Nişanlımın arkadaşı!!!

arkadaşım haklısın tamam ben arkadaşına birşey demiyorum kendini tabi ki savunucak ama yanında neden bıçak var?bu benim kafamı kurcalıyor.hem Allah korusun o kişilerden birisi ölseydi bunun hesabını nasıl vericekti ya da o vicdan azabıyla nasıl yaşayacaktı.

Evet,adam dayak yerken diyecekti ki ayy beyefendiler çok rica edeceğim,canımı acıtıyorsunuz,yapmayın istirham ederim efendim diyecekti.Gelin konuşalım herşeyi..Dayak yerken bunları diyecekti..Karşısındaki insanlar da dur dan laftan çok anlayan insanlar değil mi-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

ehehhe delikafadulden beyefendi canımı yakıyorsunuz lütfen gelin size bir çay ısmarlayayım şurda konuşalım.biz kardeşinizle sadece arkadaşız dicekti vereliniortak

dimi ya
nefsi müdafa denen bir şey var
karşındaki hangi dilden anlıyosa o dilden konuşmak mecburiyetinde kalıyosun
şiddete karşıyım ama size şiddet uygulayan birine karşıt tepki olarak
yapacağınız tek şey kaba kuvvetle kendinizi savunmaktır
başka yolu yok ki bunun

Aklı başında hangi insan katil olmayı ister ki ? Abileri dövmüş diyorsunuz yani biri yetmemiş bir kaç kişi birden üzerine yürümüş adamın.Ne yapacakları belli değil.Nişanlınızın arkadaşının durumu tamamen nefsi müdafaa olayı bence..
Siz üzerinize gelen birini korkutmak ve geri adım attırmak için oyuncak silah gösterirsiniz ama bu onu gerçek sanıp gerçek silah çıkartıp sizi yaralar ya da öldürür..Çok rastlanan şeyler bunlar..

yalnız bu lafım ailesine karşıydı.konuşmak yerine kaba kuvvet neden diye.-tatlicadiarzu-

nişanlının arkadaşın sonuçta uyuşturucu kullanmıyor..çok özür dilerim ama kadın ticareti yapmıyor..kumar müptelası, alkol bağımlısı değil...hırsızlıktan dolandırıcıktanda içeri girmemiş...kaldı ki çok yakın biriyse doğru yolu göstermek yalnız bırakmamak için bunların bazılarında da duruma göre destek olunabilir o ayrı ama çocuk herkesin başına gelebilecek bir olay yüzünden suçsuzluğu ispatlanıp serbest bırakılmış...görüşmelerinde sırf bu yüzden sakınca görüyorsanız bence hatalı olduğunuzu söyleyebilirim...
şöyle düşünün bir gün evlendiğinizde olur olur ya üst komşunuzda tartışıp buna benzer bir kavgaya tutuşsanız...adamın şikayeti üzerinde eşiniz tutuklansa ve arkadaşı sizi böylesi bir durumda zor günde yalnız bıraksa ? ne dersiniz?
iğne-çuvaldız meselesi yerimseniben ...

haklısınız.yorum yazan herkese teşekkür ederim

bence siz tekrar okuyun konuyu.anlaşılmayacak bişey yok bence.eğer olsaydı kimse anlayamazdı.bence sorun sizin algılamanızda

ayrıca nokta ve soru işaretinden başka noktalama işareti kullanılmayan,paragraf olmayan,içeriğinde giriş-gelişme-sonuç bölümlerinin anlaşılmadığı bir yazıyla anlatmışsın olayı...eminim herkes en az 2 kere okuduktan sonra anlamıştır.
şu an burada bulunan herkes sana yardımcı olmak için buradalar.yanlışını düzelten biri varsa o bile yanlışı görmüş çünkü sana vakit harcamış değil mi?bence teşekkür etmelisin. lmaz:

Kaygilanmakta haklisin ama bu onlarin bilecegi bi durum, sen ne kadar istemesende
Nisanlin dostundan vazgecmek istemiyor, zor gününde onu yalniz birakmak hic dogru degil..
Cocuk bu olay disinda zararsiz ve masumsa, fazla üstüne gitme..
Huzursuzluk cikarttigin icin sen göze batarsin.

ewet haklısın yalnız bırakmak doğru değil ama nişanlım için kaygılanıyorum.yoo Allah a şükür hiçbir ötü alışkanlığı yok içki vs de kullanmıyor.ama ne bilim yinede içim rahat etmiyor.ama arkadaşlarında söylediği gibi nişanlım haklı sanırım boşyere sorun çıkarıyorum

Kaygilarini anlayabiliyorum ama ortada büyük bir sorun göremedim ben
Nisanlinin arkadasi kendini korumus
Bir daha kizla ilgileneceginide sanmiyorum zaten.
Iciniz rahat olsun
Birakin dostluklarina devam etsinler.

Kaygilarini anlayabiliyorum ama ortada büyük bir sorun göremedim ben
Nisanlinin arkadasi kendini korumus
Bir daha kizla ilgileneceginide sanmiyorum zaten.
Iciniz rahat olsun
Birakin dostluklarina devam etsinler.

öyle yapıcam galiba.ya zaten kızla aralarında bişey sadece içinden gelmiş almış ama maalesef abileri olayı fazla abartmışlar.tşk ederim ilgilendiğin için

bence siz tekrar okuyun konuyu.anlaşılmayacak bişey yok bence.eğer olsaydı kimse anlayamazdı.bence sorun sizin algılamanızda

ne yalan söyliyim ,tam üc kez okudum ilk yorumunuzu anlamak icin ,neyseki ikinci yorumunuzda net anladim

sonucta bu ise karisan senin nisanlin degil ,ki zaten diger cocugun kötü birsey yaptigini sanmiyorum ve engelli bir insandan ne cikari olucak ki ? yoksa ben mi cok iyi niyetliyim !

sen etrafinda hata yapan arkadaslarini bir anda eliyormusun merak ettim ?

yani anladığım kadarıyla bu çocuk hapse girdi çıktı diye istemiyorsunuz görüşmesini..

ben olsam karışmazdım. henüz nişanlısınız size cephe almasın yada zorla yalan söyletmeyin kendinize. baskı yapmayın ve karışmayın

yorumları gözden geçirdiğimde herkese agresif davrandığın gözüme takılmadan edemedi

konuyu açıyorsan herşeye karşı hazırlıklı olup kimseyi kırmadan bişeylere yanıt vermen gerekirdi

konuya gelince ortada abartılıp büyütülecek bir sorun göremedim ben

sonuçta kendini korumak adına veya gururuna yediremediğinden yapmış tüm olanları

ortada hırsızlık vs.başka bir olay olsaydı görüştürmek istememeniz normaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…