kesinlikle.şikayetinden zamanla memnun olma durumuna geçersin emin olAaa bak ben de başka memlekete gelin gidicem. O zaman bu durum işime yarayabilir bunu hiç düşünmemiştim
Ben de tam tersi, alışverişten özellikle kıyafet alışverişinden nefret ederim. Çok sıkılırım giy çıkar, kabin bekle. Öyle bir parça bir şey denerim ben daha onu giymeden arkamdan 5 parça daha getirir. Bunları da dene, bi görelim, ne oluyor elin mi aşınıyor deneyince diye kızar bi de.
Makyaj diyince de en son bana kendi zevkine göre ruj almış. Nasıl kötüler anlatamamBiri böyle açık iğrenç bir pembe, lady gaga gibi oluyorum sürünce Biri de cart bir pembe ki o da çok kötü
kesinlikle.şikayetinden zamanla memnun olma durumuna geçersin emin ol
bazen bana çok konuşuyosun sessizlik lütfen diyo, bende napim bacımda dostumda sensin,konuşmuyon kafanı salla bari diyorum
Şu an aslında çok şikayetçi değilim ama ilgi alanım olmayan konular olunca ve ayrıntıya girilince ister istemez sıkılıyorum
Şimdi maç varmış, cepten bana yazıyor, müthiş bir gol yedik diye girdi olaya. Maçın her dakikasını izler gibi olurum artık
yengeçten bi sonraki tahminim balıktı zaten,balık erkeği üzerine master yapabilirim :-/Kendisi balık
Yükseleni falan etkiliyordur belki, burçlardan pek anlamam ama su grubunu bildi
Laf olsun, maksat muhabbet olsun diye açtığım konulardan biri aslında
Erkek arkadaşı, eşi geveze olanlar beni anlayacaktır. Benimki de gevezedir ama ayrıntılarda inanılmaz boğulur. Bu yüzden o bir olayı sonuca bağlayana kadar ben çoktan anlattığından kopmuş, farkında olmadan dinlemeyi bırakmış oluyorum. Doğal olarak yorum yapamıyorum ve bir kaç gün sonra konuyla ilgili bir şeyler soruyorum. Anlıyor tabi dinlememiş olduğumu ve bozuluyor.
Ama elimde değil, özellikle ilgi alanım olmayan ve anlayamayacağım konuları uzun uzun anlatınca kaçırıveriyorum.
-Evdeki bilmem ne bozuldu, açtım, kablolarda ....... vardı(anlayamadığım terimler). Siyah kabloyu soydum, kırmızının kenarından biraz kestim. Birleştirdim yaptım olmadı. Sonra sarı kabloyu aldım baktım olmuyor nalbura gittim. Nalburda şu çok önceden anlattığım hani sinirli adam vardı ya....
+Hatırlayamadım ki...
-Ya hani bir kaç ay önce gitmiştim bişey almak için. Bana yok demişti ama orda duruyodu, adama kızmıştım...
+Hatırlamıyorum ya devam et...
-Zaten hiç dinlemiyosun ki beni, adamla kavga etmiştik hani. Neyse.... İşte o sinirli adamdı. Şimdi düşündüm alsam mı almasam mı, adama da uyuzum ya....
Ben artık olaydan kopuyorum, arada kim bilir neler anlatıyor, neler söylüyor bilmiyorum. Ama genelde böyle oluyor ve istem dışı. Bir bakıyorum dalıp gitmişim ya da başka bir şey düşünüyorum.
Sizin oluyor mu böyle, nasıl toplamak lazım bu kafayı? Açık açık konuşun demeyin, kendisine de söyledim ve zaten biliyor ama onun tarzı bu. Babası da aynı böyleHani üzülmesin falan istiyorum ama elimde olmadan öküzlük etmiş oluyorum
yengeçten bi sonraki tahminim balıktı zaten,balık erkeği üzerine master yapabilirim :-/
onlar ne alıngan,ne fil hafızalı,ne hayalperest adamlar öyle.Bende de vardı zamanında da,çok yem atmışım,öldü garibim
ben de bir örnek vereyim : sevgilim uzak bir köyde öğretmendi,telefonda konuşuyoruz.
Ablasının küçük oğlu Can'dan bahsettiği 15. dakkada,sabrımın sınırları artık zorlanmaya başlamışken bir anda sustu
Bende herhalde sıkıldığımı anladı zannettim,ayıp olmasın diye "neden sustun balım?" dedim.
"bir çiçek gördüm de,beyaz renk....Aaa ne acayip hiç yoktu burda.Yeni açmış demekki.Ay bitanem keşke yanımda olsan da görsen ne güzel de boyvermiş.Beyaz böyle,bakiiim...3 yapraklı.Adı ne ki..adı ne acaba aşkım,sen bilir misin? bak şöyle....."
haydaaa bi de uzun uzun çiçeğin taçyapraklarını dinle...
Artık en son dayanamayarak "kırk katır mı kırk satır mı/kaçınma-kaçınma çatışmasını" yaşayıp "eee hayatım,Can diyodun-naapmış yine" diye konuyu çeviriyordum :)))
bunlar işin esprisi tabi,kıymetini bilin geveze sevgililerinizin.Ben çok yakınmışım herhalde zamanında,Allah bana yabancı sevgili gönderdi,iki geyik muhabbetine,uzun uzun cümleler kurmaya hasret kaldım
Muhabbetler o kadar benziyor ki
Benimkinin hafızasında ciddi sorunlar olduğu için bir de aynı olayları, aynı ayrıntılarda bir kaç kere dinliyorum
Ben de ayniyim. Sebebi ogretmenlige bagladik biz. Tanidigim cok ogretmende var. Is yerinde gun biyu o kadar detaya iniyoruz ki istemeden oluyor :)
neyse ya yine de nazar degmesin, az konusmasindanda cok konusmasini tercih ederim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?