nereye açıcağmı bilemedim baya bi baktım ve konu sadece elbise değildi babannesiyle tanışma da var içindehey allahım koca bir moda bölümü varken bu konunun burada işi ne. biraz dikkat lütfen.
son resimini ekledim kabarık değil altı zaten asla kabarık olsa almazdım.Kesinlikle bu elbiseyi seçme. Üstü çok hoş durmuş ama altındaki eteğin kabarık olması seni çok gülünç duruma düşürebilir. Bizim bir aile dostunun düğününde gelinin kuzeni buna benzer bir şey giymişti. Herkes gülmüştü. Hatta gelin olan tanıdık bile rahatsız olduğunu söylemişti sonradan.
Altı sade olan bir şey seç.
Son halini ekledim elbise kabarık değil resmin azizliğine uğradım malesef şimdi düz halini buldum ekledim diğerinide sildimEtegın dumduz yere inseydi çok hoş olurdu..
Böyle tarlatanlı kabarık kabarık bıraz abartı değil mi?
Ama çok güvenli bi elbise..yanına 1 metreden fazla kımse yaklasamaz..
Nişanlımın öz amca oğlu sizin akrabalık ilişkileriniz nazıldr bilmem ama amca baba yarısıdır bizde. Düğünün yıldızı olmak elbette isterim ama kabarık elbiseyle değil duruşumla resmin azizliğine uğradım normalde kabarık değil abiye elbise son halini ekledim kabarık halinide sildim saygılar..Nisanlının dınının dıdısı icin bu elbise cok abarti degil mi ? He düğünün yıldızı ben olmalıyım diyorsan ayrı he tabi birde nişanlımın tüm ailesi beni böyle iddialı görmeli diyorsan da ayrı.
Evet bu hali uygun..guzel şık kıbar..başka hıçbı aksesuar kullanma belindeki kemer yeter..cantan bıle sade olmalı..Son halini ekledim elbise kabarık değil resmin azizliğine uğradım malesef şimdi düz halini buldum ekledim diğerinide sildim
pınarşems'in sanırım elbise bende mezuniyetim için bakıyorum ama sanırım abartılı olurSon halini ekledim elbise kabarık değil resmin azizliğine uğradım malesef şimdi düz halini buldum ekledim diğerinide sildim
hayr babannesiyle ilk gün tanışıcam ertesi gün düğün olucak amcasının oğlununnasıl yani sırf babanesiyle tanışacaksın diye mi tüm bu şatafat bende söz,nişan kıyafeti filan sandım
teşekkür ederimmmEvet bu hali uygun..guzel şık kıbar..başka hıçbı aksesuar kullanma belindeki kemer yeter..cantan bıle sade olmalı..
evet pınar şemsin elbisesi abartı bi tarafı yok bence düz bi elbise ve çok şıkpınarşems'in sanırım elbise bende mezuniyetim için bakıyorum ama sanırım abartılı olur
bu sizin eklediğinzde çok şıkmış bende son halini ekledim elbisemin bi yanlış anlaşılma olduNişanlının kuzeninin düğünü için biraz fazla abartılı değil?
Kasnaklı falan bu ha düz olsa neyse de. bilidğin kabarık bu gelin gibi olursunuz.
Bir de taş falan takmayın ne taşı yakınınız değil sonuçta,
Bu elbise ondan daha uygun aynı renkler
Eki Görüntüle 1321207
buda çok şıkmış ama diğerini bn daha çok beğendim
ben bunu almayı düşünüyordum mezuniyetim için... ama senin elbisenide beğendim aklımda
resimdeki ben değilim malesef mankenÖncelikle Maşallah çok güzelsin.
Kıyafetinde çok şık çok yakışmış sana.
Sade mi sever keki, meyveli mi, çikolatalı mı bilemezsin ki. Şimdilik hazır al bence.
Sonra ki ziyaretinde yapar götürürsün.
Allah mesut etsin.
şimdi olmuş işteEki Görüntüle 1321224 Merhaba kızlar :)
Uzun zamandır konu açmıyordum şimdi sizden yine yardım istemeye geldim :)
Haftasonu nişanlımın amca oğlunun düğünü var oraya gidicem bizim nişanımız evde oldu ve annesi babası halası amcası dışında kimse gelemedi uzak ve aile içi evde olucak diye neyse o sebeple ben diğer aile fertleriyle tanışmadım kısmetse yeni tanışıcam. İlk defa onları göreceğim için babannesine giderken bişey götüreyim diyorum tatlı kurabiye pasta veya kendim kek mi yapıyım bilemedim. Sizden fikir almak daha iyi olur diye düşündüm ayrıca bi sorum daha var düğünde bu abiyeyi giyicem şal olarak etek rengi gbi alıcam ancak bi süsleme yaptırayım mı yoksa sadece şal mı olsun taş ekledim eğer süslü olsun diyosanız sadece düz şalın üzerine bu taşı koydururum yoksa o büzgü büzgü türbanları beğenmiyorum fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim kızlarr :) ha bide nişanlımın kravatı ne renk olsunEki Görüntüle 1321198 Eki Görüntüle 1321199
Aaa kusura bakmayin elbise secimi gibi önemli bir konuda tum sayfalari okumayarak ne kadar buyuk bir hatta yapmisim da laf carpmisim..yorumunuz karsisinda yaptigim hatayi duzeltip butun yorumlari okuyup uzman danismanlardan fikir alip tekrarlayacagim yorumumu...Ben anlamıyorum burda tüm yorumları okumayıp insanlara laf çarpmayı..Senin suçun değil tabi ki.Teşekkürler açıklama yaptığın için
Sana yorum yaptığımı hatırlamıyorum sen kimsin? Üstte benim yorum yaptığım kişi,muhattap oldum hatta.Okusaydın üstüne alınıp yorum yapmazdın,ikinci üyeliğin falan değilse tabi.Hep diyorum kk'da bir güruh var laf sokayım derken komik duruma düşüyor diyeAaa kusura bakmayin elbise secimi gibi önemli bir konuda tum sayfalari okumayarak ne kadar buyuk bir hatta yapmisim da laf carpmisim..yorumunuz karsisinda yaptigim hatayi duzeltip butun yorumlari okuyup uzman danismanlardan fikir alip tekrarlayacagim yorumumu...harbi guldurdun beni
Sana yorum yaptığımı hatırlamıyorum sen kimsin? Üstte benim yorum yaptığım kişi,muhattap oldum hatta.Okusaydın üstüne alınıp yorum yapmazdın,ikinci üyeliğin falan değilse tabi.Hep diyorum kk'da bir güruh var laf sokayım derken komik duruma düşüyor diye
Geceme renk kattın sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?