Nişanlımın babannesiyle tanışma ve düğün abiyesi RESİMLİ

sanki sadece etek renginden şal ve gösterişli bi makyaj iyi olucak gbi
Maharetliyimdr şükür ama ben başka şehirdeyim o yüzden şık tabak falan uzak biraz baklava alıyım diyorum hazır olmaz mı

Evet son eklenen resimde elbise abartı gelmedi giyilebilir. Sadece Şal al bence zaten kemeri hareketli

Böyleyse çok hoş elbise.Yalnız taş falan taktırmasan daha güzel olur Kravat eteğin renginde olmalı bence..

elbisenin son resmini ekledim kabarık deği olsa zaten bn giyemem
Şal düşünüyorum daha genc işi olur diye 21. yaşındayım o kaynana saçı gbi büzgülü testtür saçınıda sevmiyorum zaten
elbisenin düz hali çok güzelmiş canım
şal daha uygun olur bence de daha modern
siyah takım elbiseye altın rengi kravat çok hoşuma gidiyor
eğer nişanlın siyah takım giyecekse kravatı da eteğin renginde olsun bence

bende nişanlıyken eşimle onların aileden 3 kişinin düğününe gitmişimdir...
vallahi insan daha da özenmek istiyor, herkesin gözü senin üzrerinde..

İlk fotoğrafta kabarık duruyordu hanımefendi..Hepimizin birden gözleri bozulmadı herhalde değil mi? Ona göre yorum yaptık şimdi değişmiş.
İLK RESİMDE KABARIKTI BEN SİLDİM YANLIŞ ANLAŞILDI DİYE ELBİSENİN RESMİNİ ÖYLE ÇEKMİŞER BENDE DAHA SONRA DÜZ HALİNİ BULDUM ÖYLE KOYDUM YANLIŞ ANLAŞILMALARA SONNNNN

Ayni elbiseye baktigimizdan emin degilim.kizlar o elbisenin neresi kabarik..turbanli hatunlar dugunlerde boyle giyiniyor ve guzel bir elbise lakin esarba tas taktirmak yakinlik derecesine gore abartti olabilir mankendeki hatun gibi duz bir renk iyi durur takida sana takilan altinlari mecbur taktirirlar haricinde bir sey kullanma.tasli bir elbise cunku.

İLK RESİMDE KABARIKTI BEN SİLDİM YANLIŞ ANLAŞILDI DİYE ELBİSENİN RESMİNİ ÖYLE ÇEKMİŞER BENDE DAHA SONRA DÜZ HALİNİ BULDUM ÖYLE KOYDUM YANLIŞ ANLAŞILMALARA SONNNNN
Ben anlamıyorum burda tüm yorumları okumayıp insanlara laf çarpmayı..Senin suçun değil tabi ki.Teşekkürler açıklama yaptığın için

İlk fotoğrafta kabarık duruyordu hanımefendi..Hepimizin birden gözleri bozulmadı herhalde değil mi? Ona göre yorum yaptık şimdi değişmiş.

ben ilk resmi hiç görmediğim için..
düşünemedim de acaba bundan önce çoooook kabarık bir elbise mi vardı diye..
eteğin dalgalarını fazla buldunuz gibi geldi..
gözünüze sağlık

hey allahım koca bir moda bölümü varken bu konunun burada işi ne. biraz dikkat lütfen.

Ayni elbiseye baktigimizdan emin degilim.kizlar o elbisenin neresi kabarik..turbanli hatunlar dugunlerde boyle giyiniyor ve guzel bir elbise lakin esarba tas taktirmak yakinlik derecesine gore abartti olabilir mankendeki hatun gibi duz bir renk iyi durur takida sana takilan altinlari mecbur taktirirlar haricinde bir sey kullanma.tasli bir elbise cunku.​
Bir önceki resim kabarıktı. Bu yeni eklendi!!!

bu elbise kabarık değil ki
nasıl bakıyolar anlayamadım..
düz bir elbise kemer kısmı detaylı o kadarda olsun..
ben çok beğendim

ilk koyduğu resim kabarıktı sanırım sonradan değiştirdi . bende ilk yorumları okuduğumda ben yanlışmı görüyorum dedim.

ilk koyduğu resim kabarıktı sanırım sonradan değiştirdi . bende ilk yorumları okuduğumda ben yanlışmı görüyorum dedim.
evet öyleymiş, bende yanlış anlamış hatta dönüp dönüp tekrar baktım..
sonra hayırsever birileri uyardı da öğrendim..
ama elbise her detayıyla çok hoş..

Bu sekliyle tamam oldu... Ama o bahsettignz takıyi vs takmayin.. Kemeri zaten taslı , etegi şalı zaten parlak...

Baklava , yas pasta cok mantikli dugun evi kalabalik olur fazlaca alın:) hem makbule gecer

Kravata gelince ben erkeklerde parlak seylerden altin gumus renklerinden cok hoslanmiyorum ben olsam ustundeki yesilden belki daha koyusundan secerdim..

evet öyleymiş, bende yanlış anlamış hatta dönüp dönüp tekrar baktım..
sonra hayırsever birileri uyardı da öğrendim..
ama elbise her detayıyla çok hoş..

evet elbize güzel. düğün içinde ideal. yalnız bu elbiseyi giyecek arkadaşımızın basenleri çok geniş olmamalı

Ben anlamıyorum burda tüm yorumları okumayıp insanlara laf çarpmayı..Senin suçun değil tabi ki.Teşekkürler açıklama yaptığın için
rica ederimm
tmm takı takılmicak baklava yada kuru pasta alırım büyük ihtimal şimdi kendim kek yapsam mutlak bi kulp bulan olur canımı skmaya değmez kravatıda yeşil düşündüm fikir için teşekkr ederiimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…