Nişanlımın babannesiyle tanışma ve düğün abiyesi RESİMLİ

son resimini ekledim kabarık değil altı zaten asla kabarık olsa almazdım.

Etegın dumduz yere inseydi çok hoş olurdu..

Böyle tarlatanlı kabarık kabarık bıraz abartı değil mi?

Ama çok güvenli bi elbise..yanına 1 metreden fazla kımse yaklasamaz..
Son halini ekledim elbise kabarık değil resmin azizliğine uğradım malesef şimdi düz halini buldum ekledim diğerinide sildim

Nişanlımın öz amca oğlu sizin akrabalık ilişkileriniz nazıldr bilmem ama amca baba yarısıdır bizde. Düğünün yıldızı olmak elbette isterim ama kabarık elbiseyle değil duruşumla resmin azizliğine uğradım normalde kabarık değil abiye elbise son halini ekledim kabarık halinide sildim saygılar..

Son halini ekledim elbise kabarık değil resmin azizliğine uğradım malesef şimdi düz halini buldum ekledim diğerinide sildim
Evet bu hali uygun..guzel şık kıbar..başka hıçbı aksesuar kullanma belindeki kemer yeter..cantan bıle sade olmalı..

bu sizin eklediğinzde çok şıkmış bende son halini ekledim elbisemin bi yanlış anlaşılma oldu

Öncelikle Maşallah çok güzelsin.
Kıyafetinde çok şık çok yakışmış sana.
Sade mi sever keki, meyveli mi, çikolatalı mı bilemezsin ki. Şimdilik hazır al bence.
Sonra ki ziyaretinde yapar götürürsün.

Allah mesut etsin.

resimdeki ben değilim malesef manken
Amin teşekkür ederim

şimdi olmuş işte
yine de taş yaptırma yeterince taşı var

Ben anlamıyorum burda tüm yorumları okumayıp insanlara laf çarpmayı..Senin suçun değil tabi ki.Teşekkürler açıklama yaptığın için
Aaa kusura bakmayin elbise secimi gibi önemli bir konuda tum sayfalari okumayarak ne kadar buyuk bir hatta yapmisim da laf carpmisim..yorumunuz karsisinda yaptigim hatayi duzeltip butun yorumlari okuyup uzman danismanlardan fikir alip tekrarlayacagim yorumumu...harbi guldurdun beni

Sana yorum yaptığımı hatırlamıyorum sen kimsin? Üstte benim yorum yaptığım kişi,muhattap oldum hatta.Okusaydın üstüne alınıp yorum yapmazdın,ikinci üyeliğin falan değilse tabi.Hep diyorum kk'da bir güruh var laf sokayım derken komik duruma düşüyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…