Okurken çok güldüm yabenimki de böyle o kadar ayrıntılı anlatıyor ki olayları ben sürekli "özet geç canım, sadete gel hayatım, bir kac bölümü atla, sonuca gel artık" diye duye dürtüklüyorum
Dinliyormuş gibi yapmaktan başka çare yok gibio zaman hoca gibi "ben en son ne dedim?" Diyor bir de orada yakayı ele veriyorum
Karakterleri böyle yapacak bir şey yok bence
Dişicim işin garibi benimki pek onay da beklemiyor. Hani normalde insan bi hmmm, öyle mi, devam et gibi onay cümleleri bekler. Benimki kaptırıyor yarım saat anlatıyor.
Seninki böyle demende kısa kesiyor mu peki? Benimki onu da yapmıyor, bozuluyor, dinlemek zorundasın diyor, tarzım bu diyor ya da inadına daha uzun anlatıyor...
Gevezeyi cehenneme atmışlar odunum yaş demiş hesabı benimki
burcu nedir bu beyefendinin??
yengeç olma ihtimali çok yüksek bence,var bi su grubu havası...
Bence erkeklerde burçlar etkilemiyor huylarınıbenimki de arkadaşın anlattığı gibi aynı hiç susmuyo her şeyi en detaylı şekilde anlatıyor ama yengeç olan benim
Kendisi balıkburcu nedir bu beyefendinin??
yengeç olma ihtimali çok yüksek bence,var bi su grubu havası...
yok kuzum ya kısa kesmiyor ben sadece muhabbete bu durtuklemelerle katilmis oluyorum
Onay bekliyor benimki, kayitsiz kalirsam iste en son be dedim ben diye soruyor
Aslinda bu onlarin kaleminin guclu oldugunu gosteriyor yani ayrintilari gorup anlatabiliyorlar
İyi bir sey ama iste
Mesela romanlarda adam yaptigi bir aliserisi bile nasil ayrintili anlatir
Oyle degil mi
Yani aslında genelde kadınlar böyle herşeylerini anlatırlar . Mesela sevgilim cezaevine girmeden önce kahve içmiştik beraber kahve falına inanmam o da inanmaz ama şöle muhabbetine biraz bişeyler yapayım acaba ne var burda aa bak şu şeytana mı benziyo ne falan diye gösterdim . Sonra baktm pek ilgilenmiyo . Sonradan kafama dank etti dedim erkekle yapılacak muhabbet mi bu
Genelde kadınlar yapıyolar işte aa bugünde şu ruju almştm aşkm beğenirmiisn acaba falan ya da nebiliym ayrıntılı ayrıntılı şunu yapmştm şu arkadaşm vardı onnla şöyle knşmştk falan diye . Ama o hep dinliyo o muhabbetlerimi benimm . Ona gelirse o pek yapmaz yani anlatır herşeyi ama ilgi alanım olmadığı yerleri bildiğii için iyi ki girmiyo :)
Sormayin ya, cok onemli bi haber bekliyorum dur ondan mesela çocuğun tahlil sonucu: telefon calar,
-Askim ben sonuclari aldimda cok sira vardi doktor gitmis hemşire vardi, cagirdiar ben hemen gittim ...
-Uzatma sonu c (kalpten gitcem)
-Neyse sonuc iyi çıkmış
Yükseleni falan etkiliyordur belki, burçlardan pek anlamam ama su grubunu bildiBence erkeklerde burçlar etkilemiyor huylarınıbenimki de arkadaşın anlattığı gibi aynı hiç susmuyo her şeyi en detaylı şekilde anlatıyor ama yengeç olan benim
evet benim babam boğa burcu çok konuşkan. eşimde boğa, adamın ağzından cımbızla laf alıyorum. azıcık başkasına cümle kursa kıskanıyorum o derece
İyi en azından genel erkek tanımına uyuyor
Benimkine kahve falı anlatsam, göstersem hemen atlar herhalde.
Nişan alışverişinde ablalarıyla beni mahvetmişti mesela.
Allık alıcaz, bu çok kırmızı, bu çok turuncu; çanta alıcaz tokası altın rengi değil gümüş rengi olsun falan fişman.
orta halli olan bi erkek var mı merak ettim ya çok konuşuyorlar ya da az ben sussun diye bakıyorum sen konuşsun diye hangisi makbul bilemedim
canım ben ailemden ve dostlarımdan uzakta yaşıyorum. eşimden başka çevrem yok. bu adam bana ya konuşacak ya konuşacak yani
Komikmiş ciddenBenimki baktırmaz bile hiç zar zor sokarım o makyaj reonlarının arasına falan kırk yılda bi kere gelir bakar yanımda Onun haricinde zor daha gözümün takıldığını gördüğü an da aman aşkım lütfen sonra bakarsın demeye başlıyo .
canım ben ailemden ve dostlarımdan uzakta yaşıyorum. eşimden başka çevrem yok. bu adam bana ya konuşacak ya konuşacak yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?