nisanlimin bencilliği

Nisanlilik evresi deneme gorme evresidir..afedersin ama boyle bi barzoyla evlenmeyi nasil dusunebiliyorsun.seni kendiyle esit gormiyor ki.bn kapatmiyorum ama sen kapatacaksin uzatma bilmem ne laflara bak.nasil tahammul ediyosunuz nasil kendinize yakistiriyosunuz anlamiyorum..dunyada erkek kitligi mi var..bu adamdan bi b.k olmaz bn sana soyleyim.evlensen bile yine seni ezecek kisitlayacak ayrica kim sevdigne boyle davranir ki..tum bunlara ragmen hala surekli aramissiniz.pes diyorum..kendim ettim kendim buldum diye ne guzel soylemisler.evlenirsen gelip burda pismanim kizlar ne yapmaliyim diye konu acacagina o kadr eminim ki..umarm bn gormem

Siz artık ergen değilsiniz ki. Nişan evlenme yolunda atılan adımdır. Ciddidir her sey evlenmeden önceki son duraktır. Bir Face yüzünden bu hallere geldiyse ilişkiniz hiç sağlam bir nişanlılık degil o zaman. Size önem verse bence bir saat bile dayanamaz. Bir anda nasıl siler sizi. Nasıl bitirme konuşması yapar. Sanki bu iliski sizin zorunuza yürüyor. Bir de bu kişiyle evleneceksinz ilerde nasıl fedakarlık yapacak size? Face ini hem kapatmıyor hem şifre vermiyor. Birbirini seven insanlar böyle yapmaz. Şifreyi verir direkt. Bazı seyler eksik siz mi görmüyorsunuz acaba.

canım benim bunu okurken bazı yerlerde sende kendimi gördüğüm için yazıyorum biraz uzun olcak ama içimden geçenleri söyleyeceğim..
öncelikle sevgilinin davranışlarında hep böyle şeyler varsa mesela sana her kavga hakaret edip telefonları açmayıp seni peşinden kosturuyorsa ve böyle durduk yere seni üzüp umursamıyorsa bu adamla asla olmaz ama dıyorsanki yok ilk kez oldu herkes bazen kafası yanlış çalışır hatalı davranırız sonra ya ben o kişiye nasıl onu dedim deriz o yuzden hatasını anlamasını bekle ve sana hatasınıda söyleyeyim olabilir sosyal medye kullanmak hoşuna gitmeyebilir kapatalım der çoğu ilişkinin sonu bu internet sitelerinden geliyor ama ikinizin ortak karar verip kapatmanız en güzeli ama sen kapatıcaksın o kapatmıcak yada hadi kapatmasın sana şifresinide vermicek işte bunlar çok saçma şüpheli hareketler bence bunun yanlış olduğunu ona sertçe anlatın ama şimdi değil o barışmak için yalvardığında kusra bakmayın bişey dicem havlayan köpek ısırmaz derler ya yanlıs anlamayında biz bile çok kızarak çok sey diyoruz ama yapacagımız için değil sinir halinden oda bunu istediği kadar desin merak etmeyın yüzük falan göndermez ayrılmazsınız ama yaptığının yanlış olduğunu anlatın şimdi biraz kendinizi agırdan satın 3 4 gun konusmayın aramayın bakalım ne yapacak zaten gerçekten seviyorsa boyle saçma şeyi uzzatamaz illa ki dayaanamaz yazar yazrsada hatasını kabul ettirin yoksa sureklı basınıza böyle şeyler getirir

Sen aradin.O engelledi.
Sen engelledin o aradi.

Sonra sen yine aradin, yine engelledi
Snra sen engelledin, snra o geri aradi.

Kac kere okudum bu cumleleri sayamadim. 5 kere?6 kere?

Kendine bir garezin varsa evlen bu adam ile.. Ne demek ben kapatmıyorum faceyi sen kapat. Basta facenizi kapatarak tavizi vermişsin üstüne birde tonla hakaret .. Bu adam olmamış ham daha yada kişiliği böyle oturmuş.

aynen mıde bulandırıcı bır durunm var.cunku kendı kapamıyor kıza kapa dıyor.

Sana face üzerinden eski kırıkları ulaşacak muhtemelen ya da face üzerinden bi işler karıştıracak. Bunu anlayamamış olamazsın sanırım? Kelimelerimi seçmeye çalışıyorum suan ban yememek için ama daha neyi bekliyosun güzel kardeşim ? Okurken tahammül edemedim Allah aşkına yol ver suna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…