Nişanlımın arkadaşı!!!

Nişanlınızın arkadaşı namussuzluk yapmamış ki, kendini savunmuş. Şimdi hapis yattı diye neden nişanlınız arkadaşlığını kessin ki. Düşenin dostu olmaz diyenlerdensiniz galiba.
İnsanız, hepimizin başına her şey gelebilir, hayatımızda hiçbir şeyin garantisi yokken, kendini koruyan birine bir tekme daha atmaya gerek varmı?
Kaldı ki, nişanlınızın arkadaşlarına neden karışıyorsunuz ki. Nişanlınız aklı başında, reşit bir birey, arkadaşlarını seçmesini bilecek yaştadır. Bence bu konuda fazla da yorum yapıp nişanlınızı sıkmayın.

Basi belada insanlarla takilirsan seninde basin belaya girebilir....Annem söylerdi hep bu lafi....dogru bir bakim.....kimse sevdigi insanin basinin belaya girmesini istemez.

Simdi bu cocuk hapisten cikti, intikam almayacaklari ne malum? Tabikide nisanlinda tesadüf eseri arkadasinin yaninda ise elini kolunu baglayip ben karismam demez oda karisir..... Allah etmesin kazayla insan ölüyor....yani ben endiselerini anliyorum bir yerde....kurunun yaninda yas olayi...

Lakin bu yüzden can dostun arkadasin olan bir insanla ilgini alakani kesmende mümkün degil güzelim.....hem düsünki bu arkadasi degil abisi babasida olabilirdi...abinle babanlada görüsmemi diyecektin? Olmaz

Dikkatli olmasini arkadasini beladan mümkün oldugu kadar uzak tutmasi icin konusman yeterli olacaktir insallah

Bence de.

Burada bir incelik var ama.Kendini savunmak tabi ki doğal da,çakı ne arıyormuş bu arkadaşta.Başı belada olmayan kişi çakı taşımaz.Sanırım nişanlının arkadaşı zaten başka sebeplerden çakı taşıyormuş yanında.Bana öyle geldi.
Şimdi nişanlının arkadaşı olduğuna göre nişanlın da biliyordur bu durumu.Yapacağın şey,uzak durup beklemek,sürekli konuşmamak bu konuda..Ama nişanlın da bu arkadaşı yüzünden seni kaybedebileceğini bilsin ve ayağını denk alsın..Arkadaşı eğer beladan uzak duramıyorsa,o arkadaşından uzak dursun.

bence siz tekrar okuyun konuyu.anlaşılmayacak bişey yok bence.eğer olsaydı kimse anlayamazdı.bence sorun sizin algılamanızda

algilamamda bir sorun oldugunu dusunmuyorum.yazilan yorumlara bu sekilde karsilik veren konu sahiplerini kiniyorum kendi adima. ilk yazinizi ilk okuyusta anlayabilen biri varsa da kendisini tebrik ediyorum. sizi elestirenlere nasil laf sokarim diye dusuneceginize acaba neden boyle dedi diye dusunebilirsiniz. biraz ozelestiri yapmanin kimseye zarari olmaz.

dövseydin bir de

nişanlının arkadaşının arkadaşının abisinin abisi psikopatmş :icecream:

çok etkileyecegini sanmıyorum...

merhaba..
oncelıkle kız ıcın uzuldum acıkcası sagır ve dılsız ustunede kız kardesının onun la ılgılı bısıyı paylasmasını kınadım..
nısanlınıza sasırdım acıkcası 3 kısıyı yaralamıs nasıl gozu dunmus kı..demekkı ofke kontrolu 0 olsa gerek..
bu konuda ben olsam ne mı yapardım kızla nısanlımla bırlıkde bende gorusurdum..
nısanlımın tek gorusmesını ıstemezdım cunku kız uzulmesın ailesı karısmasın dıye kızı korurdum ve olaya mudahale ederdım..ailesıyle tanısırdım..
kızın ailesı doguluymus..o yuzden mı abartmıslar sızce?..
ıyı dusunun lutfen dogulularala yada batılılarla ılgısı yokdur..bu konunun..

sen bu adamla gerçekten evlenmeyi düşünüyor musun?bence sen bu konuyu uzun uzun düşün.
bugün onları bıçaklayan yarın seni bıçaklar.

çok abartmışsınnnn aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bence biraz daha abartsanda
ayrılsan nasıl olur...
başın çok ağrır bile bile lades deme isterse ne dersin..
sonrada ah ben bunun manyak olduğunu biliyordum deliyim ben deliiii diye dövme kendini

bi sürü soru işareti var kafamda :bbo: neyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…