- 25 Nisan 2007
- 6.600
- 11.284
- 773
- Konu Sahibi derdimederman
-
Nişanlınızın arkadaşı namussuzluk yapmamış ki, kendini savunmuş. Şimdi hapis yattı diye neden nişanlınız arkadaşlığını kessin ki. Düşenin dostu olmaz diyenlerdensiniz galiba.
İnsanız, hepimizin başına her şey gelebilir, hayatımızda hiçbir şeyin garantisi yokken, kendini koruyan birine bir tekme daha atmaya gerek varmı?
Kaldı ki, nişanlınızın arkadaşlarına neden karışıyorsunuz ki. Nişanlınız aklı başında, reşit bir birey, arkadaşlarını seçmesini bilecek yaştadır. Bence bu konuda fazla da yorum yapıp nişanlınızı sıkmayın.
bence siz tekrar okuyun konuyu.anlaşılmayacak bişey yok bence.eğer olsaydı kimse anlayamazdı.bence sorun sizin algılamanızda
nesini anlamadınız.nişanlımın arkadaşı sevgilisi olmayan normal bi kız arkadaşına hediye aldığı için kızın abileri bunu dövmüşler o da onları bıçaklamış ve hapise girdi.şimdi çıktı.bende nişanlımın arkadaşıyla görüşmesinden rahatsızım konu bundan ibaret anlaşılmayacak bişey yok bence
merhaba..merhaba arkadaşlar benim sorunum nişnlım ve arkadaşıyla ilgili.nişanlımın arkadaşının sağır ve dilsiz bi arkadaşı varmış ona hediye almış bunuda kızın kız kardeşi öğrenince abilerine söylemiş.onlarda öğrenince nişanlımında arkadaşının işyerine gelmişler 5 kişi sopalarla bunu dövmüşler onunda yanında çakı varmış.kendini korumak için 3 tanesini bıçaklamış ve hapishaneye girdi mahkemeler tatilde olduğu için 40 gün felan yattı sonra ilk mahkemede çıktı.ben arkadaşıyla görüşmesini istemiyorum ama nişanlım bu konuda ısrar ediyor en yakın arkadaşı 100 tane arkadaşım olucağına bi tane dostum olsun diyor ama ben görüşmelerini istemiyorum çok rahatsız ediyor bu konu beni.sizce ben abartıyormuyum yoksa rahatsız olmakta haklımıyım siz olsanız ne yapardınız?
bu arada kızın ailesi doğuluymuş o yüzden bu kadar abartmışlar.bide benim düşüncem kız sağır ve dilsiz olduğu için ondan faydalanıcak diye bi kaygıyada kapılmış olabilirler bilmiyorum kafam çok karıştı.biraz karışık anlatmış olabilirim kusura bakmayın.yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
e ben nıye konuyu boyle anlıyom:sm_confused:..karcım nişanlısı bıçakla yaralamamş :uhm: ben mi yanlış anladım yoksa :))
merhaba arkadaşlar benim sorunum nişnlım ve arkadaşıyla ilgili.nişanlımın arkadaşının sağır ve dilsiz bi arkadaşı varmış ona hediye almış bunuda kızın kız kardeşi öğrenince abilerine söylemiş.onlarda öğrenince nişanlımında arkadaşının işyerine gelmişler 5 kişi sopalarla bunu dövmüşler onunda yanında çakı varmış.kendini korumak için 3 tanesini bıçaklamış ve hapishaneye girdi mahkemeler tatilde olduğu için 40 gün felan yattı sonra ilk mahkemede çıktı.ben arkadaşıyla görüşmesini istemiyorum ama nişanlım bu konuda ısrar ediyor en yakın arkadaşı 100 tane arkadaşım olucağına bi tane dostum olsun diyor ama ben görüşmelerini istemiyorum çok rahatsız ediyor bu konu beni.sizce ben abartıyormuyum yoksa rahatsız olmakta haklımıyım siz olsanız ne yapardınız?
bu arada kızın ailesi doğuluymuş o yüzden bu kadar abartmışlar.bide benim düşüncem kız sağır ve dilsiz olduğu için ondan faydalanıcak diye bi kaygıyada kapılmış olabilirler bilmiyorum kafam çok karıştı.biraz karışık anlatmış olabilirim kusura bakmayın.yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
e ben nıye konuyu boyle anlıyom:sm_confused:..
du konu sahıbesı gelse acıklar heralde..:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?