nisanlimin bencilliği

Böyle bir durumda tek bir şey için arardım: Üç defa " boş ol" der, suratına kapatırdım...

siz birleşeksiniz bu kişiyle ayrıl demeyin dediğinize göre
eeee daha neyi doyursunuz o zaman.. anlamadım

verilmiş sadakan varsa adam ayrılır senden.şimdi sen bunu göremiyorsun evlenince anlarsın tabi verilmiş sadakan varsa durum farklı.

bana bunları diyen adamı aramaya bırak adındaki harfleri telaffuz etmem. sanki peşinde koşuyormuş gibi üstüne düşmüşsünüz ama nişanlınız normal değil ve siz de onun umrundaymışsınız gibi gelmedi bana. ben mi çok gururluyum yoksa diğer insanlar mı normal anlamıyorum. ben bu dediklerinizin bir kelimesini yapmazdım

Bu fırsatı lehine kullan adamın nası biri olduğunu anla bence artık sen yapacağını da yapmış olduğun için huzurlu ol bence canım

mesele facebook degıl o canının ıstedıgı gıbı davranıyor ve senınde ona uymanı beklıyor ıtıraz etmene tahammulu yok ıllakı daha sonrada boyle olaylarla karsılasacaksın ıyı dusun

hayir, hic bi arama olmadi..
Nisanlinin derdi ne anlamadim. Bak zaten herkes ayni seyi soylemis. Sakin ama sakin arama. Bu yaptigi hic normal degil. Bu olanlarda hic haksiz oldugun bir taraf yok. O yuzden arayip yaptiklarini sineye cekmis olma. Hakkinda hayirlisi canim.

Offf nişanlılıkta Allah adamın gerçek yüzünü gerçek göstermiş, ayrılamam diyorsun. İyi git evlen, 2 gün sonra "berbat evliliğim", "biten evliliğim" , "eşim sürekli bana hakaret ediyor" vs gibi başlıklarla burada konu açarsın. Bizde geçmiş konularına bakar ve sana "haketmişsin" deriz.

Öff içim şişti , şöyle terbiyesiz ve bencil adamlara hadee gülüm hadeee diyemiyorsunuz ya valla üzülüyorum

İnsanda biraz gurur olmalı. Onurlu başı dik olunmalı.

Kadınlar yönetilecek kadar zeka yoksunu değiller. Kendileri için neyin doğru neyin yanlış, neyin iyi neyin kötü olduğunu kavrayabilecek zekada ve olgunluktalar. Sizde bunu lütfen idrak edin. Edemiyorsunuz da yaşayın görün neler olacak.

o hakaretleri nasıl kaldıracaksın? engellenmeni vs. Yüzsüzlük demeyeyimde cidden baya bi genişlik varmış sende.

Hic bisey yapamiosan face ini geri acaydin ya bari :) hic mi icinde artistlik yok konuşarak anlatamazsin boyle adama. Ağzına etmen aynilarini yapman lazım.

Nişanlım tam bir anormal
Ama suç sende neden sana kapat dediğinde kapatıyosun ki ya beraber kapatın ya hiç kapatmayın
Şu anda yapacağın şey hesabını yeniden açıp ona hiçbir şekilde ulaşmamak öadem ayrılmıyosun bekle o zaman niye peşinden koşuyosun

"ayrıl" demeyin demişsiniz, ne diyelim.
Nişanlıyken şu durumlara gelmişiniz "evlenince düzelir" diye bekleyenlerdenseniz geçmiş olsun.

Bu kadar büyütecek ne vardı?
Face konusunda haklısınız. Kapatmak istemiyorsanız kapatmayacaktınız veya o sizi engellediğinde geri açsaydınız.
Çocuk gibi her yerden engellemeler filan komik gerçekten, komik ve saçma.. Ve nişanlınız evlilik için yeterince olgunlaşmamış demek.

Ben olsam resti çeker bana gerizekalı diyen beni ordan burdan engelleyen, cevapsız bırakan bu adamla evlenmem.. Ama size ayrılın demem tabi.. Demedim yani

Adamın bir rest ihtiyacı doğmuş
Hemen bitti bu iş diye düşünme askıya al
Arama,sırma,konuşma,bakma
Sadece beklemeye al
Ailene de birşey deme
Üç seçenek var
Ya o arar,orta yolu bulur,ilk adımı atar ve devam edersiniz ve senin de sınırların olduğunu anlar
Ya aramaz bitirir ki böyme birley için bunu yapacaksa gitmesi daha hayırlı olur,böyle adamla evlenilmez,evlilik hiç kolay değil bir sürü kez ve öilyon kat önemli konularda fikir ayrılığına düşülür evlilikte,ortak karsrlar alabilmek çok önemlidir.
Ya da sen arar ilk adımı atarsın.Hüzel bir düğününüz olur,evinizi döşer hayallerle evlenirsiniz.Sonra sana çalışma der çalışmazsın ya da çalış der çalışmak zorunda kalırsın,annem kalacak der kalırsın,annemle yaşayacağız der tamam dersin,arkadaşlarınla görüşme der görüşmezsin,o kişiyi sevmedim bunu beşenmedim der sen tamam der be isterse yaparsın.Söz hakkın olmaz.İlk isyanında da sana evliyken bu tavrı yapar,istemiyorsan git der.Bir gitmez,iki gitmez üçüncüsünde karnında veya kucağında bebeğinle çeker gider pişmanlıkların alasını yaşarsın.

Babam gururu olmayan insanın boktan farkı yok der.Evet yok,gururu sınırları olmayan insanın hiçbir farkı yok.Değerini bil,bildir,bilmeyen olursa güle güle canım sıradaki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…