• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın askerdeyken davranışları

FloraC

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2023
11
2
1
27
Selam herkese. Kafama takılan bir durum var ve gerçekten kimseyle konuşamıyorum. 8 senelik bir ilişkim var nişanlandıktan sonra kendisi askere gitti. Şuanda askerden dönmesine çok az kaldı ama son birkaç gündür tartışıyoruz. İlk başlarda ikimiz de farklı şehirlerde çalışıyorduk ama ben onun şehrinde o askerdeyken bir iş buldum ne olduysa bundan sonra olmaya başladı. Başta buna çok sevinse de son günlerde senin beklentilerini karşılamayabilirim ben çalışmak istemiyorum zaten istifa etmek istiyordum neden geliyorsun tarzında yorumlar yapmaya başladı.. bunun nedeni ne olabilir? askerlik psikolojisi mi yoksa gerçekten bir şeyleri idrak etmek midir? işin içinden çıkamamaya başladım. Onun için yaptığım bu kariyer değiştirme sonrası daha mutlu oluruz sanmıştım

Selam herkese. Kafama takılan bir durum var ve gerçekten kimseyle konuşamıyorum. 8 senelik bir ilişkim var nişanlandıktan sonra kendisi askere gitti. Şuanda askerden dönmesine çok az kaldı ama son birkaç gündür tartışıyoruz. İlk başlarda ikimiz de farklı şehirlerde çalışıyorduk ama ben onun şehrinde o askerdeyken bir iş buldum ne olduysa bundan sonra olmaya başladı. Başta buna çok sevinse de son günlerde senin beklentilerini karşılamayabilirim ben çalışmak istemiyorum zaten istifa etmek istiyordum neden geliyorsun tarzında yorumlar yapmaya başladı.. bunun nedeni ne olabilir? askerlik psikolojisi mi yoksa gerçekten bir şeyleri idrak etmek midir? işin içinden çıkamamaya başladım. Onun için yaptığım bu kariyer değiştirme sonrası daha mutlu oluruz sanmıştım
Keske daha evlenmeden isyerinizi degistirmeseydiniz. Nisanlilik bu neticede ayrilik her daim evlilege göre daha hizli oluyor.
Kimse icin bukadar fedakarlik yapmayin.

Birseyler daha ciddiye binmeye baslayinca emin olmadigini anlamis. Bunu size bu sekilde ima etmeye calisiyor. Birlikte karar aldiginiz icin o sehre gitmek konusunda sizin sucunuz yok. Nisanliniz kararsizlik yasiyor ve bunun faturasini size kesiyor. Askerlikle alakasi oldugunu sanmiyorum çünkü aksine sizi daha cok ozlemis olmasi gerekirdi. Bence evlilik konusunda acele etmeyin

Siz niye onun şehrine gidip çalışmaya başladınız ki? O gelseydi asker bitimi, şımartmışsınız onu. Geri dönerdim ben olsam

Bu karari sevgilinizle konusarak almamismiydiniz? Bazi seylerin netlesmesi icin askerden donmesini bekleyin. Kimse icin fedalarlik yapmayin. Boylesine radikal kararlar alirken baskasini mutlu etmek onceliginiz olmasin.
Birlikte konuşarak almış olduğumuz bir karardı ve bana teklif verildiğinde de birlikte kabul etmeye karar vermiştik

Birseyler daha ciddiye binmeye baslayinca emin olmadigini anlamis. Bunu size bu sekilde ima etmeye calisiyor. Birlikte karar aldiginiz icin o sehre gitmek konusunda sizin sucunuz yok. Nisanliniz kararsizlik yasiyor ve bunun faturasini size kesiyor. Askerlikle alakasi oldugunu sanmiyorum çünkü aksine sizi daha cok ozlemis olmasi gerekirdi. Bence evlilik konusunda acele etmeyin
Evet bende sizin gibi düşünüyorum. Tekrar görüştüğümüzde evliliğimizi ötelememiz gerektiğini söyleyeceğim

Elimi kolumu sallaya sallaya kolaylıkla nane yiyemeceğim diye düsünürken, “Ben senin beklentilerini karşılayamam” diyerek işin içinden sıyrılmaya çalışıyor. 8 senedir aklı nerdeymis çöl maymunun?
Askerde bile rahat vermiyor diye söyleniyordur şimdi. 8 yıl ne ya? İnsanlar evlenip çocuk yapıp çekişmeli boşanıyor o zaman diliminde.

Askerde bile rahat vermiyor diye söyleniyordur şimdi. 8 yıl ne ya? İnsanlar evlenip çocuk yapıp çekişmeli boşanıyor o zaman diliminde.
Pisikilojikmiş miş, askorlok moşşş, aileeymişş miş, boklontolor moş moşş öf. Bi’ bitmediler ya. Korkuyor yedigi ayvaların, nanelerin ortaya cıkmasından.

Hicbir erkek evladının söyle bahaneleriyle karsılasmadım hayatım boyunca hic. İstedikten sonra kapıda yatıyorlar, kmlerce yol geliyorlar yeter ki istesin. İstemeyenlerde agız ishalligi yapıyor aha böyle.

Askerlik psikolojisi evet yoruyor tartışmalar yaşanıyor ama çiftler bu durumda birbirini istemiyor gibi bir durum oluştuysa durum bambaşka bir boyuta evriliyor. Bence sevgilinizinli askerlik psikolojisi falan değil sizinle ciddi bir şeylere girişmek konusunda kafası karışmış

ailem bizi destekledi. uzun bir birliktelik olduğu için her iki ailenin ve bizimde uzun zamandır planladığı bir durumdu
Demek ki işler ciddileşince kaldıramamış

Bu konudaki Askerlik psikolojisi de balon, Afrinde dağda çatışmaya mı gitti? Komando mu? Suriye sınırında mı? Ne psikolojiymiş be. İşine gelen naneleri yiyemiycek ya tutuşmuş. Gözden ırak gönülden de ırak olmuş hemen bu yüzden zaten

Ya üzmek istemem de evlilik birbirine gerçekten güvenen ve gerçekten evlenmek isteyen insanlar için kararsızlık yaşayacak bir konu değil . Sekiz yil zaten bayaa uzun bir süre bence siz evlendikten sonra pişman olmamak için tekrar düşünün

Back
X