Nişanlımın Ayrıntılarda Boğulması

Koalina

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
17.555
32.863
798
Laf olsun, maksat muhabbet olsun diye açtığım konulardan biri aslında

Erkek arkadaşı, eşi geveze olanlar beni anlayacaktır. Benimki de gevezedir ama ayrıntılarda inanılmaz boğulur. Bu yüzden o bir olayı sonuca bağlayana kadar ben çoktan anlattığından kopmuş, farkında olmadan dinlemeyi bırakmış oluyorum. Doğal olarak yorum yapamıyorum ve bir kaç gün sonra konuyla ilgili bir şeyler soruyorum. Anlıyor tabi dinlememiş olduğumu ve bozuluyor.
Ama elimde değil, özellikle ilgi alanım olmayan ve anlayamayacağım konuları uzun uzun anlatınca kaçırıveriyorum.

-Evdeki bilmem ne bozuldu, açtım, kablolarda ....... vardı(anlayamadığım terimler). Siyah kabloyu soydum, kırmızının kenarından biraz kestim. Birleştirdim yaptım olmadı. Sonra sarı kabloyu aldım baktım olmuyor nalbura gittim. Nalburda şu çok önceden anlattığım hani sinirli adam vardı ya....
+Hatırlayamadım ki...
-Ya hani bir kaç ay önce gitmiştim bişey almak için. Bana yok demişti ama orda duruyodu, adama kızmıştım...
+Hatırlamıyorum ya devam et...
-Zaten hiç dinlemiyosun ki beni, adamla kavga etmiştik hani. Neyse.... İşte o sinirli adamdı. Şimdi düşündüm alsam mı almasam mı, adama da uyuzum ya....

Ben artık olaydan kopuyorum, arada kim bilir neler anlatıyor, neler söylüyor bilmiyorum. Ama genelde böyle oluyor ve istem dışı. Bir bakıyorum dalıp gitmişim ya da başka bir şey düşünüyorum.

Sizin oluyor mu böyle, nasıl toplamak lazım bu kafayı? Açık açık konuşun demeyin, kendisine de söyledim ve zaten biliyor ama onun tarzı bu. Babası da aynı böyle Hani üzülmesin falan istiyorum ama elimde olmadan öküzlük etmiş oluyorum

Canım sana katılıyorum,erkeğin ayrıntıya girmesine bende nefret ederim,geveze erkek hayatı zindan eder,

Okurken çok güldüm ya benimki de böyle o kadar ayrıntılı anlatıyor ki olayları ben sürekli "özet geç canım, sadete gel hayatım, bir kac bölümü atla, sonuca gel artık" diye duye dürtüklüyorum

Dinliyormuş gibi yapmaktan başka çare yok gibi o zaman hoca gibi "ben en son ne dedim?" Diyor bir de orada yakayı ele veriyorum

Karakterleri böyle yapacak bir şey yok bence

Dişicim işin garibi benimki pek onay da beklemiyor. Hani normalde insan bi hmmm, öyle mi, devam et gibi onay cümleleri bekler. Benimki kaptırıyor yarım saat anlatıyor.

Seninki böyle demende kısa kesiyor mu peki? Benimki onu da yapmıyor, bozuluyor, dinlemek zorundasın diyor, tarzım bu diyor ya da inadına daha uzun anlatıyor...
Gevezeyi cehenneme atmışlar odunum yaş demiş hesabı benimki

Kendimi gördüm resmen bende aynen böyleyim ya. Bazen diyorum bu sefer dinlicem diye kendimi zorluyorum ama olmuyor her seferinde hoooop başka tarafa kaymışım bi çözümü var mı gerçekten ya

ay Allah'ım yaaa benim kocişte hiç konuşmuyor. bunların orta hallisi üretilememiş herhal

burcu nedir bu beyefendinin??
yengeç olma ihtimali çok yüksek bence,var bi su grubu havası...

yok kuzum ya kısa kesmiyor ben sadece muhabbete bu durtuklemelerle katilmis oluyorum
Onay bekliyor benimki, kayitsiz kalirsam iste en son be dedim ben diye soruyor

Aslinda bu onlarin kaleminin guclu oldugunu gosteriyor yani ayrintilari gorup anlatabiliyorlar
İyi bir sey ama iste

Mesela romanlarda adam yaptigi bir aliserisi bile nasil ayrintili anlatir
Oyle degil mi

Yani aslında genelde kadınlar böyle herşeylerini anlatırlar . Mesela sevgilim cezaevine girmeden önce kahve içmiştik beraber kahve falına inanmam o da inanmaz ama şöle muhabbetine biraz bişeyler yapayım acaba ne var burda aa bak şu şeytana mı benziyo ne falan diye gösterdim . Sonra baktm pek ilgilenmiyo . Sonradan kafama dank etti dedim erkekle yapılacak muhabbet mi bu
Genelde kadınlar yapıyolar işte aa bugünde şu ruju almştm aşkm beğenirmiisn acaba falan ya da nebiliym ayrıntılı ayrıntılı şunu yapmştm şu arkadaşm vardı onnla şöyle knşmştk falan diye . Ama o hep dinliyo o muhabbetlerimi benimm . Ona gelirse o pek yapmaz yani anlatır herşeyi ama ilgi alanım olmadığı yerleri bildiğii için iyi ki girmiyo :)

