sanki sadece etek renginden şal ve gösterişli bi makyaj iyi olucak gbiben elbiseyi çok beğendim.
başörtüsü olarak da bu rengi seçebilirsiniz.
ama fazladan taş ya da toka falan eklemeyin.
sade hali belindeki kemerle çok şık.
babanesine giderken, kendiniz eğer güzel yapıyorsanız kek yapabilirsiniz.
şık da bir tabağa koyup tabağıyla birlikte hediye edebilirsiniz.
eğer maharetli değilseniz dışarıdan alın :)
Böyleyse çok hoş elbise.Yalnız taş falan taktırmasan daha güzel olurKızlaaaaar durun sakin olun bi yanlışlık var
1.si babannesinin evine gidicem evde tanışıcaz önce ertesi gün düğün
2.si ise elbise kabarık değil tabiki bn kabarık olsa aldırmazdım sonuçta bnm günüm değil
Hemen düz halini ekliyorum o fotoda daha güzel çıktı diye onu ekledim yanlış anlamanız normal kusura bakayınBide kravat rengi hakkında fikri olan Eki Görüntüle 1321220
elbisenin düz hali çok güzelmiş canımelbisenin son resmini ekledim kabarık deği olsa zaten bn giyemem
Şal düşünüyorum daha genc işi olur diye 21. yaşındayım o kaynana saçı gbi büzgülü testtür saçınıda sevmiyorum zaten
İLK RESİMDE KABARIKTI BEN SİLDİM YANLIŞ ANLAŞILDI DİYE ELBİSENİN RESMİNİ ÖYLE ÇEKMİŞER BENDE DAHA SONRA DÜZ HALİNİ BULDUM ÖYLE KOYDUM YANLIŞ ANLAŞILMALARA SONNNNNİlk fotoğrafta kabarık duruyordu hanımefendi..Hepimizin birden gözleri bozulmadı herhalde değil mi? Ona göre yorum yaptık şimdi değişmiş.
sanki sadece etek renginden şal ve gösterişli bi makyaj iyi olucak gbi
Maharetliyimdr şükür ama ben başka şehirdeyim o yüzden şık tabak falan uzak biraz baklava alıyım diyorum hazır olmaz mı
PINAR ŞEMS'DEN TEŞEKKÜR EDERİMelbiseyi nerden aldınız çok merak ettim çok beğendim güle güle giyin
Ben anlamıyorum burda tüm yorumları okumayıp insanlara laf çarpmayı..Senin suçun değil tabi ki.Teşekkürler açıklama yaptığın içinİLK RESİMDE KABARIKTI BEN SİLDİM YANLIŞ ANLAŞILDI DİYE ELBİSENİN RESMİNİ ÖYLE ÇEKMİŞER BENDE DAHA SONRA DÜZ HALİNİ BULDUM ÖYLE KOYDUM YANLIŞ ANLAŞILMALARA SONNNNN
İlk fotoğrafta kabarık duruyordu hanımefendi..Hepimizin birden gözleri bozulmadı herhalde değil mi? Ona göre yorum yaptık şimdi değişmiş.
Üşengeçliğinize sağlıkben ilk resmi hiç görmediğim için..
düşünemedim de acaba bundan önce çoooook kabarık bir elbise mi vardı diye..
eteğin dalgalarını fazla buldunuz gibi geldi..
gözünüze sağlık
bu elbise kabarık değil ki
nasıl bakıyolar anlayamadım..
düz bir elbise kemer kısmı detaylı o kadarda olsun..
ben çok beğendim
evet öyleymiş, bende yanlış anlamış hatta dönüp dönüp tekrar baktım..ilk koyduğu resim kabarıktı sanırım sonradan değiştirdi . bende ilk yorumları okuduğumda ben yanlışmı görüyorum dedim.
evet öyleymiş, bende yanlış anlamış hatta dönüp dönüp tekrar baktım..
sonra hayırsever birileri uyardı da öğrendim..
ama elbise her detayıyla çok hoş..
Elbisenin birde kabarık resmi vardı silmek zorunda kaldım yanlış anlaşıldı normalde kabarık değil elbise ancak resmini bayan uclarından tutup kaldrıp bırakmış kabarık gbi çıkmış herkes kabarık diyince silmek zorunda kaldım düzünü buldum onu ekledim sorun bnden kaynaklı kimsenin gözleri bozuk deği arkadaşlarAyni elbiseye baktigimizdan emin degilim.kizlar o elbisenin neresi kabarik..turbanli hatunlar dugunlerde boyle giyiniyor ve guzel bir elbise lakin esarba tas taktirmak yakinlik derecesine gore abartti olabilir mankendeki hatun gibi duz bir renk iyi durur takida sana takilan altinlari mecbur taktirirlar haricinde bir sey kullanma.tasli bir elbise cunku.
rica ederimmBen anlamıyorum burda tüm yorumları okumayıp insanlara laf çarpmayı..Senin suçun değil tabi ki.Teşekkürler açıklama yaptığın için
tmm takı takılmicakBu sekliyle tamam oldu... Ama o bahsettignz takıyi vs takmayin.. Kemeri zaten taslı , etegi şalı zaten parlak...
Baklava , yas pasta cok mantikli dugun evi kalabalik olur fazlaca alın:) hem makbule gecer
Kravata gelince ben erkeklerde parlak seylerden altin gumus renklerinden cok hoslanmiyorum ben olsam ustundeki yesilden belki daha koyusundan secerdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?