayrı ama çocuk herkesin başına gelebilecek bir olay yüzünden suçsuzluğu ispatlanıp serbest bırakılmış...görüşmelerinde sırf bu yüzden sakınca görüyorsanız bence hatalı olduğunuzu söyleyebilirim...
şöyle düşünün bir gün evlendiğinizde olur olur ya üst komşunuzda tartışıp buna benzer bir kavgaya tutuşsanız...adamın şikayeti üzerinde eşiniz tutuklansa ve arkadaşı sizi böylesi bir durumda zor günde yalnız bıraksa ? ne dersiniz?
iğne-çuvaldız meselesi yerimseniben ...
bence siz tekrar okuyun konuyu.anlaşılmayacak bişey yok bence.eğer olsaydı kimse anlayamazdı.bence sorun sizin algılamanızda
Kaygilanmakta haklisin ama bu onlarin bilecegi bi durum, sen ne kadar istemesende
Nisanlin dostundan vazgecmek istemiyor, zor gününde onu yalniz birakmak hic dogru degil..
Cocuk bu olay disinda zararsiz ve masumsa, fazla üstüne gitme..
Huzursuzluk cikarttigin icin sen göze batarsin.
Kaygilarini anlayabiliyorum ama ortada büyük bir sorun göremedim ben
Nisanlinin arkadasi kendini korumus
Bir daha kizla ilgileneceginide sanmiyorum zaten.
Iciniz rahat olsun
Birakin dostluklarina devam etsinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?