Ağlayan adamdan sana ölüyorum diyen erkekten kaç bacım bu hic şaşmaz. Seri katil kılıklı erkeklerdirNisanlimla cok guzel giden bir iliskimiz var cok sukur ama onda olan bir sey beni korkutuyor biraz mesela bir sey hakkinda tartisiyoruz yada ben bir seye kiziyorum diyelim en kucuk kavgada yada kizmamda 33 yasinda adam onumde kucuk cocuk gibi agliyor lutfen kavga etmeyelim seni kaybetmekten cok korkuyorum seni cok seviyorum diyor bu surekli oluyoor ama asiri kaybetme korkusu var kac defa anlattim kavga ediyorum diye yada cozmek istiyorum diye seni birakicagim anlamina gelmiyor diyorum ama anlamiyor kendisi asiri ilgilidir ama soyle bir sey bazen gunde 20 defa durmadan ariyor gercekten boyle bazen bunalana kadar ariyorneden boyle ki anlamadim surekli benle cikmak istiyor bak ne guzel ark var biraz onlarlada cik diyorum surekli beni istiyor yaninda
ay olabilir surekli sen benden daha guzelsin beni kabul etmene cok sasirmistim derNet aşağılık kompleksi
Eski sevgilim böyleydi yıllarca beni stalkladıay olabilir surekli sen benden daha guzelsin beni kabul etmene cok sasirmistim der
Tecrube konusuyor dınle böylesi ya aldatıyor yada hayatının ıcıne sıcıyor. Ilerıkı bölümleride gıttıkce vicdansızlasacak o kaybetme korkusu ucup gıdıcekNisanlimla cok guzel giden bir iliskimiz var cok sukur ama onda olan bir sey beni korkutuyor biraz mesela bir sey hakkinda tartisiyoruz yada ben bir seye kiziyorum diyelim en kucuk kavgada yada kizmamda 33 yasinda adam onumde kucuk cocuk gibi agliyor lutfen kavga etmeyelim seni kaybetmekten cok korkuyorum seni cok seviyorum diyor bu surekli oluyoor ama asiri kaybetme korkusu var kac defa anlattim kavga ediyorum diye yada cozmek istiyorum diye seni birakicagim anlamina gelmiyor diyorum ama anlamiyor kendisi asiri ilgilidir ama soyle bir sey bazen gunde 20 defa durmadan ariyor gercekten boyle bazen bunalana kadar ariyorneden boyle ki anlamadim surekli benle cikmak istiyor bak ne guzel ark var biraz onlarlada cik diyorum surekli beni istiyor yaninda
Hiç şaşmaz ya bir anda terkediyorlar ya da aldatıyorlar. İnşallah sen şanslısındır konu sahibi.Sen gayet memnun gibisin hayatından peşinden koştugu için falan.
Ciddi bir sorun görseydin şimdiye ayrılırdın. Ama bu gerçekten ciddi bir sorun.
Bu tipler genelde hep halt karıştıran tipler olur benim bildiğim yinede siz bilirsiniz
Nisanlimla cok guzel giden bir iliskimiz var cok sukur ama onda olan bir sey beni korkutuyor biraz mesela bir sey hakkinda tartisiyoruz yada ben bir seye kiziyorum diyelim en kucuk kavgada yada kizmamda 33 yasinda adam onumde kucuk cocuk gibi agliyor lutfen kavga etmeyelim seni kaybetmekten cok korkuyorum seni cok seviyorum diyor bu surekli oluyoor ama asiri kaybetme korkusu var kac defa anlattim kavga ediyorum diye yada cozmek istiyorum diye seni birakicagim anlamina gelmiyor diyorum ama anlamiyor kendisi asiri ilgilidir ama soyle bir sey bazen gunde 20 defa durmadan ariyor gercekten boyle bazen bunalana kadar ariyorneden boyle ki anlamadim surekli benle cikmak istiyor bak ne guzel ark var biraz onlarlada cik diyorum surekli beni istiyor yaninda
iyi annesine babasina baya saygilidir merhametlidir mesela beni cok kollar korur sahip cikar soyle mesela annesi bir sey soylemeye kalksa engel olur benim ailemede oyle annem bana bir sey soylese onun yaninda hayatta izin vermez bana destek cikarAilesiyle arası nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?