Sormayin ya, cok onemli bi haber bekliyorum dur ondan mesela çocuğun tahlil sonucu: telefon calar,
-Askim ben sonuclari aldimda cok sira vardi doktor gitmis hemşire vardi, cagirdiar ben hemen gittim ...
-Uzatma sonu c (kalpten gitcem)
-Neyse sonuc iyi çıkmış

Susarlar ilgisiz, konuşurlar geveze
Ben ilk görüşmeye başladığımız zamanlar evde konuşmazdım. Annem dinler çünkü, anlamasın diye.Hani öyle arkadaş gibi 5-10 dakika konuşup kapatsa yine neyse saatlerce lafa tutuyor insanı Benimki alındı tabi sen dışarı çıkmadıkça sesini de mi duyamıcaz, bi alo diceksin kapatıcam falan. Peki dedim ama hiç bir zaman 5 dakika konuştuğumuz olmadı...
5. senedeyiz, hala bekliyorum acaba ne zaman öyle bi alo diyip kapatacak diye

Bence erkeklerde burçlar etkilemiyor huylarını benimki de arkadaşın anlattığı gibi aynı hiç susmuyo her şeyi en detaylı şekilde anlatıyor ama yengeç olan benim

Bence erkeklerde burçlar etkilemiyor huylarını benimki de arkadaşın anlattığı gibi aynı hiç susmuyo her şeyi en detaylı şekilde anlatıyor ama yengeç olan benim

evet benim babam boğa burcu çok konuşkan. eşimde boğa, adamın ağzından cımbızla laf alıyorum. azıcık başkasına cümle kursa kıskanıyorum o derece

Kendisi balık

Ben de okulda belki çok konuşmak zorunda olduğumdan nasıl kısa anlatıcamı şaşırıyorum
O da benim çok düz anlatmamdan şikayetçi, o kadar kopuk anlatıyormuşum ki bağlantıyı kuramıyormuş beyefendi
Ne yapalım bizimkiler de böyle, aslında şikayetçiyimd e sayılmaz ama her konusunu can kulağıyla dinleyebilsem iyi olurdu

İyi en azından genel erkek tanımına uyuyor
Benimkine kahve falı anlatsam, göstersem hemen atlar herhalde.
Nişan alışverişinde ablalarıyla beni mahvetmişti mesela.
Allık alıcaz, bu çok kırmızı, bu çok turuncu; çanta alıcaz tokası altın rengi değil gümüş rengi olsun falan fişman.

Aynen ya Ben de en çok böyle heyecanla, merakla beklediğim durumlarda sinir oluyorum. Önemli bir şey anlatacak sadece gelemiyor bir türlü, en baştan hiç bir ayrıntıyı atlamadan anlatmıyor mu sık boğazını at köşeye

Yükseleni falan etkiliyordur belki, burçlardan pek anlamam ama su grubunu bildi

evet benim babam boğa burcu çok konuşkan. eşimde boğa, adamın ağzından cımbızla laf alıyorum. azıcık başkasına cümle kursa kıskanıyorum o derece

orta halli olan bi erkek var mı merak ettim ya çok konuşuyorlar ya da az ben sussun diye bakıyorum sen konuşsun diye hangisi makbul bilemedim

Komikmiş cidden Benimki baktırmaz bile hiç zar zor sokarım o makyaj reonlarının arasına falan kırk yılda bi kere gelir bakar yanımda Onun haricinde zor daha gözümün takıldığını gördüğü an da aman aşkım lütfen sonra bakarsın demeye başlıyo .

orta halli olan bi erkek var mı merak ettim ya çok konuşuyorlar ya da az ben sussun diye bakıyorum sen konuşsun diye hangisi makbul bilemedim

canım ben ailemden ve dostlarımdan uzakta yaşıyorum. eşimden başka çevrem yok. bu adam bana ya konuşacak ya konuşacak yani

canım ben ailemden ve dostlarımdan uzakta yaşıyorum. eşimden başka çevrem yok. bu adam bana ya konuşacak ya konuşacak yani

Ayyyyyy haklısın :44: ben şimdi çok konuşuyo diyorum ama evlenince susmaya başlarsa çok fena olurum ben tahtaya vurayımda bozulmasın sevdiceğim

eneee benim eşim gibi senin nişanlın
ve benimki de balık
annemle tel de konuşurken bile susmaz
nolmuş kim gelmiş bıdı bıdı
bi sus deyince de küser

Ben de tam tersi, alışverişten özellikle kıyafet alışverişinden nefret ederim. Çok sıkılırım giy çıkar, kabin bekle. Öyle bir parça bir şey denerim ben daha onu giymeden arkamdan 5 parça daha getirir. Bunları da dene, bi görelim, ne oluyor elin mi aşınıyor deneyince diye kızar bi de.
Makyaj diyince de en son bana kendi zevkine göre ruj almış. Nasıl kötüler anlatamam Biri böyle açık iğrenç bir pembe, lady gaga gibi oluyorum sürünce Biri de cart bir pembe ki o da çok kötü

Aaa bak ben de başka memlekete gelin gidicem. O zaman bu durum işime yarayabilir bunu hiç düşünmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…